✳︎ Van Aartsengel Zadkiel


HOGERE TRILLINGSENERGIE BLIJVEN DOORKOMEN OP AARDE
Deze energie nodigt je uit om het op te nemen in je eigen energieveld om je persoonlijke frequentie te verhogen. Dit kan u helpen bij het stijgen naar HOGERE Dimensies. Terwijl je de HOGERE Dimensionale Energie assimileert in je eigen Energieveld, zullen je Bewustzijn en Bewustzijn waarschijnlijk uitbreiden. Je bent in staat om dingen vanuit een hoger perspectief te bekijken, en je hebt misschien een uitgebreide visie op je spirituele pad.  Je begrijpt situaties vanuit een punt van HOGER Bewustzijn. Als dit gebeurt, kunt u zich bewust worden van dingen die NIET langer een Energetische Fit voor u zijn. Je energie is uitgebreid en dit kan van invloed zijn op hoe je naar andere aspecten van je leven kijkt. Dit kan variëren van het soort boeken dat u wilt lezen tot activiteiten en patronen van denken en zijn. Dit gebeurt omdat elk vorig item of elke vorige activiteit een andere vibratie heeft dan degene waarnaar je bent gestegen.

JE LEEFT NU IN EEN STAAT VAN HOGER BEWUSTZIJN
Naarmate je Bewustzijn zich uitbreidt, kan je innerlijke Begeleiding je ertoe aanzetten om enkele dingen en patronen los te laten die NIET langer een Energetische Fit voor je zijn. Wanneer dit gebeurt, kun je het proces benaderen vanuit een Staat van HOGER Bewustzijn. U kunt bepalen of iets voelt alsof het nog steeds goed bij u past. Er is geen gevoel van oordeel in dit proces als je met een HOGER Bewustzijn werkt. Je weet waar je bent op je spirituele pad en hoe je je leven wilt leiden. Hierdoor kunt u elke situatie met een gevoel van vrede evalueren en weten dat u eenvoudigweg bepaalt wat op uw huidige punt op uw pad een goede pasvorm voor u is. Een van de eerste delen van dit proces is het besef dat je naar een hogere staat van bewustzijn bent verhuisd. Met dit Bewustzijn, mag het u zijn om situaties met een NIEUW begrip te bekijken. 


VERANDERINGEN
Wat voorheen zo goed leek te passen en een simpele beslissing, voelt misschien niet meer goed voor je. Het kan zijn dat een boek of activiteit niet langer uw interesse wekt. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe iets dat je voorheen zo dierbaar was, NU zo anders zou kunnen voelen. Als dit gebeurt, kan het een bevestiging zijn dat u naar een HOGER niveau bent gevorderd.  Dit besef stelt je in staat om te bepalen wat op het huidige punt op je spirituele pad een Goede Pasvorm voor je is en wat je verder wilt dragen. Dit proces stelt je in staat om door te gaan of door te gaan met een beoordeling van wat er momenteel op je pad is. Dit kunnen items, activiteiten en denkwijzen zijn. Een zorgvuldige evaluatie ervan kan u helpen om verder te gaan. Als je in staat bent te leven vanuit een staat van HOGER Bewustzijn, kan het proces van evalueren en loslaten verschuiven van fysieke items naar patronen van denken, begrijpen en manieren van zijn. Op dat niveau gaat het niet zozeer om fysieke items als wel om je persoonlijke kwaliteiten en manieren van zijn. Als je nadenkt over wat je wilt loslaten, kunnen oude patronen, zoals vasthouden aan woede en wrok of het beoordelen van situaties in je bewustzijn komen. Dit zijn normale emoties die van tijd tot tijd voorkomen. Het probleem doet zich voor als u ze vasthoudt. Als dat gebeurt, kan er een Energetisch Blok ontstaan ​​dat ervoor zorgt dat uw frequentie niet zo gemakkelijk stijgt als het zou kunnen als de blokkering er niet was.