Pendels


Net als tarotkaarten, kristallen en dergelijke is een slinger een hulpmiddel dat kan worden gebruikt als onderdeel van spirituele oefening en voor innerlijke groei. De meeste mensen denken dat een slinger wordt gebruikt voor waarzeggerij. Dit is zeker een van de bekendere toepassingen, maar het beantwoorden van vragen over de toekomst is niet het enige waar het goed voor is. In feite werken slingers echt het beste wanneer ze worden geraadpleegd voor waarheid en begrip met betrekking tot het heden, niet om de toekomst te voorspellen. Het is dus vaak moeilijk om de informatie te ontvangen die net onder de oppervlakte verborgen ligt. Een slinger werkt als een soort schep, die de informatie opgraaft en vervolgens presenteert. Je hogere zelf weet het antwoord al. De slinger helpt de kennis naar uw bewuste geest te verplaatsen

Sale!

Chakra Pendel

€ 11,11 € 7,00
Sale!

Chakra Pendel

€ 11,11 € 7,00

Een mooie unieke pendel met verschillende edelsteentjes 

Sale!

Goud of Zilver Pendel

€ 7,77 € 5,55
Sale!

Goud of Zilver Pendel

€ 7,77 € 5,55

Een mooie unieke pendel 

🩺 HOE EEN PENDEL TE GEBRUIKEN?

Er zijn 1000 manieren om hem te gebruiken maar ik begin met een van de meest traditionele toepassingen: het antwoord krijgen op een ja of nee-vraag.

 

Begin door drie keer diep in en uit te ademen, terwijl je je geest leegmaakt. Dit is een heel belangrijk onderdeel van het proces, omdat je je bewuste gedachten moet loskoppelen van de slinger en zijn antwoorden. Anders kunt u de reactie beïnvloeden. Zodra je dit hebt gedaan, zeg je tegen jezelf (of hardop als je dat wilt): 'Ik maak nu verbinding met mijn Hogere Zelf' of 'Ik maak nu verbinding met mijn spirituele gidsen.' Diep ademhalen en de geest zuiveren U kunt deze zin vervangen door iedereen die u goed vindt. Je moet het ook een paar keer herhalen totdat je je 'gesetteld' voelt. Blaas dan een deel van je energie naar je pendel. Het is super belangrijk om ervoor te zorgen dat je rechtop zit op een plek met weinig afleiding. Op dit punt moet u bepalen hoe een 'nee' eruit ziet en hoe een 'ja' eruit ziet. Om dit te doen, moet u: Houd uw slinger volledig stil met het zwaarste punt onderaan. Misschien wilt u uw pols buigen en zelfs uw arm met uw hand stabiliseren. Zeg: "Laat me mijn 'ja' zien. Uiteindelijk zal je slinger in een bepaald patroon gaan slingeren. Dit kan heen en weer, zijwaarts of in een cirkelvormige beweging zijn. Wanneer u een ja of nee-vraag stelt, is dit uw JA-antwoord. Zodra je het patroon hebt vastgesteld, zeg je dat het moet stoppen. Houd de slinger in de gereedpositie en zeg iets als: "Als ik een vraag stel en het antwoord is nee, beweeg dan zo, in een cirkel tegen de klok in." Je kunt 'tegen de klok in' vervangen door het signaal dat je voor 'nee' hebt gekozen. Terwijl je dit zegt, zwaai je de slinger in het nee-signaal.

 

Zodra u uw slinger heeft geprogrammeerd, bent u klaar om een vraag te stellen. Wees zo specifiek mogelijk.

🧿 HOE KUNT U UW PENDEL REINIGEN?

Pendels absorberen energie. Dit feit is wat ze 'tikt'. Je moet een slinger schoonmaken voordat je hem voor de eerste keer gebruikt en na elk gebruik. Meest gebruikte manier is wierookrook om de pendel te reinigen. Er zijn talloze manieren om dit te doen. Sommige eenvoudig, sommige meer ritueel. Ik heb in het verleden enkele van deze reinigingsmethoden gebruikt: Smudging met salie of wierook Steek een veegstokje of wierook aan. Blaas eventuele vlammen uit en steek je slinger minstens vier keer door de rook. Terwijl je dat doet, reciteer je een reinigende affirmatie. Je kunt zoiets zeggen als: "Ik reinig en laat alle energie uit deze slinger vrij." Geniet van zonlicht of maanlicht. Plaats uw slinger minimaal vier uur direct in het zonlicht. Ochtend of avond werkt het beste om oververhitting te voorkomen. Maanlicht heeft ook reinigende eigenschappen. Zelf geef ik de voorkeur aan maanlicht omdat het veilig is voor alle stenen en materialen.

 

Plaats het op de grond. Spirituele mensen praten veel over aarden. Een van de meest natuurlijke manieren om een slinger te reinigen is door hem op de grond te leggen of in de grond te laten zitten en de natuur de energie te laten absorberen. Bedek met rijst. Plaats uw slinger in een kom. Bedek het volledig met bruine rijst. Laat het vervolgens minimaal een dag afgedekt staan. Trek hem eruit en gooi de rijst weg.Reinig het met kristallen. Net als bij het bovenstaande proces kun je je slinger met kristallen bedekken. Dit kan in een kom of in een zak.

🤍 PENDELBORDJES

Wilt u de krachten van uw slinger uitbreiden tot voorbij het fundamentele 'ja/nee'-vermogen? Overweeg het gebruik van een slingerdiagram. Als u dit doet, kunnen uw gidsen u informatie geven waarvan u misschien niet eens weet dat u erom moet vragen.

Sale!

Pendel Bordje Wit

€ 5,55 € 5,00
Sale!

Pendel Bordje Wit

€ 5,55 € 5,00

Een mooi Houten Pendel Bordje Wit

YES - NO - MAYBE - REPHRASE

JA - NEE - MISSCHIEN - VRAAG OP EEN ANDERE MANIER

Dobbelstenen en Pendel zijn apart er bij te bestellen

💓 NOG EEN OPTIE IS CHAKRA-ENERGIE CONTROLEREN

Een andere favoriet van mij is het gebruik van een slinger om te controleren op geblokkeerde energie van de chakracentra. Door het over het lichaam te laten lopen en in elk centrum vragen te stellen, kun je vaststellen waar je blokkades hebt.

💭 LAATSTE GEDACHTEN

Als innerlijke groei op je waardenlijst staat, zou een slinger zeker een hulpmiddel aan je riem moeten zijn. Verbinding maken met je hogere zelf, je gidsen en zelfs engelen is veel gemakkelijker tijdens het wichelroedelopen. Dus als je dat nog niet hebt gedaan, ga dan aan de slag. De perfecte slinger voor u bestaat zeker.