Acenderen Fysiek Lichaam van 3d naar 5d


Als wezens van de derde dichtheid ben je 100% fysiek. In de vierde dichtheid word je 75% fysiek. De resterende 25% van je wezen zal bestaan uit pure spirituele essentie. Met andere woorden, je zult 25% van het vermogen hebben om te opereren als een geestelijk wezen in de vierde dichtheid! Dat betekent dat 25% van de mogelijkheden en vrijheid van een geest de jouwe zullen zijn. Als je dan de vijfde dichtheid binnengaat, word je zelfs nog minder fysiek. In de vijfde dichtheid vormt lichamelijkheid slechts 50% van de werkelijkheid. Dit is de reden waarom de vijfde dichtheid de meest populaire en meest bevolkte dichtheid van allemaal is. De meeste zielen in het universum genieten van de half-en-half staat van vijfde dichtheid, want het biedt uitdagingen zonder dat ze te gemakkelijk of te moeilijk zijn. Je kunt de vijfde dichtheid zien als de 'Goudlokje'-zone' van het universum waar de omstandigheden niet te warm of te koud zijn - ze zijn 'precies goed', hoe dan ook voor de meeste zielen. Er zijn er die de voorkeur geven aan de hogere dichtheden en sommigen die de voorkeur geven aan de lagere. Je zult in de loop van de tijd de werkelijkheid van de vijfde dichtheid bereiken, het grootste pretpaleis of speeltuin van het universum.

 

CRYSTALINE BODY
Je kristallijnen lichaam van de vierde dichtheid zal heel anders zijn dan het lichaam dat je nu hebt. Je hersenen werken veel sneller, je spieren kunnen zwaardere gewichten tillen, je kunt sneller rennen. Je weegt natuurlijk ook minder. U zult minder eten en minder slapen. In de vierde dichtheid hebben de meeste wezens slechts 2 tot 3 uur slaap nodig. Ook zal uw lichaam geen afvalstoffen meer produceren. Voedsel wordt op het 4D-niveau omgezet in 100% energie, zodat je geen lichaamsafval meer uitscheidt. Het meest opwindende verschil tussen uw 3D- en 4D-lichamen voor ons is uw zenuwstelsel. Momenteel bevat uw lichaam meer receptoren voor pijn dan voor plezier. Je maakt talloze horrorfilms die inspelen op de ernst van de pijn die je lichaam kan veroorzaken. In 4D zal dit niet langer het geval zijn. Je wordt minder gevoelig voor pijn en tegelijkertijd gevoeliger voor plezier en schoonheid, zowel fysiek als emotioneel. We juichen dit enorm toe!

MULTIDIMENSIONAAL
Tijd wordt onbestaand op het multidimensionale niveau, omdat je, teruggaand naar de analogie met het vergrootglas, kunt zien dat alles allemaal tegelijk bestaat, en je kunt letterlijk op alle plaatsen tegelijk zijn. Hoe hoger je de dimensionale ladder beklimt, hoe meer je geestachtig van aard zult worden. In de realiteit van de vierde dichtheid zal je perceptie van ruimte en tijd anders zijn. Over het algemeen zult u merken dat de tijd flexibeler is, niet in steen gebeiteld. Je zult een zeker vermogen hebben om een beetje vooruit of achteruit in de tijd te gaan, naargelang je tijd waarneemt. Als u bijvoorbeeld een kwartier te laat bent voor een afspraak, kan het zijn dat u ondanks alle obstakels net op tijd aankomt. Of als je denkt dat je te vroeg aankomt voor een feestje, kom je misschien ook net op tijd aan. De tijd zal tot op zekere hoogte meer aan je wil vasthouden dan nu in 3D. Tijd werkt met grotere synchroniciteit in de vierde dichtheid.


WE ARE ALL DIVINE BEINGS
Een interessante voorspelling die we zouden willen doen voor dit ascentieproces is dat paranormaal begaafden, mediums en channelers in 2027 failliet zullen gaan. Tegen dit jaar zullen jullie allemaal volwaardige paranormaal begaafden zijn. Het is niet nodig om je tot een ander mens te wenden voor paranormaal inzicht of begeleiding, omdat je je eigen paranormale verbinding met de kosmos en je spirituele gidsen zult hebben. De enigen die paranormale begeleiding nodig hebben, zijn kinderen en andere individuen van wie de paranormale zintuigen niet volledig zijn ontwikkeld of die hulp nodig hebben bij het begrijpen van hun paranormale waarnemingen. De meesten van jullie zullen psychisch onafhankelijk worden en energetische stromen en indrukken kunnen lezen met een duidelijke analyse. Telepathie word een geheel nieuw niveau van communicatie.