Engelen Getallen


Wat zijn Engelen Nummers of Engelen Getallen eigenlijk? Het zijn de zich herhalende cijferreeksen zoals 11:11, 333 en 444 die betekenis en symboliek van de engelen dragen. Naast het aanbieden van een algemene bevestiging dat je engelen bij je hebt, dragen de verschillende nummerreeksen allemaal diepere specifieke begeleiding en betekenis met zich mee. Geloof het of niet, het zien van engelen getallen is een van de meest ervaren tekens uit het engelenrijk. Dit klinkt misschien verrassend, maar de waarheid is dat Engelachtige begeleiding en assistentie niet altijd verschijnen zoals dat je ze verwacht. Begeleiding van engelen kan verschijnen in de vorm van een droom, afluisteren van iets dat terloops wordt gezegd, door een intuïtieve duwtje, een flits van inspiratie, of een repetitief gevoel, gedachte of idee. Engelen houden er ook van om tekens en signalen te verzenden dat ze bij je zijn, en engelen getallen zijn net zo een van de meest voorkomende engelentekens die verschijnen. Heb jij een nummer of nummers die je maar blijft zien of vaak ziet! Het is geen toeval, zoek het nummer op en maak de juiste keuze.


NUMEROLOGY
Numerologie is eenvoudig gezegd de studie van de vibrationele betekenis van getallen. Met andere woorden, het beschrijft de relaties tussen de betekenis van getallen en hoe ze bepaalde kenmerken, kwaliteiten en bekwaamheden weerspiegelen die betrekking hebben op het leven. De geschiedenis en details van de numerologie zijn heel fascinerend, en hoewel er geen duidelijk antwoord is over wanneer de numerologie voor het eerst is ontstaan, zijn er historische verslagen over het gebruik van numerologie in de Egyptische en Babylonische tijd! De kern van de heilige wetenschap van Numerologie is het idee dat het universum wiskundig precies is, en dat elk getal een duidelijke en precieze betekenis heeft waar we op kunnen afstemmen om begrip in ons leven te krijgen. Wat belangrijk is om te weten over numerologie in termen van het begrijpen van engelenaantallen en het communiceren met de engelen, is dat elk nummer 1-9, en dan ook de "hoofdnummers" 11, 22, 13 en 33 een duidelijke en significante betekenis hebben. Wanneer je de betekenis van deze individuele getallen leert, kun je ze vervolgens aan elkaar koppelen om de basisboodschap te ontcijferen.


LEVENSPADNUMMER
Je levenspad nummer is je geboortedatum opgeteld tot 1 cijfer, met uitzondering van 11 & 22. Een voorbeeld mijn geboortedatum is 02-03-1991 (2+3+1+9+9+1=25 / 2+5=7)


GEBOORTEDATUM
Soms zullen de nummerreeksen die voor je verschijnen meteen als zeer persoonlijk aanvoelen. Een veelvoorkomend voorbeeld hiervan is de geboortedatum. Als je de cijfers/getallen van je eigen geboortedatum op meerdere plaatsen blijft zien, is dit waarschijnlijk een herinnering van je engelen om je te richten op het trouw zijn aan wie je werkelijk bent. Het zien van je geboortedatum is de leidraad om je te concentreren op je authentieke levensdoel en de missie hier op Aarde. Je bent op het exacte juiste moment op aarde geboren, en precies op de juiste plek op aarde, bij de juiste ouders, de juiste uitdagingen en de juiste persoonlijkheidskenmerken, om 100% uniek te zijn. De engelen herinneren je eraan niet te proberen in te passen, te vergelijken of jezelf te beoordelen tegen iemand anders. Je bent prachtig uniek en door je geboortedatum te laten zien, zijn je engelen meestal ofwel je aan het vragen om actie te ondernemen in overeenstemming met wie je werkelijk bent, of om je te gedragen als een soort bevestiging waar je van houdt, en je unieke gaven, licht en leven doel is nodig! Leef in overeenstemming met de waarheid van wie je werkelijk bent!

⋰ Foto Unsplash (Free) 


I DONT SEE THEM ANYMORE?
Wanneer engelen via getallenreeksen communiceren, doen ze dat meestal door u een of enkele opeenvolgende nummerreeksen te tonen. Om deze reden, wanneer u herhaaldelijk bepaalde cijfers ziet, let dan op! Engelnummers zijn meestal repetitief. Met andere woorden, dezelfde nummers zullen je herhaaldelijk verschijnen totdat je de boodschap krijgt en de lering in je leven toepast.  Wanneer je de boodschap wel krijgt, zullen de getallen die je ziet waarschijnlijk worden verschoven, terwijl de engelen verder gaan om je op een nieuw deel van je leven te helpen. Maar wat als je helemaal geen engelnummers ziet? Of je zag ze en toen kwamen ze niet meer helemaal tevoorschijn? Als je geen engelengetallen ziet, betekent dit niet dat je engelen je in de steek hebben gelaten ... Maak je geen zorgen! Engelen hebben oneindige liefde, geduld en mededogen voor je, en zijn altijd bereid om te helpen, zelfs op momenten dat je het verkeerde pad opgaat, of keuzes maken die niet in overeenstemming zijn met je kernwaarden en missie als een ziel ... Je engelen zullen je nooit beoordelen, maar ze zullen de klok rond werken om je liefdevol terug te leiden naar je hoogste pad. Houd in gedachten dat engelachtige geleiding vele vormen aanneemt.

WAYS TO COMMUNICATE
Misschien kun je de boodschappen van je engelen nog niet duidelijk horen, dus om je aandacht te krijgen, kunnen je engelen je elke ochtend om 17:55 wakker schudden om je aandacht te trekken, of om naar je klok te kijken om 11 uur: 11. Wanneer dit gebeurt, leveren je engelen je een boodschap en helpen je je bewust te worden van hun aanwezigheid op een manier die niet kan worden geblokkeerd door je ego of onderbewustzijn. Als je een steeds terugkerende reeks getallen ziet, is het meer dan alleen een slim toeval; het is een boodschap van je engelen!  Engelgetallen zijn slechts een van de vele manieren waarop je engelen je kunnen bereiken en je tekens kunnen sturen, dus in plaats van je zorgen te maken over waarom je geen engelgetallen ziet, verander je je perspectief en stel je de intentie in om meer bewust te worden zodat je je kunt afstemmen op de tekens, signalen en directe begeleiding die je engelen je sturen.

BEN JIJ AL BEKEND MET HELENDE CODES? DOWNLOAD HIER HET GRATIS EBOOK VAN JAN PILLAERDS

https://helenopnatuurlijkewijze.nl/


Helende Codes NEDERLANDS Final V 1 0 1
PDF – 5,3 MB 250 downloads