Energy Update


Groeten: ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik werk nog steeds fulltime bij de Earth Council. We hebben het best druk, zoals u zich kunt voorstellen. De energieën op jullie planeet zijn momenteel chaotisch. Dit vereist een intense focus op wat er gebeurt. Niets is toeval. Het is een doel in dit deel van het opnieuw uitlijnen van de aardse energieën voor ascensie. Hetzelfde geldt voor jou en je fysieke lichaam. Ze zijn boodschappers van wat je nodig hebt om te genezen en los te laten om op te staan ​​en meer licht in je op te nemen. Een deel van deze opruiming is karmisch en komt uit vorige levens. Hoe problematischer het lijkt, kan betekenen dat je wat harder moet werken en beter naar het lichaam moet luisteren voor genezing. Elke situatie, ook al lijkt ze verschrikkelijk, brengt een geschenk met zich mee, de mogelijkheid tot vernieuwing, wonderen en zegeningen.

RAISE YOUR VIBRATION AND CONCIOUSNESS
Net als de aarde, ben je aan het ascenderen en opnieuw aan het beoordelen wat je moet doen om naar het licht te stijgen. Dit houdt in dat je je bewustzijn verhoogt, wat ook de aarde helpt. Hoe meer je verantwoordelijk wordt voor je bewustzijn, je woorden en je daden, hoe groter het collectieve bewustzijn. We begrijpen hoe uitdagend dit kan zijn als je door iets belangrijks in je leven gaat. Velen worden momenteel diep uitgedaagd en zijn gestrest. 

BE FREE
Wees er alsjeblieft van verzekerd dat dit zal veranderen als je naar het licht en de vijfde dimensie gaat. De dingen zullen veel beter worden en je zult nieuwe technologieën hebben die je bij elk aspect van je leven zullen helpen. Jullie zullen allemaal de overvloed hebben die je verdient en je zult vrij worden! Begin nu uw soevereiniteit en uw vrijheid op te eisen.

YOU DESERVE TO KNOW AND USE ALL OF YOUR GIFTS 
Je verdient de vele gaven die onze Schepper wil dat je hebt. Je bent ontworpen om levens vervuld te hebben met vreugde, vrede, harmonie en balans. Je zult gaan zien hoeveel gemakkelijker het zal zijn om alles wat je nodig hebt te manifesteren. Elke dag zal je in elk opzicht magie en overvloed brengen. Synchroniciteit zal u in verrukking brengen. Schoonheid zal je omringen. Geluk en hartenergie zullen je op je pad leiden. Liefde zal de spirituele energie zijn waarop je gedijt. Je zult diep dankbaar zijn omdat je vrij zult zijn zoals je bedoeld was.