Jij bent Jou Eigen Creator


"JE GEEST / GEDACHTE TRILT OP DE FREQUENTIE VAN LIEFDE"
Het is gemaakt door een liefhebbende Schepper in dezelfde frequentie waarin de Schepper bestaat. Nu zullen we meteen vermelden dat we de geest zeiden en niet het lichaam. Dit is een belangrijk onderscheid dat vroeg in deze discussie moet worden genoemd om de zaken duidelijk te houden. De geest is niet vervat in het lichaam of de hersenen zoals je denkt dat het is. Het is een alles doordringend fenomeen dat alle levende wezens met elkaar en met hun Schepper verbindt. Dus de geest waarvan je denkt dat die alleen van jou is, is niet alleen van jou. Dit is een van de redenen waarom zo velen van jullie last hebben van dezelfde problemen.

ONZE GESAMENLIJKE COLLECTIEVE GEDACHTEN
Ze zijn er in vele soorten en maten — verschillende vormen, zo u wilt — maar ze zijn allemaal hetzelfde; gevoelens van grootsheid, zwakheid, onwaardigheid en angst worden door jullie allemaal gedeeld. Heb je je niet verbaasd over de gelijkenis van gesprekken die je hebt met vrienden uit het verleden en heden? Over de onvrede met het leven, met je partners, met je familie? Dit komt omdat de geest universeel en verbonden is, een zeer belangrijk stuk informatie voor het begrijpen en transformeren van de pijnlijke mentale angst waarin velen van jullie zich bevinden. Er is een zoete en liefdevolle geest gecreëerd in de gelijkenis van Bronenergie. Sommigen van jullie noemen dit God, maar die term is zo verdeeldheid zaaiend dat we in plaats daarvan de termen Bron-energie,

WHEN YOU EXPAND YOUR CONCIOUSNESS
YOU UPLIFT THE CONCIOUSNESS OF THE WHOLE WORLD
 Deze Universele Geest verbindt alle levende wezens en is in harmonie met liefde, eenheid en vriendelijkheid, kalm en mooi. Er is ook een geest die we de ego-geest zullen noemen, die ook verbonden is - één geest - en ook eigenschappen deelt met de geest van alle mensen die gebruik maken van zijn duisternis en pijn. Het belichaamt angst, afscheiding, haat, oordeel en de moeilijkste menselijke gevoelens waar zovelen door worden gekweld. We zeggen dat er een collectieve ervaring is die jullie niet is geleerd. Er is u verteld dat uw gedachten en gevoelens alleen van u zijn en niemand anders beïnvloeden, tenzij er naar wordt gehandeld of hardop wordt uitgesproken, maar dit is niet het geval. Alle geesten zijn op beide manieren met elkaar verbonden, door de vriendelijke en liefdevolle transmissies van de liefdesvibratie, en door de angstige en scheidende voorschriften van de ego-geest waarin zovelen van jullie zijn ondergedompeld. Bij het begrijpen van deze basisstructuur van de geest en zijn manifestaties, zullen latere verklaringen die we geven en voorschriften die we voorstellen logischer zijn en redeneringen verschaffen die niet kunnen worden begrepen totdat deze basisstructuur wordt begrepen.

EVERY WORD EVERY THOUGHT MATTERS
Zie je, wanneer we vergeving of niet-oordelen voorstellen, worden de verbanden tussen dit gedrag en je eigen gezondheid en geluk duidelijk. Wanneer je gelooft dat je volledig afgescheiden bent en dat je gedachten zinloos zijn, zul je ze voor jezelf houden, ongezond en liefdeloos, in de overtuiging dat je helemaal niets beïnvloedt. Inderdaad, je beïnvloedt alles en iedereen waar je aan denkt heel diep. Dit is de eerste — en misschien wel belangrijkste — openbaring die we zullen delen. Dit is geen vaag en "luchtig" idee van positief denken of gelukkige dromen, gefantaseerd en zonder echt effect. De gedachten die je hebt en voor jezelf houdt, vormen de wereld waarin je loopt, de mensen die je ontmoet en de ervaringen die je hebt, tot in het kleinste detail. “En hoe komt dit?” je vraagt. Welnu, de wereld werkt niet zoals je is verteld door de religies en oude wetenschappelijke manieren die in je verwarde, goedgelovige geest zijn ingeprent.


YOU COULDN'T KNOW
De waarheid is dat u verantwoordelijk bent voor elke persoon, elke plaats en elk ding dat u in uw leven meemaakt, in niet mis te verstane bewoordingen — goed, slecht en onverschillig. "Nee!" roep je, “dit kan niet waar zijn! Ik ben het onwetende slachtoffer van zoveel slechtheid om me heen en mensen die me pijn doen als ik totaal onschuldig ben.” Toch zijn we hier om u te vertellen dat dit niet het geval is : "Jij bent de machtigste schepper, begiftigd met een kracht die je bevattingsvermogen te boven ging toen je verwekt werd in de geest van de Bron, begiftigd met dezelfde creatieve kracht die jou heeft gemaakt"