We Vechten...


We vechten voor het licht. We vechten voor de kinderen. We vechten voor iedereen. Verenigd staan ​​we. Het einde nadert voor de duisternis. Het GEHEIM is om elk oordeel over jezelf en anderen te vangen en het automatisch om te zetten in Mededogen. Dit snijdt het "innerlijke" energetische koord door en bevrijdt je van het aantrekken van meer van datgene waarvan je hebt geoordeeld. Wanneer iemand dit innerlijk begrijpt, zal alles in zijn leven energetisch ten goede verschuiven, omdat we allemaal zijn geprogrammeerd om dit te doen, wat in feite 180 graden het tegenovergestelde is van echt in vrede zijn en een leven van tevredenheid leiden door echt van iedereen te houden die laat zien als onze leraar in dit hologram. 

WE HAVE TO TRANSFORM DARKNESS INTO LIGHT • THEN FIRST WE NEED TO KNOW WHAT THE DARKNESS IS
Praten over iets donkers en het verspreiden van het duister zijn twee verschillende dingen. Dit new age-gedoe over, laten we het gewoon luchtig houden en niet in de kern komen, is een psyops-programma dat door de overheid is uitgebracht. Gewoon weer een programma om ons denken te sturen. Een deel van preventie is bewustzijn, dat is het huidige proces waarin we ons bevinden met duistere kliek- en illuminatieleden. Intuïtie heeft veel meer waarheid en kennis om te sturen dan de huidige basiskennis en programma's van de mens. Hoe het te stoppen, de eerste stap is erover te praten. Er is niets low-vibe aan het verspreiden van bewustzijn aka-licht op het onderwerp en de kwestie. Daarom heet het lichtwerk omdat ik en anderen zoals ik het licht van de waarheid en het bewustzijn over de duistere zaken en de lelijke waarheid verspreiden. De enige laagdrempelige shit zijn jullie valse lichtwerkers die proberen ons te ontmaskeren en met ons te discussiëren ware starseeds die hier incarneerden als de grondkracht om het cabals-systeem te doorbreken.

YOU CAN'T WIN AN ARGUMENT WITH 3D SOULS
Een echte verlichte ziel kent de waarheid en maakt geen ruzie over pedofilie of verdedigt pedofielen en schaadt kinderen, mensen en andere voelende wezens uit de bron van God. IK weet voor een feit dat er meer dan 100 miljoen cabal-leden zijn en ze zijn overal in onze samenleving vermomd als je familieleden, vrienden, collega's en sociale media-vrienden. Waarheid is waarheid, hoe je het ook snijdt. De lelijke waarheid is nog steeds de waarheid. De ziel kent de waarheid omdat we direct verbonden zijn met God, de BRON. Wij zijn de echte lichtwerkers van de Wereld, van de Aarde van het Universum. Wij komen op voor degene die niet kan spreken, en inspireren anderen om hetzelfde te doen. Wij zijn de golf van licht die de duisternis blootlegt en we zijn hier om de nep valse lichtwerkers te ontmaskeren die vechten voor het duister en ons licht willen doven. Bijvoorbeeeld: Als je op het pad van ontwaken komt, en positieve verandering in je leven maakt zal je weerstand krijgen van negatieve entiteiten. Omdat jou licht zo krachtig is, ze zo bang zijn dat jij daadwerkelijk al jou krachten gaat ontdekken, dat ze je willen tegenhouden in je groei. En ze zullen je gedachte proberen te verleiden omdat dat hun troef kaart is.