Wat zijn Portalen?


Het portaal is de sleutel tot tijdreizen en multidimensionale ervaringen. Portalen worden gebruikt door wezens die niet inheems zijn op aarde, maar die om wat voor reden dan ook onze dimensie willen betreden. Deze wezens kunnen door elk type poort komen omdat ze allemaal uitkomen op gangen van tijd en multidimensionale ruimte; het zijn portalen om onze dimensie binnen te gaan en er ook weer uit te gaan. We bekijken portalen als een mechanisme om van punt A naar punt B in het universum te komen. Het is geen geheim dat we het begrip ET-reizen in verschillende eerdere berichten hebben behandeld, maar we zijn nog nooit zo specifiek geweest over hoe dergelijke reizen werken. Beschouw deze post dan als een inleiding, want elke keer dat we afstand nemen van pure sciencefiction en ons verdiepen in iets meer, zijn dit soort uitwerkingen de moeite waard. Je hebt een portaal of toegangspunt tot een planeet nodig om daarheen te reizen. Je kunt bijvoorbeeld opstijgen naar Mars, maar als je nooit het portaal ontdekt waarmee je naar de bestaansperiode van de planeet kunt reizen, zou je kunnen landen op een plek die levenloos en eenzaam lijkt. Je hebt toegang tot de dimensie van de planeet waar leven aanwezig is via portalen. De gangen van de tijd zijn toegankelijk via portalen, die fungeren als multidimensionale ervaringszones.


EEN BEKENDE POORT IS
Er zijn talloze portalen op aarde geweest waardoor verschillende wezens vanuit de ruimte konden binnenkomen. Het portaal voor het Midden-Oosten is een van de enorme toegangspoorten die momenteel het onderwerp zijn van conflicten. Jullie zullen in staat zijn om het aantal religieuze en culturele drama's die via dat portaal in de geschiedenis van de Aarde zijn geïntroduceerd op één hand te tellen. Het is een groot portaal met een straal van ongeveer 1000 mijl. Dit is de reden waarom het Midden-Oosten zo actief is. De Lizzies komen binnen via dit portaal. De Lizzies gebruiken het al duizenden jaren en ze gebruiken het nog steeds.


THE LIZZIES
Het Midden-Oostenportaal is een heel belangrijk portaal omdat het verbinding maakt met andere dimensies en dient als een zone van multidimensionale ervaring. Het verbindt met andere dimensies zodat mensen van de ene dimensie naar de andere kunnen reizen. Dit is hoe de Lizzies in de wereld worden geïntroduceerd. Het zijn wezens van een andere planeet die hier al sinds de oudheid zijn. De Lizzies doen erg geheimzinnig over hun bestaan, maar het zijn geen mensen. Ze komen uit een andere dimensie. Ze hebben interdimensionale portalen waardoor ze door tijd en ruimte in onze wereld kunnen komen. De Lizzies gebruiken deze portalen om naar verschillende dimensies van het bestaan te gaan en zichzelf in te voegen in verschillende historische gebeurtenissen. De Lizzies bestaan al duizenden jaren, maar pas onlangs zijn ze ontdekt door sommigen van ons die paranormale vermogens en inzichten hebben ontwikkeld met betrekking tot de dimensies waarin ze leven.


HELPING HAND
Deze mensen gaan naar een andere dimensie en ontmoeten de Lizzies, die hen vertellen wat er op een bepaald moment in de geschiedenis op aarde gebeurt. De Lizzies zijn ook verantwoordelijk geweest voor het creëren van veel van de spirituele leraren en profeten die we vandaag kennen. Ze zijn erg geïnteresseerd in het Midden-Oosten, omdat ze daar zichzelf kunnen invoegen in het menselijk bewustzijn. De Lizzies zijn zeer geavanceerde wezens en ze houden ons al duizenden jaren van verre in de gaten. Ze willen ons lot niet verstoren, maar ze willen dat we weten dat ze bestaan en dat we contact met ze kunnen opnemen als we dat willen. We leven op een driedimensionale planeet met drie dimensies. Ze willen dat we in een vijfdimensionale realiteit leven terwijl we uitbreiden in de ruimte!


WELKE DEUR OOK ALWEER?
Je moet het juiste portaal ontdekken om terug te keren naar de planeet in de specifieke tijdsperiode of tijdsgang waarnaar je op zoek bent wanneer je de planetaire sfeer verlaat en door verschillende bewustzijnsgordels in de ruimte reist. Dit is hoe systemen veilig worden gehouden, hoe ze worden beschermd tegen binnendringing en hoe wordt voorkomen dat ze worden overgenomen. De portalen kunnen eruit zien als wervelende draaikolken die voor jou onzichtbaar zijn. Dit komt door je beperkte perceptie van de werkelijkheid. Als je je hogere bewustzijn hebt gewekt en je waarneming hebt veranderd, dan kun je deze portalen zien die er altijd al zijn geweest maar nog niet door je bewustzijn zijn geactiveerd. Het universum is enorm en we weten er zo weinig van. Naarmate we evolueren, gaat onze technologie vooruit en vinden we nieuwe sterrenstelsels en sterrenstelsels. Ons universum heeft multidimensionale ervaringszones, poorten of portalen. De toekomst van zelfonderzoek ligt binnen handbereik, en die gedachte alleen al is opwindend!