Lichtwerkers Bericht


WE ARE ON A MISSION
Lichtwerkers, ook wel bekend als sterzaden/starseeds, aardse engelen en indigo's, zijn spirituele wezens in het menselijk bestaan ​​die hier naartoe zijn gestuurd om te genezen. Ik ben een lichtwerker, en jij misschien ook. Als lichtwerkers hebben we allemaal een doel of missie om te voltooien. Dit is de reden waarom we op het aardse vlak zijn geïncarneerd. We hebben ons specifiek aangeboden om hier te zijn tijdens de meest cruciale tijden van de aarde, die vóór en na het jaar 2000 kwamen. We werken samen om onze liefdevolle energieën te verspreiden en het destructieve en negatieve massabewustzijn te verdrijven. Veel lichtwerkers zijn op dit moment op aarde met het specifieke doel om onze kennis van genezing te gebruiken om anderen te onderwijzen, raad te geven, te schrijven, te genezen en te verlichten.

 

JIJ BENT NU NODIG
Lichtwerkers worden geboren om genezende functies uit te voeren. Ze zullen worden aangetrokken tot en betrokken bij emotionele genezing, fysieke genezing, onderzoek, onderwijs, schrijven, kunst, counseling en andere soortgelijke onderwerpen. Degenen die tot spirituele genezing worden geroepen, zullen in het ware zelfrijk werken. Het is hun taak om anderen te helpen veranderen van ego in ware zelf. Ze zijn ook in staat engelen en heilige meesters aan te roepen om genezing op te roepen.

WE ARE HEALERS AND FREQUENCY KEEPERS
 Je innerlijke gids leidt je naar de plek of rol waar je thuishoort. U weet of u een opleiding of een onderwijscertificering moet behalen. Als je dat bent, dan zal je innerlijke gids je naar de juiste leraar, cursus of school leiden. Ook helpt het universum je een manier te vinden om de cursus- en leskosten te betalen. De mensen die je toekomstige klanten en studenten zullen zijn, zullen door hun eigen innerlijke gidsen naar je toe worden geleid.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


HET ZAL ZICHZELF ONTVOUWER

Maakt u zich geen zorgen over hoe u uw lichtwerkfunctie zult leren uitvoeren, vertrouw erop dat u dat zult doen. Elke lichtwerker krijgt zijn eigen unieke reeks opdrachten met betrekking tot hoe hij de wereld het meest effectief zal genezen. Er kan een beroep op hen worden gedaan om genezingswerk te doen op het ego-niveau van energie en materie, of het ware spirituele zelf. Bij energetische healing gebruikt een lichtwerker zijn natuurlijke paranormale afstemmingsvermogens om de energiecentra van zijn cliënt te zien en te voelen.