Oplaad Ritueel Voor je Edelstenen


De volle maan is de krachtigste van alle maanfasen en kan een diepgaand spiritueel effect hebben als je weet hoe je de zuiverende energie ervan kunt gebruiken. Een tijd om nieuwe wegen van persoonlijke groei en positiviteit te smeden. Volle maanrituelen stellen ons in staat de energie van de maan te gebruiken om vrij te geven wat ons niet langer dient; om negatieve krachten los te laten en alleen genezende, positieve energie te absorberen. Sinds de oudheid worden kristallen gebruikt om energie op te slaan die wordt ontvangen uit de omgeving om het emotionele en spirituele evenwicht te verbeteren. Als je de vibratie van je kristallen wilt zuiveren zodat ze het meest effectief zijn, is de tijd van de volle maan het krachtigst om energieën op te laden, te mediteren en je chakra's te zuiveren. Veel culturen over de hele wereld voeren om deze reden rituelen uit tijdens de volle maan.

Volg ons Stapsgewijze Ritueel voor de Volle Maan hieronder om je Kristallen op te Laden en een Positief Begin van de Nieuwe Maand te Maken!

1. REING JE KIRSTALLEN
Was je kristallen de dag voor de volle maan voorzichtig. Water uit de oceaan of een natuurlijke bron is ideaal, maar thuis onder de kraan laten lopen is ook prima. Niet alle kristallen zijn echter waterveilig (labradoriet, seleniet en lapus lazuli om er maar een paar te noemen), dus doe eerst je onderzoek als je het niet zeker weet! Breng intentie in deze oefening door naar ontspannende muziek te luisteren of je favoriete gezang te reciteren tijdens het reinigen.

2. MAAK EEN HEILIGE RUIMTE WAAR JE JOU EDELSTENEN NEERLEGD OM DEZE DE HELE AVOND HIER TE LATEN LIGGEN
Nadat je kristallen zijn gereinigd en gedroogd, zet je ze net na zonsondergang op de aarde als voorbereiding op hun volle maanbad. Als u ze niet direct op de grond kunt plaatsen, werkt elk natuurlijk oppervlak. Creëer een heilige ruimte om je kristallen neer te zetten met kaarsen, muziek, veegstokjes of wierook - wat je ook vindt, helpt om je bedoelingen het beste te focussen. Noem bij het neerleggen van elk kristal hardop een emotie waarvan je vrij wilt zijn; dit zal bevestigen wat u klaar bent om vrij te geven.

3. VERZAMEL JE EDELSTENEN & KRISTALLEN WEER
Laat uw kristallen een uur of twee opladen in het ochtendzonlicht voordat u ze binnenbrengt. Als je ze eenmaal hebt verzameld, kun je ze met je bedoelingen bekrachtigen. Manifesteer nieuwe intenties door te mediteren over wat je zou kunnen bereiken zonder dat negatieve energie je pad blokkeert. Zoals altijd, laat je intuïtie je leiden ... en hierdoor kun je positieve, helende energieën en overvloed aantrekken. Wees dankbaar voor de edelstenen die je bezit en de krachten die jij kan en mag gebruiken.

Er zijn Verschillende Manieren om je Edelstenen te Reinigen & Op te Laden