De Formule van Mededogen


De formule van mededogen de eerste in een reeks van 7 sleutels die ons zijn gegeven door de 9D Nibiruans, onze oude oudsten. De formule van mededogen (de formule) is een multidimensionaal hulpmiddel dat veel functies heeft. Eerst en vooral wordt het gebruikt voor diepe emotionele opruiming om permanent lagen van je emotionele blokkades op te lossen. De formule ontgrendelt en activeert de "Innerlijke Technologie" in je lichaam. En het beste van alles is dat elke keer dat je de formule met succes voltooit en de "Innerlijke Technologie" voelt werken, je DNA een beetje meer hercodeert en verandert van koolstof in kristallijn. De formule stelt je in staat om genoeg van de lessen op je levensblauwdruk te doorlopen om de frequentie te bereiken die nodig is voor volledig bewustzijn. Met andere woorden, de formule verlicht je lichamelijke frequentie elke keer dat je het gebruikt om met een conflict om te gaan, terwijl je de angst en de les integreert.ACTIVERING
Een ander voordeel van de formule is de activering van de slapende psychische klieren. Elke keer dat u de formule gebruikt, oefent u deze slapende klieren uit. Tips om te onthouden bij het gebruik van de formule van mededogen Begin de formule pas te gebruiken nadat u uw woede of andere negatieve gevoelens hebt geuit. Het zal niet werken als u deze stappen overslaat. Voel de gevoelens van uw situatie, druk ze eerst verbaal en fysiek uit, en begin dan met de formule over de kwestie. Door ze eerst te voelen en fysiek uit te drukken, komen de emoties omhoog door de Hartchakra en naar de Hoge Hartchakra waar ze zullen worden getransmuteerd en losgelaten. Deze dichte, lagere frequentie-emoties zijn de brandstof die, eenmaal getransmuteerd naar de hogere frequentie van mededogen door het Hoge Hart (werkt als een verbrandingsoven), door je lichaam stroomt als een orgastische ontlading, en tegelijkertijd je DNA verandert door het bijbehorende stukje koolstof te transformeren. gebaseerd DNA in een kristallijne vorm.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


STAP 1 - LES
Wat is de les die ik wilde leren over deze persoon en het conflict dat we ervaren? Vraag je Hogere Zelf/Ziel, engelen of spirituele gidsen om je te helpen. Vraag hen om je de les te laten zien die je wilde leren. Het zal op je levensblauwdruk staan. Je levensblauwdruk is je routekaart door je huidige leven. Het bevat alle lessen, contracten en belangrijke gebeurtenissen voor je huidige leven, samen met de mensen die erbij betrokken zijn.

 

STAP 2 - CONTRACT
Wat is het contract dat ik met deze persoon heb afgesloten? Vraag om de contracten te zien die je hebt gemaakt om deze les te leren. Als u de formule gebruikt om één persoon vrij te laten, vraag dan naar het contract dat op u en die persoon betrekking heeft. Er zijn meestal veel contracten met veel mensen om dezelfde les te leren. De verhouding tussen contracten en lessen varieert afhankelijk van hoe lang en hoeveel levens je hebt geprobeerd die specifieke les te leren. Hoe meer levens, hoe meer huidige levenscontracten voor die les. Onthoud dat niemand ermee instemt een contract met u te sluiten, tenzij ook zij dezelfde les moeten leren. In sommige gevallen is de andere persoon in uw contract er om de keerzijde van de les te leren.

 

STAP 3 - ROL
Wat is de rol die deze persoon speelt om zijn/haar deel van het contract uit te voeren? Vraag om de rol die u speelt en de rol die de ander speelt in het contract te zien en te begrijpen. Vraag om hulp om te begrijpen hoe de rollen eruitzien als ze worden gespeeld. Ik visualiseer een podium en mezelf als actrice en de ander als actrice/acteur. Het helpt me om de rollen duidelijker te zien, omdat ik hun gedrag als een voorstelling kan zien.

 

STAP 4 - ASCPECT
Wat is het aspect van mezelf dat deze persoon naar mij reflecteert? Vraag nogmaals om hulp bij het zien en begrijpen van het aspect van jezelf dat de andere persoon naar je terugkaatst. Ze zijn je spiegel en weerspiegelen een aspect van jezelf door hun gedrag. Ik heb deze stap altijd het moeilijkst gevonden om te verwerken. Het vraagt ​​om brute zelf-eerlijkheid, maar het is de moeite meer dan waard. Soms weerspiegelen ze, in plaats van een aspect van je gedrag, iets dat je beoordeelt. Een voorbeeld is iemand die van je steelt. Je bent misschien geen dief, maar je veroordeelt misschien diefstal of mensen die dieven zijn.

 

STAP 5 - CADEAU
Wat is het geschenk dat deze persoon mij geeft door hun rol te spelen? Vraag om hulp zodat je het geschenk dat de ander je geeft kunt zien en begrijpen door hun rol te spelen. De waarde die ik eerder noemde, is de waarde van het geschenk, en het geschenk is de geleerde les.

 

⋰ Foto Unsplash (Free) 


*** PROCES CONTROLE ***
Zodra je de eerste vijf stappen hebt voltooid, zou je een golf van medeleven en dankbaarheid moeten voelen voor de andere persoon die bij het conflict/contract betrokken is. Zo niet, ga dan terug naar de les en begin opnieuw. Soms duurt het een paar pogingen voordat we eindelijk bij de les zijn waar we aan werken. Ik merk dat ik meestal weet dat ik het heb als ik een warm gevoel in mijn hart voel. Het kan worden vergeleken met een sterk gevoel van weten als een Ah ha!


OPRUIMEN EN LOSLATEN
De laatste vier stappen worden gebruikt om het opruimen en loslaten van de emotionele negativiteit/vuilnis uit het fysieke lichaam, uit de hoge hartchakra, te voltooien. Als ik denk aan het hoge hartchakra, stel ik me een onzichtbaar kegelvormig apparaat voor dat ingebed is in mijn auraveld. Het hecht zich aan mijn fysieke lichaam net boven mijn hart en onder mijn sleutelbeen. Wanneer ik de formule gebruik, gaat deze open zodat de getransmuteerde energie/compassie er doorheen en naar buiten kan bewegen. Ik heb begrepen dat het hoge hartchakra dezelfde functie vervult als de dikke darm/anus en blaas/urethra in het fysieke lichaam. Beide voeren eliminatiefuncties uit voor afval/giftig materiaal. Het enige verschil is dat het fysieke systeem dichte fysieke materie elimineert en het hoge hartchakra elimineert etherische materie.

 

STAP 6 - ACCEPTATIE
Kan ik de rol accepteren die deze persoon heeft gespeeld, samen met hun acties, om mij te helpen deze les te leren? Acceptatie is een van de vier elementen van onvoorwaardelijke liefde. Acceptatie is onderdeel van compassie en is onvoorwaardelijke liefde in actie. Dit omvat ook acceptatie van wie de persoon is, zonder oordeel. Ik merk dat wanneer ik het moeilijk heb met deze stap, ik het kan opruimen als ik me herinner dat ze een ziel in een lichaam zijn zoals ik, en we elkaar helpen met een les.

 

STAP 7 - TOESTAAN
Kan ik mezelf toestaan ​​mijn woede los te laten jegens deze persoon die de rol speelde om mij te helpen de les te leren? Toestaan ​​is ook een van de vier elementen van onvoorwaardelijke liefde. Toestaan ​​is onderdeel van compassie en is onvoorwaardelijke liefde in actie. Dit houdt in dat de persoon kan zijn wie hij is en zijn gekozen pad kan volgen, ongeacht hoe je je erover voelt. Meestal, tegen de tijd dat ik deze stap heb bereikt, vind ik het heel gemakkelijk om mijn woede jegens de persoon los te laten, omdat ik de dankbaarheid en het mededogen voel die voortkomen uit het zien van de pijn die ze hebben geleden bij het spelen van hun rol voor mij. Nog een opmerking: Toestaan ​​is gemakkelijker te doen als we de noodzaak loslaten om iemands gedrag of keuzes voor hun eigen bestwil te controleren. We hebben de neiging om mensen te beheersen uit angst dat hun acties hen/en ons pijn zullen doen. Als we begrijpen dat alles een waarde heeft, kunnen we onze behoefte aan controle loslaten, omdat we begrijpen dat elk resultaat een waarde zal hebben.

 

STAP 8 - LOSLATEN
Kan ik deze persoon vrijwaren van schuld? Deze is gemakkelijk als je begrijpt dat je geen slachtoffer bent. Integendeel, je bent een actieve deelnemer aan een contract en les die je hebt helpen opzetten. Door verantwoordelijkheid te nemen voor uw aandeel in het contract, kunt u de andere persoon vrijstellen van de schuld voor de rol die hij heeft gespeeld, zodat u de les kunt leren die u wilde leren. 

GESCHREVEN DOOR JELAILA STAR