De Gebeurtenis is Nabij

Ik ben blij jullie aan te kondigen dat, zoals bevestigd door onze geliefde Galactische Federatie van Werelden, er binnenkort grote gebeurtenissen zullen plaatsvinden die het lot van de mensheid zullen veranderen. Al vele jaren ontvang ik berichten van onze Galactische Federatie van Werelden over onderwerpen die verband houden met persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming. Onlangs zijn deze berichten frequenter en urgenter geworden: er komt binnenkort iets heel belangrijks aan dat u moet weten!


A GREAT SOLAR FLASH = THE EVENT
De Solar Flash is een lichtflits van onze centrale zon, Alcyone. De flits zal mensen bewust maken van hun ware aard. Het zal een spontaan massaal ontwaken op aarde veroorzaken. Mensen over de hele planeet zullen beseffen dat we allemaal één zijn en dat we hier op de planeet zijn om onvoorwaardelijke liefde te ervaren.

THAT WILL RAISE OUR CONCIOUSNESS
De ziel is eeuwig en we zijn allemaal één bewustzijn. Na deze belangrijke gebeurtenis zal het menselijk ras zijn huidige beperkingen beginnen te transcenderen en een nieuwe fase van evolutie beginnen. De sluier zal oplichten en alle geheimen die voor de mensheid werden bewaard, zullen worden onthuld. We hoeven ze niet te kennen, omdat we intuïtief alles weten wat we ooit wilden weten. De zonneflits is niet alleen een fysiek licht dat door onze zon wordt uitgestraald. Het is een licht dat extreem hoge frequenties zal dragen die in staat zijn om het menselijk lichaam binnen te dringen en het DNA terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat.


MOTHER EARTH IS ALSO ASCENDING
Het zal ook een effect hebben op Moeder Aarde en al het leven op haar oppervlak. Deze kosmische gebeurtenis zal een oraal reinigings- en genezingsproces in gang zetten. De ozonlaag gaat zichzelf genezen en mensen kunnen weer veel schonere lucht inademen. Het evenement is al aan de gang en is al een tijdje aan de gang. Terwijl Moeder Aarde steeds dichter naar de galactische kern gaat, wordt ze geraakt door meer en meer hoogfrequente energiegolven die van de zon komen en die oude structuren afbreken om plaats te maken voor nieuwe. 

ALCYONE'S CENTRALE SUN
Wanneer de energie van Alcyone sterk genoeg is om door de sluier te dringen die ons al zo lang van onze bron isoleert, zal de Zonneflits plaatsvinden. Dit grote evenement is eindelijk aangebroken. Op dit moment zal de sluier worden opgelicht en zullen we kunnen zien hoe alles met elkaar verbonden is in dit universum. We zullen duidelijk zien hoe elke gedachte die we hebben onze realiteit en iedereen om ons heen beïnvloedt.


ITS NOT THE END OF THE WORLD BUT THE END OF THE MATRIX
Deze gebeurtenis zal heel erg lijken op het einde van een donkere nacht wanneer het weer licht wordt, en we beseffen dat alles in orde is, dat we aan het dromen waren en dat er niets ergs is gebeurd. We worden wakker en bevinden ons op een betere plek met meer beschikbare opties. Ik weet niet of dit utopisch kan worden omschreven, maar het is zeker beter dan wat we nu hebben. Deze zonneflits is niet het einde van de wereld zoals sommigen denken, maar een kans voor ons om te transformeren in een nieuwe vorm van bestaan ​​en interdimensionale portalen in onze geest te openen. Dit zal ons in staat stellen om andere werkelijkheden en dimensies te verkennen zonder ons lichaam te verlaten.


IT GOES BEYOND OUR IMAGINATION
Het exacte mechanisme van hoe deze zonneflits zal plaatsvinden, gaat mijn begrip te boven. Er is mij uitgelegd dat deze gebeurtenis een natuurlijke gebeurtenis is in ons universum en een essentieel onderdeel van onze evolutie als soort. Als de zonneflitsexplosie plaatsvindt, zullen we allemaal een intense hoeveelheid warmte en licht voelen. Het zal als een gigantische zonnebrand zijn voor iedereen op aarde. Maar na de eerste schok zullen mensen beseffen dat niets hen pijn heeft gedaan. Het zal als de ultieme high zijn! De pijn die mensen voelden tijdens het evenement is nu weg. Ze voelen zich beter dan ze ooit hebben gevoeld.