7  Dingen die je Vibratie Beinvloeden


Wij zijn wezens die op bepaalde frequenties trillen. Elke Trilling staat gelijk aan een gevoel en in de "vibratie" wereld zijn er slechts twee soorten trillingen, positief en negatief. Dus elk gevoel zorgt ervoor dat je een frequentie uitzendt die positief of negatief kan zijn 

 

1. GEDACHTES
Elke Gedachte zendt een Frequentie uit naar het Universum en die Frequentie keert terug naar de oorsprong, dus in het geval, als je negatieve gedachten hebt, van ontmoediging, verdriet, woede, angst, is dat wat naar je terugkomt. Daarom is het zo belangrijk dat je zorgt voor de kwaliteit van je gedachten en leert om meer positieve gedachtes te hebben! 

 

2. JE OMGEVING 
De mensen om je heen hebben een directe invloed op je frequentie. Als je jezelf omringt met vrolijke, positieve, vastberaden mensen, ga je ook mee in die trilling, als je jezelf omringt met klagers, kwaadwillende en pessimistische mensen, wees voorzichtig! Want ze kunnen je frequentie verlagen en als gevolg daarvan voorkomen dat u de Wet van Aantrekking in uw voordeel laat werken

 

3. MUZIEK
Muziek is erg krachtig. Als je alleen naar muziek luistert die spreekt over dood, verraad, verdriet, verlatenheid, is dat wat je uitzend. Besteed aandacht aan de tekst van de muziek waar je naar luistert, ze kunnen je frequentie verlagen. En onthoud: Je trekt dat in je leven aan waar je op trilt.

4. DE DINGEN DIE JE ZIET
Wanneer je naar programma’s kijkt die te maken hebben met ongeluk, dood, verraad, enz. Accepteert je brein dat als werkelijkheid en geeft het een hele chemie vrij in je lichaam, waardoor jou frequentie wordt beïnvloed. Kijk je naar dingen die je goed doen (daar zal de term Feel Good Movie vandaan komen) dan zal het je helpen om je frequentie te verhogen!