❤︎ De Gfow is Hier


ER ZIJN BUITENAARDSE STARSEED ONDER ONS ;)
Een welwillende buitenaardse beschaving is in wezen vreedzaam en wiens bedoelingen om met ons te communiceren positief zijn.  We leven in spannende tijden, waarin het lijkt alsof we op het punt staan om in contact te komen met welwillende wezens uit andere werelden. Er vindt elke dag meer onthulling plaats en veel geloofwaardige mensen komen naar voren met wat ze weten. Het lijdt geen twijfel dat buitenaardse wezens bestaan. Als u met hen in contact probeert te komen met behulp van de traditionele ruimtevaarttechnologie van NASA, is de kans klein dat u een antwoord krijgt. En als je het geluk hebt om door te komen, is dat omdat ze willen dat je dat kunt doen.


WE HAVE TO RAISE OUR CONCIOUSNESS
Veel mensen hebben ontmoetingen gehad met ET's en probeerden manieren te vinden om met die wezens te communiceren. We kunnen ons het beste voorbereiden op alle ET's die we tegenkomen als we een ruimdenkende en welwillende houding tegenover hen creëren. Ze kunnen zijn zoals wij of niets dat we ons kunnen voorstellen, en dat is het mysterie en de opwinding van dit alles. Naarmate we ons eigen bewustzijn ontwikkelen en uitbreiden en ons openstellen voor meer en meer van de energie en informatie die ons omringt, worden we gevoeliger en bewuster. En wanneer ons bewustzijn wordt verhoogd, zijn onze trillings energieën dat ook.


AND RAISE OUR VIBRATIONS
Onze zorgen, stress, woede, frustratie, verdriet, enz. zijn allemaal manifestaties van lsge trillings energieën. We worden elke dag gebombardeerd met trillingsarme energieën van de nieuwsmedia, het internet, enz., dus het is belangrijk voor ons om onze trillingsfrequenties te verhogen door alles wat negatief is op te ruimen. Door dit te doen, openen we de mogelijkheid voor wezens met een hogere vibratie om met ons te communiceren op manieren die voorheen niet mogelijk waren.


LOVE IS THE KEY HIGHER REALMS
De gemakkelijkste manier om deel uit te maken van de oplossing is door lief te hebben, les te geven en een positieve bijdrage te leveren, zodat we de verhouding tussen donker en licht gemakkelijk kunnen veranderen. Als we dat kunnen doen, zullen we contact maken met welwillende buitenaardse wezens die ons zullen helpen. En dat is het grootste obstakel voor de mensheid. Mensen houden er niet van om aan zichzelf te werken om zichzelf naar een hogere plek van zijn te kunnen verheffen. Het is een contraproductieve staat van zijn, want het enige dat je ervan weerhoudt om je dromen te leven, ben jijzelf.

WE HAVE TO REMOVE THE EGO
De grootste uitdaging in deze overgang naar een hoger bewustzijn is het ego te overwinnen en naar de eigen schaduwen te kijken. Hoe kunnen we als ras de schaduwen van de wereld waarin we leven uitroeien als we niet eens door onze eigen schaduwen kunnen werken? Het is de onwil van de mensheid om uit hun comfortzone te stappen en het noodzakelijke zelfwerk te doen dat het cruciaal maakte voor Starseeds om massaal op deze planeet te incarneren. Er is een liefdevolle buitenaardse gemeenschap die ons probeert te helpen levens te redden en deze wereld ten goede te veranderen! Ze dringen zich niet op aan mensen, maar lopen eerder naast ons als vrienden, als verzorgers, als leraren, als een familie, als gidsen, als reizigers, als mensen als Starseeds.


STARSEEDS ARE (LIKE) EARTH ANGELS
Ze leven onder ons, hier op planeet Aarde, maar ze leven in een andere dimensie van de werkelijkheid. En ze proberen ons te helpen naar hun bewustzijnsniveau te stijgen, zodat we in vrede kunnen zijn met onszelf en onze wereld. Maar ze zijn hier niet om ons kwaad te doen. Ze zijn hier niet om ons aan te vallen. Ze zijn hier niet om ons te veroordelen (en als ze dat wel doen, is dat voor ons eigen bestwil). Deze wezens zijn hier met het goddelijke doel om ons te helpen begrijpen wie we werkelijk zijn. Wat is ons doel? Wat kunnen we deze wereld bieden?

YOU HAVE TO TRUST YOUR INTUITION
Er is veel angst, verwarring en weerstand in de wereld met betrekking tot deze wezens. Of je ze nu voelt, ziet of kent in je intuïtie, ze zijn er voor ons in een of andere vorm. Als je voor hen openstaat, is hun hulp van onschatbare waarde om ons te helpen op onze spirituele paden. Stress, angst en paniek zijn de ergste vijanden van subtiele intuïtie, wijsheid en geloof. De beste manier om op een zinvolle manier contact te maken met het universum en zijn vele bewoners, en om in vrede in onszelf te zijn, is door diep gebed en meditatie. Dat is de sleutel. Gebed en meditatie verbinden ons met welwillende ET's of engelen, met het goddelijke, en met ons eigen diepste zelf en maakt ons vrij.


PRAYER & MEDITATION
Gebed is niet alleen een hulpmiddel, een oefening om je dag te beginnen en te eindigen. Een gebed is een daad van liefde. Het is het licht in jou de wereld in laten schijnen en de liefde die in jou is toelaten om terug te stralen. De engelen die in ons leven komen, helpen ons onze bewuste en onbewuste wonden te helen, onze angsten en obstakels te overwinnen en, belangrijker nog, ons te verbinden met het goddelijke. De welwillende ET's geven om ons. Zoals wij. Ze geven om wat er met ons gebeurt. Ze willen dat we gelukkig zijn. Een van de manieren waarop ze ons kunnen helpen, is door ons te helpen contact met hen te maken. Bidden stelt ons in staat dit te doen. Het gebed verbindt ons met hen.

ALOT ALREADY HAVE MEETINGS WITH THERE GUIDES AND OTHER ET'S
Veel mensen hebben een of andere ontmoeting gehad. Ze hadden misschien angstaanjagende visioenen, of ze hadden een visioen van engelen of buitenaardse wezens. Vaak melden ze dat ze zich aangesproken voelen door iets dat hen overstijgt. Een reden waarom mensen deze reactie melden, is dat het vaak als een schok komt. Mensen in onze cultuur wordt geleerd 'de ander' te vrezen, en engelen en buitenaardse wezens zijn 'de ander'. Velen beschouwen engelen als afstandelijk en onbereikbaar. Ze zien buitenaardse wezens als enge wezens die ons willen gebruiken en ons pijn willen doen.


DON'T BE AFRAID
Wees niet bang voor hen. Geef niet toe aan het ego dat jouw kennis van hen weg wil houden. Het ego gedijt op angst en haat, maar welwillende ET's zijn liefde. Wanneer ze voor het eerst bij ons komen, kunnen ze eng lijken omdat ze ons vreemd lijken, maar wees niet bang voor hen. Engelen en 'aliens' zijn geen aliens. Ze zijn bij ons geboren en willen dat we weten dat ze hier zijn om ons te helpen. En we zijn niet alleen. Om met hen in contact te komen, moeten we accepteren dat ze hier zijn om ons te helpen. We moeten onszelf vertrouwen. Een andere optie is om onszelf te visualiseren in interactie met hen. Om je verbinding met hen te visualiseren, sluit je je ogen en stel je je voor dat je omhoog zweeft, uit je lichaam en in een ruimte waar geen tijd is, waar je je met alles kunt verbinden. Je kunt engelen en buitenaardse wezens visualiseren, of je eigen geest, of je geest die verbinding maakt met je gidsen. Je hoeft niets te geloven. Je hoeft niet te geloven dat je onsterfelijk bent of dat je ergens mee verbonden bent. Het is voldoende dat je verbinding maakt in je hart.


MAKE A CONNECTION
Stel jezelf nu de vraag: waar wil je verbinding mee maken? Wanneer je je ergens mee verbindt, kan een van twee dingen gebeuren. Ten eerste kun je een soort energie of warmte of licht voelen. Ten tweede kun je om een of andere vorm van hulp of begeleiding vragen. Hoe meer we welwillende ET's noemen, hoe meer we het "kanaal" openen om met hen in contact te komen. Dit visualiseren en focussen op verbinding met hen is uiteindelijk wat ons in staat stelt om wonderen te laten gebeuren in ons dagelijks leven. De engelen en welwillende ET's die ons omringen zijn altijd om ons heen. Maar we merken ze niet. We merken onze eigen gedachten, onze eigen verlangens, onze eigen angsten op.


THEY KNOW US BETTER THEN WE KNOW OURSELF
Ze kennen ons beter dan wij onszelf kennen. Door ons met hen verbonden te voelen, openen we ons hart. Als ons hart zich opent, vallen onze angsten en gehechtheden weg. Naarmate ons hart zich opent, kunnen we ze steeds beter horen. Naarmate ons hart zich opent, leren we onszelf beter kennen. De welwillende ET's verschijnen soms als glinsterende, vlammende, gevleugelde figuren, met halo's van licht rond hun hoofd, en soms als ongehaaste, onopvallende mensen die meer thuis zijn in het landschap dan in de lucht. Soms melden mensen een gevoel van ontzag, de aanwezigheid van iets heiligs, of het gevoel geliefd te zijn, en op andere momenten melden ze gewoon dat ze zich vredig hebben gevoeld. Soms brengen ze een gevoel van richting, soms geruststelling en soms hulp.


TOUCHED BY AN ANGEL OF LOVE
Mensen die door ET's worden aangeraakt, krijgen een visie, of een idee, of een soort van begeleiding. Deze begeleiding kan een kwestie zijn van het vinden van een aanwijzing voor een toekomstig probleem dat voorheen verborgen was of van het ontdekken van de waarheid over de wereld. Soms lijken ze advies te geven, en soms brengen ze een zegen over. Van mensen die door ET's worden aangeraakt, wordt altijd verwacht dat ze de moed vinden om naar hun nieuwe inzichten te handelen. In eerste instantie lijkt het onmogelijk om contact te maken met welwillende buitenaardse wezens.