Aura Kleuren


⍿  Paars

Word beschouwd als de meest gevoelige en wijste kleur. Het impliceert paranormale, magische en artistieke capaciteiten. Het kan ook betekenen dat iemand volledig in harmonie is of comfortabel met zichzelf.  Deze aura kleur worden meestal rond het hoofd aangetroffen.

⍿  Indigo

Vrij gelijkaardig aan een helderblauwe aura symboliseert deze kleur de gevoeligheid en intuïtie en is hij gerelateerd aan het derde oog.  Degenen met deze aura kunnen in de toekomst 'kijken'.  Paars, violet en indigo zijn spirituele kleuren, ze worden geassocieerd met het derdeoogchakra.

⍿  Blauw

Als je aura blauw is, ben je een rustig en vredig persoon. Je bent ook betrouwbaar, warmhartig, goede prater en goede luisteraar. Degenen die een blauwe aura uitstralen staan ​​bekend als zeer intuïtief en willen graag anderen helpen. Deze mensen zijn erg zorgzaam, ondersteunend en meer bezorgd over anderen. Voor hen zijn liefde, god en spiritualiteit erg belangrijk. Blauwe aura-mensen hebben echter vaak moeite met het stellen van grenzen of nee zeggen en veel van hen zijn niet erg ambitieus of doelgericht. Zacht of lichtblauw geeft duidelijkheid, rust en communicatie aan. Modderig blauw geeft een persoon aan die vol angst is, veel zorgen heeft en bang is voor de toekomst. Zo iemand kan ook bang zijn om zichzelf voor anderen uit te drukken. Koningsblauw geeft hoog ontwikkeld spiritueel intuïtief of helderziendheid aan.

⍿  Zwart

Een zwarte aura trekt of trekt er energie naar toe en zet het in het proces om. Iemand die een zwarte aura uitzendt, is iemand die niet heeft losgelaten of vergeven door fouten door hemzelf of door anderen. Veel mensen denken dat dit de kleur van de dood is, maar het duidt op een gezondheidsprobleem (gezien in de specifieke lichaamsdelen), verdriet en wraak.  

⍿  Rood

Een rood aura-persoon is krachtig, gepassioneerd, competitief en seksueel geladen. Het staat voor passie, moed, kracht en fysieke activiteit. De meeste kinderen hebben felrode aura's - vooral mannetjes. Omdat het de waarschuwingskleur van de natuur is, kan rode kleuraura ook wijzen op hoge niveaus van emotie, zoals boosheid, haat, agressie of impulsief gedrag. Het kan ook 'warmte' betekenen en ons vertellen dat er sprake is van zwelling, verwonding of pijn op het fysieke lichaam. Een diep rode aurakleur geeft aan dat de persoon down to earth is, realistisch, praktisch en een onwrikbare vastberadenheid heeft. Degenen met duistere rode aura zijn mogelijk angstig, gefrustreerd, geobsedeerd door geld, bezorgd en kunnen mogelijk niet gemakkelijk vergeven. Van deze attributen wordt aangenomen dat ze positiviteit afstoten.

⍿  Oranje

Deze kleuraura symboliseert een goede gezondheid, vitaliteit en opwinding. Degenen die deze aura bezitten, hebben meestal genoeg energie, productief en avontuurlijk. Deze mensen zijn ook creatief, sociaal, extravert en bereid om risico's te nemen. Oranje kan ook wijzen op seksuele passie of ambitie. Iemand die een oranjegele uitstraling heeft, is intelligent, georganiseerd, gedetailleerd, wetenschappelijk, creatief en perfectionistisch.