✬  Dieren Betekenissen


Er word een betekenis toegeschreven aan elk specifiek dier en is gebaseerd op zowel een heilige wijsheid als acute fysieke observatie van hun unieke fysieke bewegingen,  gewoonten en talenten. Sta open voor het ontvangen van berichten van onze dierenvrienden. Ze dienen als heilige boodschappers, ze komen naar je toe als tekens of voortekenen om je bewustzijn te activeren, voorgevoelens te geven, waarschuwingen te voorspellen of boodschappen te geven of hogere wijsheid over het leven te bieden. De Ouden hebben dieren altijd als heilig beschouwd en hun gedrag werd vaak gebruikt als aanwijzingen en tekenen voor wat Moeder Aarde zou kunnen doen. Door het gedrag van dieren te bekijken, kunnen we de energie om ons heen beter begrijpen en een dieper inzicht krijgen in intuïtieve boodschappen en tekens. Net zoals we spirituele gidsen hebben, hebben we ook geestelijke dieren.  Vaak komen er dieren in ons leven om ons een boodschap te geven of om ons iets te leren over ons eigen vermogen en onze eigen kracht. Soms komt er een dier voor een korte tijd in ons leven om ons te signaleren dat we op iets moeten letten.


EEN PAAR VOORBEELDEN:

*** Alle foto's van Unsplash ***

 Vlinder

Vlinders komen om je te herinneren aan de kracht van transformatie. Als je herhaaldelijk vlinders ziet, kan dit een teken zijn dat je bepaalde gedachten of gevoelens die je tegenhouden moet veranderen of loslaten. Het zien van een vlinder kan ook duiden op een cyclus van transformatie of groei in je leven.


  Adelaar

Een nieuw begin is aangebroken na een tijd van grote moeilijkheden, maar je bent nu sterker. Probeer een ​​breder beeld te krijgen van wat er voor je ligt. Het is een tijd van spiritueel ontwaken. Wat je ook maar uitzendt kwa vibratie en trillingen, zal nu sneller naar je terugkeren, positief of negatief.


Albatros

Wees alert op tekenen van naderende kansen. 
Maak je volledig bewust van kansen als je succes wilt.


Kraai

Je kunt snel een grote verandering verwachten. Je staat op het punt iets te manifesteren waar je nu al een tijdje aan werkt. Wees alert op de tekenen die zich de komende dagen voordoen. Als je iets ziet dat onrechtvaardig of uit balans is, spreek er dan over. De toekomst staat op het punt zich aan jou te laten zien.


Duif

Het draait allemaal om liefde, laat het aan jezelf en anderen zien.  Je staat op het punt een kijkje te nemen in de toekomst. Je kunt een spirituele vernieuwing verwachten. Voed jezelf.  Een tortelduif wilt je vertellen dat waar je over piekert, dat dat goed zal komen.


Uil

De antwoorden op je vragen zijn overal om je heen. Je hoeft alleen je ogen te openen en de tekenen op te merken. Breng s'avonds wat tijd door met mediteren (in duisternis en stilte) en schrijf op welke inzichten je bereikt. Je fysieke vaardigheden zijn sterker dan ooit. De nacht is de beste tijd voor creatieve inspiratie. Blijf gefocust op je doelen.


Eend

De onrust is nu voorbij dus laat die opgekropte emoties los. Zoek een comfortabel milieu waarin je dit doet. Veel plezier. Het is een vruchtbare tijd in je leven.


Hond

Toon je liefde en waardering aan de mensen om je heen, op een creatieve manieren en laat je loyaliteit zien.  Houd je geloof sterk, wat er ook gebeurt in je leven. Zoek een manier om anderen van dienst te zijn.


Mier

Ga aan de slag met dat project dat je hebt uitgesteld en voltooi het tot het einde. Isoleer jezelf niet. Welkom de steun van vrienden en familie. Wees geduldig met jezelf en anderen. Vertrouw erop dat je je dromen kunt verwezenlijken.


Vis

Water bevat oude symbolische betekenissen die gaan over het onderbewustzijn. Water bevat alle geheimzinnigheden van het onbekende.  De vis is heilig voor veel religies en voor de oude cultuur.  Een deel van de symboliek omvat; Vruchtbaarheid, Eeuwigheid, Creativiteit, Geluk, Geluk, Kennis en transformatie. In het christendom is de vis een symbool van overvloed en geloof.


Eekhoorn

Bereid je voor op het komende jaar door alle goederen of onnodige materiële bezittingen op te ruimen. Bewaar alleen de nodige bezittingen en voorraden. Wees eerlijk tegen jezelf en ga direct een moeilijke situatie aan, inplaats van uitstellen. Creëer een betere balans in jouw leven.


Kip

Vraagt ​​je om tijd voor jezelf te nemen voor een innerlijke evaluatie. Doe een stap terug, luister naar je hart.


Vleermuis

Laat die gewoonten en gehechtheid los die je niet langer dienen. Verwelkom een ​​langverwachte verandering. Het is tijd om je angsten onder ogen te zien en te overwinnen & erop te vertrouwen dat je hierdoor een positieve verandering tot stand zult brengen. Vind manieren om socialer te zijn.


Kanarie

Laat het verleden los en de ochtendzon zal je verlichten. Meer frisse lucht en zonlicht is goed voor je. Ontdek je eigen stem en wat je zegt, zal een impact hebben. Luister naar meer (helende) muziek, het geneest.


Kat

Vertrouw op je eigen kunnen. Eer je sensuele kant. Luister naar je intuïtie, een voorouder en / of spirituele gids probeert misschien met je te communiceren. Dit is een periode van magie en mysterie voor jou. Laat de tekenen en voortekens je op je pad leiden. Wat je ook hebt vrijgegeven - relaties, materiële goederen, zelfvernietigende gewoonten, het zal allemaal worden vervangen door iets of iemand die meer geschikt is.


Raaf

Er gaat iets bijzonders gebeuren, magie is overal om je heen. Hou een droomdagboek bij deze weken. Hoe meer je je oude zelf loslaat, des te meer zul je in een meer zelfverzekerde en krachtige, spirituele persoon veranderen. Wat je wilt manifesteren, kun je manifesteren.


Specht

Je gaat een tijd van overvloed binnen. Je bent beschermd tegen elke storm. Probeer een manier te vinden om met Moeder Aarde in contact te komen, misschien op dezelfde manier als toen je nog een kind was?


Meeuw

Natuur en watergeesten omringen je nu. Reinig de rommel uit je huis, recyclet en doneer wat je niet meer nodig hebt.  Je wordt aangemoedigd om tijd aan de kust door te brengen, daar te mediteren en te worden gevuld met het ritme van de wind en golven.


Vos

Vossen komen als een herinnering dat er een andere manier zou kunnen zijn om je leven te benaderen of dingen te zien. Als je herhaaldelijk vossen of beeldmateriaal van vossen ziet, zou het kunnen dat je je denken over iets moet aanpassen en de manier waarop je dingen nadert. Vossen kunnen ook een herinnering zijn om vreugde te zoeken, om dingen niet zo serieus te nemen en om te lachen om de kleine dingen.


Havik

Let goed op je omgeving die je gaat zien deze periode, ze hebben een belangrijke boodschap voor je. Je moet een beter perspectief krijgen op dingen, dus neem een ​​stap terug en maak je geen zorgen over de details. Elimineer afleiding, zodat je geconcentreerd kunt blijven. Neem de tijd om te studeren en te observeren, maar als de tijd rijp is voor een antwoord wees dan snel en beslissend. Stop met proberen anderen of situaties te veranderen en dingen te accepteren zoals ze zijn. Havik is vaak een boodschapper van engelen en het goddelijke. Net als de havik ben je klaar om hoger dan ooit te vliegen.


Bizon

Overvloed wacht op als je handelt met respect en eer. Dit is het moment voor de juiste actie. Korte doorsnijdingen en ondankbaarheid veroorzaken problemen.


Buffalo

Vertrouw erop dat je altijd alles hebt wat je nodig hebt. Wees dankbaar voor de dingen die je hebt. Het is een goed moment om de dingen die je niet langer nodig hebt op te ruimen, en ze te geven aan degenen die ze nodig hebben. Je leven is al gevuld met overvloed. Raak alle gevoelens van zelfmedelijden kwijt. Vergroot je horizon en probeer iets nieuws.


Wolf

Kenmerken, vriendschappen en gedragingen die je niet langer dienen, worden in je bewustzijn getrokken. Maak samenwerking een prioriteit ten opzichte van concurrentie. Waardevolle nieuwe inzichten en lessen staan op je te wachten.  En onthoud dat je ten allen tijde geestelijk beschermd word. Wolven kunnen ook aangeven dat het tijd is om je te verenigen met je familie en geliefden om dit volgende hoofdstuk van je leven te doorstaan. Als je een wolf ziet, is het misschien ook een teken dat je moet leren hoe je hulp van anderen kunt accepteren.


Stier

 Dit is een vruchtbare en creatieve tijd in je leven. Het universum lacht nu naar je en je zou snel een onverwachte meevaller kunnen ontvangen. Ruim die materiële bezittingen op die je niet langer nodig hebt. Maak een doel voor jezelf en werk ernaar met bedachtzaamheid.


Kikker

Doe een fysieke reiniging om je lichaam te ontgiften. Doe een emotionele reiniging door jezelf de emoties te laten voelen die je hebt weggeduwd. Als je zin hebt om te huilen, dan zal het je veel goed doen om die emotionele lading vrij te laten. Je leven is zichzelf aan het vernieuwen. Een meer overvloedige tijd komt eraan.


Gans

 Sta open voor ontvangst van een cadeau of meevaller en wees dankbaar. Roep je voorouders om hulp en leiding, ze zullen er in een flits zijn en dit zal je spirituele bewustzijn openen. Je bent goed beschermd, zelfs als je dat niet altijd zo voelt. Herlees je favoriete sprookjes en zie wat ze nu voor jou betekenen als volwassene, en neem de tijd om je eigen denkbeeldige verhaal te schrijven. 


Paard

Een onverwacht avontuur komt op je pad. Bevrijd jezelf van de delen van je leven die je emotioneel en fysiek beknellen. Je bent krachtiger dan je beseft. Een situatie waarmee je geconfronteerd wordt, vereist dat je evenwichtig, gevoelig, geduldig en medelevend bent en vraagt ​​om een ​​immense hoeveelheid energie. Het werken met vrienden en familie is nu belangrijk.


Goudvis

Veel culturen beschouwen het als een symbool van geluk, wijsheid, overvloed, gelukkig gezonde relaties. Vrede en welvaart zijn nabij. Concentreer je op je gevoel van vrede.


Slak

 Kijk naar muren die je om jezelf heen hebt gebouwd.


Wesp

Je word goed beschermd. Een wesp laat je weten dat weerstand tegen verandering per definitie sabotage is. Het is tijd om jezelf het idee te geven dat alle dingen mogelijk zijn en dat je het verdient om al je dromen te laten uitkomen. Wees de beste die je kunt zijn!


Rups

Staat voor geluk en nieuwe geboorte. Neem een ​​stille en zachte benadering van inspanningen. Wees realistisch en werp het oude af.


Spin

Pas op voor valstrikken of listen waarvan je in de verleiding komt om mee te doen. Er zijn veel mogelijkheden die je voor de geest halen en niet vastlopen in je huidige situatie.

Black Widow

Luister naar je intuïtie. Krijg een nieuw perspectief dat anders is dan je gebruikelijke manier van denken. Je hebt het werk nu gedaan, wees geduldig, de beloningen komen eraan. Wees direct en dans niet om het probleem. Er is een situatie waarbij je betrokken bent, waar het het beste is om op de achtergrond te blijven.


Lieveheersbeestje

Het lieveheersbeestje wordt vaak gezien als een teken van geluk en geeft aan dat de dingen op het punt staan ​​in jouw voordeel te verschuiven. Het herhaaldelijk zien van lieveheersbeestjes of afbeeldingen van lieveheersbeestjes kan ook een teken zijn van je behoefte om dankbaarheid te betalen voor alles wat je hebt en de richting die je leven inneemt. Lieveheersbeestjes kunnen ook een goede tijd voor je aangeven om vooruitgang te boeken bij het behalen van je hoogste dromen en wensen. Doe een wens en je wens zal worden vervuld, zolang het voor het hoogste goed is. Bid en mediteer elke dag. 


Zwarte Vogel

Laat je remmingen los en zing, zonder zorgen over hoe het klinkt of over de afkeuring van anderen. Aartsengel Uriël helpt je om verbinding te maken met natuurgeesten. Geluidsgenezing is een van je beste behandelingen voor eventuele emotionele of fysieke problemen die je ervaart. Nieuwe verrassingen en begrip komen eraan. Je inspanningen zullen worden opgemerkt. Geheimen onthuld die nieuw perspectief brengen.


Blauwe Vogel 

Geniet van deze tijd in je leven, deze momenten zijn zeldzaam en kostbaar. Ontspan en verlicht. Neem een ​​risico en spreek je waarheid uit aan iemand die speciaal is in plaats van je te onthouden. Druk die gevoelens uit, ongeacht of ze positief of negatief zijn. Zoek naar grote open ruimtes, een serene plek waar je kunt wandelen en mediteren. Je komt op zoveel manieren tot jezelf, dus ontspan en geniet van deze tijd, wees zelfverzekerd en gelukkig.


Libelle

Een libelle zien is een herinnering dat je niet alleen bent en dat je erg beschermd bent door je beschermengelen en spirituele gidsen. Als je libellen herhaaldelijk ziet, kan dit ook betekenen dat je op de goede weg bent en de juiste richting op gaat voor je ziel.


Vlieg

Kijk naar subtiele aanwijzingen voor oplossingen. Een vlieg is een taaie overlevende en hij kan leven onder de barre omstandigheden & nog steeds gedijen en groeien.


Kwal

Ga met de stroom mee en vecht niet tegen de stroom. Drink veel water. Organiseer op het werk en thuis; doe gewoon elke dag een beetje om de rommel op te ruimen. Houd je geloof sterk en weet dat je alles krijgt wat je nodig hebt.


Bij

Neem de tijd om te waarderen en te genieten van de zoetheid in het leven. Het is een goed moment om meer georganiseerd te worden. Als je je project met toewijding en toewijding benadert, zal je succes overtreffen wat je gedachte mogelijk maakt. Betrek anderen: werken in een groep waar iedereen een specifieke taak moet voltooien, zal iedereen ten goede komen. Het is een vruchtbare tijd voor jou, fysiek en creatief.


Schildpad

Wees minder afhankelijk van anderen. Voed jezelf en breng wat tijd alleen door. Dit is een creatieve en vruchtbare tijd om op te letten dat anderen je niet afleiden.


Krekel

De kracht van je overtuigingen is sterk, ten goede of ten kwade. Vervorm ideeën niet. Vertrouw op je eigen intuïtie voordat je anderen gelooft.


Geit

Als het gaat om een ​​relatie heb je meer baad bij, beter te vertrouwen op je intuïtie dan op je logica. Stop met je hoofd tegen de muur te slaan en probeer iemand te bereiken. Wees niet bang om om hulp te vragen. Stap voor stap bereik je je bestemming. De obstakels op je weg zijn beklimbaar en als je uitglijdt, beland je op je voeten. Breng tijd buiten door en omhels de natuur.


Pauw

Je hoeft je geen zorgen te maken,  je bent veilig en beschermd. Je zult snel een visie hebben die een grote invloed zal hebben op de richting waar je leven heen gaat. Neem een ​​risico, spreek je waarheid uit, je krijgt binnenkort de gelegenheid om dat te doen. Laat de wereld zien dat je iemand bent die waardigheid en integriteit bezit.


Varken

Vertegenwoordigt geluk, algeheel geluk, rijkdom, eerlijkheid, algemene welvaart, symboliseert een hard werken, een vredelievend persoon, een waarheidsgetrouwe, genereuze, toegeeflijke, geduldige, betrouwbare, vertrouwende, oprechte, gevende, sociale persoon met een groot gevoel van humor en begrip kan ook betekenen dat je een aantal illusies hebt over het leven, inclusief de illusies van verlangen. Er kunnen bepaalde zaken in je leven en geest zijn die moeten worden opgeschoond.


Papegaai

Blijf weg van roddels. Er is een tijd om te spreken en een tijd om te zwijgen. Besteed aandacht aan nieuwe ideeën die in je opduiken. Denk aan iets waar je altijd al van hebt gedroomd, nu is het de perfecte tijd om ernaar te handelen.


Konijn

Hop naar een kans die zich aandient, vooral een creatieve kans. Vooruitgang zal met grote sprongen gebeuren. In de komende dagen als er iets dreigendst verschijnt, draai je om. Misschien wil je de komende dagen een vegetarisch dieet proberen. Toon liefde aan de naasten.


Rat

Je hebt ten allen tijde genoeg tot je beschikking, ook al ben je bang dat dat niet zo is. Een project of investering staat op het punt zijn vruchten af ​​te werpen. Het is een goed moment om het huis schoon te maken en materiële goederen te doneren die je niet langer nodig hebt.


Koe

Neem wat je wordt aangeboden en laat je voeden. Je angsten zijn ongegrond, je hebt nu en zal altijd alles hebben wat je nodig hebt. Je kunt worden opgeroepen om een ​​soort van opoffering te brengen voor het grotere goed. Houd je aan de beslissingen die je neemt.


Muis

Het is tijd om eerlijk tegen jezelf te zijn en je eigen sterke punten en beperkingen te beoordelen zonder oordeel. Je mist een groot stuk van de puzzel en het is recht voor je. Je mist ook een kans door je te concentreren op slechts een paar activiteiten. Het is tijd om uit te zoeken wat niet meer bij je past.


Haan

Tijd voor verhoogde vruchtbaarheid en opstanding is nabij. Een symbool van moed en van veiligheid. Kan ook iemand vertegenwoordigen die al te bazig en onstuimig en ego gedreven is. Hanen geven nooit op.


Schaap

De aanwezigheid van een schaap biedt manieren om in contact te komen met de onschuld en kwetsbaarheid in jou. In het rijk van geesten, of het nu in dromen of in fysieke realiteit is, wanneer je een schaap tegenkomt, is het meestal een onschuldig, kinderlijk aspect van jezelf. Schapenkunnen ook een neiging of verlangen symboliseren om zich aan sociale normen te conformeren.


Witte Zwaan 

Houd je geloof sterk, wat er ook gebeurt. Geef je over en weet dat alles zal lukken, je zult snel de helderheid vinden die je zoekt. Het leven is een kostbaar geschenk, toon je dankbaarheid.


Zwarte Zwaan

Geeft diepe mysteries in onszelf aan. En een verlangen om onszelf creatief uit te drukken.