We zijn er Bijna


Wees bewust! Wees er klaar voor! Wees gefocust! Voel het in je, met overtuiging. Je weet dat het moment van ontwaken nabij is. Je staat op de drempel van een krachtige nieuwe golf. Dus nu is het tijd om je voor te bereiden. Ben je klaar om verder te gaan met je leven zoals het is geweest en in een nieuwe realiteit te stappen?  Dit is een wake-up call voor mensen die klaar zijn om het licht van de waarheid te zien, spiritueel bewustzijn te krijgen en hun leven ten goede te laten veranderen. De slavernij van de mensheid loopt ten einde. Plezier, vreugde, geluk zullen in overvloed zijn, maar bovenal zal het geweldig zijn omdat het in contact zal staan met het Goddelijke, in contact met God. God wacht op je ontwaken. Hij wacht tot je weer van hem houdt. 

YOU ARE THE CREATOR OF THE FUTURE, SO WHY SHOULD YOU BE AFRAID OF IT?
Als je je onzeker voelt over de toekomst, vergeet dan niet dat je gedachten krachtig zijn. Ze worden door de snelheid van het licht naar het universum gebracht en beïnvloeden ieders realiteit. Wanneer we de denkpatronen van bepaalde mensen observeren, lijken ze extreem negatief te zijn. Ze willen nog steeds hun leven doorbrengen in de derde dimensie zonder liefde, gelijkheid of moed. Ze realiseren zich niet dat hun gedachten realiteit creëren, wat het transformatieproces vertraagt. Jouw wereld is geschapen door jouw gedachten. Vermijd interferentie, door je innerlijke stem af te stemmen op het positieve, het realistische en de waarheid. Het is het belangrijkste instrument om geluk, succes en welvaart te creëren. Denk na over hoe iedereen schoon en groen zou zijn. Stel je voor dat er vrede is; vrede tussen alle levende wezens; vrede tussen mensen, vrede tussen dieren, vrede zelfs met planten, want zelfs planten hebben het recht om ook op deze planeet te leven. Als je echt wilt helpen op deze perfecte planeet, houd dan deze visie vast en stuur wat liefde het universum in.


 CREERT THE NEW WORLD
Creëer een gelukkigere, vreedzamere planeet! Denk aan een perfecte planeet. De perfecte planeet is een perfecte beschaving, buiten elke religie, ideologie of cultuur. Het is een filosofie voor een vreedzaam, harmonieus bestaan. De grond is van niemand. Het is van Gaia; Zij is een deel van jou en jij bent een deel van Haar. De grenzen rond de landen, de koloniën, ze zijn allemaal kunstmatig. Het aardoppervlak is van niemand. Dit is waarom iedereen overal kan wonen waar hij of zij wil. We zien geen grenzen in de toekomst. Met de grenzen open en niet meer nodig om over te steken, kun je met iedereen praten en werken. Locatie wordt gewoon een kwestie van stilte en onbeweeglijkheid. De hele wereld zal je thuisland zijn. Alles zal overal bestaan, en alles zal voor iedereen bij de hand zijn.


WE ARE ALL ONE AND THERE IS ENOUGH FOR ALL OF US
Alles wordt gedeeld; geen eigendom, geen grenzen, geen plaatsen voor egoïsme, hebzucht en hamsteren. Geen plaats om te stelen; Het is helemaal van jou. Er is geen plaats voor geweld; alles is van iedereen. Het pestende bewustzijn draagt zichzelf over aan een hoger bewustzijn waar gelijkheid, harmonie en overvloed voor iedereen is. Het nieuwe tijdperk is hier, het tijdperk van nieuwe mensen.