20 Universele Wetten


⋰ Foto Unsplash (Free) 

De Universele Wet van Harmonie

Deze wet vervangt zelfs de fundamentele wet van Karma, want harmonie is het allerhoogste potentieel van evenwicht. Het doel van Karma is om harmonie te bereiken. Als je door een rots in een vijver de harmonie van de vijver verstoort, ben je de oorzaak, het effect is de plons en de rimpelingen die naar buiten stromen en terug tot de harmonie hersteld is. Enzo stromen je disharmonieuze acties het leven in het Universum en terug naar jou, levenslang na leven, totdat uiteindelijk je eigen harmonie hersteld is.


De Universele Wet van Reïncarnatie en Karma

Totdat je je Karma hebt opgelost en je Dharma hebt vervuld, wat de daden zijn die je moet doen, zul je doorgaan met reïncarneren in een opeenvolgend leven op aarde. Noch God, noch de Heren van Karma schenken u leed tijdens deze levens, u en u alleen beslissen wat u het meest nodig hebt om te leren en in uw aardse verblijf, en voor elke levenservaring zoekt u andere zielen, vaak met gedeelde geschiedenissen, en altijd met Karmische configuraties die overeenkomen met uw behoeften. Wanneer je met intentie handelt, creëer je Karma. Acties worden beschouwd als gedachten, emoties, woorden en daden, en het motief, het verlangen en de intentie achter elk. Disharmonieuze handelingen moeten in de toekomst in dit leven of in een toekomstig leven in evenwicht worden gebracht om zielengroei te hebben.


De Universele Wet van Wijsheid

Als je de wijsheid hebt om je lessen te leren door liefde en wijsheid, kun je je lijden verzachten. Helaas lijken we de snelste te leren door pijn, door rechtstreeks de gevolgen van onze acties te ervaren. Als voorbeeld neem je gretig anderen over, en in plaats van te leren door wijsheid en liefde dat dit verkeerd is, moet je van anderen ervaren die iemand gretig van je afneemt, of dat nu in dit leven of in een volgend leven is.


De Universele Wet van Genade

Als je anderen liefde schenkt en genade, krijg je hetzelfde terug. Werkt als een codewoord in het Universum: Genade! (Mercy ;)


De Universele Wet van Evolutie van de Ziel

Iedereen op aarde deelt het doel van de Ziel Evolutie, of ze het nu beseffen of niet. We zijn gereïncarneerd omdat we spiritueel willen evolueren. Door boven al onze op angst gebaseerde emoties uit te stijgen en daarmee te leren onvoorwaardelijke liefde te uiten, verhogen we onze vibrationele snelheid en komen we dichter bij een staat van harmonie. Zelfs waar het lijkt dat we niet evolueren, boeken we in werkelijkheid vooruitgang. We leren door de pijn van onze disharmonische handelingen, die kunnen worden beschouwd als onze fouten of mislukkingen. Dit is de wet van de evolutie van de ziel.


De Universele Wet van Bodhisattva

Bodhisattva is een Sanskrit-term die tegenwoordig door de meeste metafysische adepten wordt geaccepteerd. Het betekent iemand die de behoefte aan aardse incarnaties overstijgt maar die ervoor heeft gekozen terug te keren naar de aarde om anderen te ondersteunen bij het bereiken van verlichting. Een Bodhisattva weet dat hij nooit echt vrij zal zijn voordat alle zielen vrij zijn. De meeste serieuze studenten van de metafysica zijn de Bodhisattva ontwikkelingsfase van hun evolutie binnengegaan.


De Universele Wet van Vibrationele Bereiking

Het hele universum werkt volgens hetzelfde principe van vibrationele energie. Toen Einstein ontdekte dat "materie energie is" opende hij de deur naar samenvoeging van wetenschap en metafysica. De wetenschappers hebben bewezen dat energie niet kan sterven, het kan alleen transformeren (reïncarneren), en door de aard ervan, energie moet vooruit of achteruit gaan, het kan niet stil blijven staan, want om dat te doen is stagnatie, resulterend in transformatie. Jij bent energie. Je huid, die solide lijkt, is in feite biljoenen snel bewegende moleculen die om elkaar heen cirkelen met een specifieke vibrationele snelheid; een fysiek levensritme dat je in het verleden hebt verdiend als resultaat van hoe harmonieus of disharmonisch je vorige levens en je huidige leven tot op dit moment in de tijd hebben geleefd. Wanneer je een leven lang harmonieus bent, heb je de hoogste vibrationele snelheid bereikt - het Godniveau.


De Universele Wet van Vrije Wil

De wet van vrije wil werkt op drie manieren:

1. Hoewel veel van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven astrologisch zijn voorbestemd, heb je altijd de vrije wil om de impact van de gebeurtenis te verzachten, of om deze volledig te transcenderen. Dit zal het resultaat zijn van hoe je je leven leeft naar de situatie die je voor jezelf hebt bestemd om te ervaren. Als je genade en genade schenkt aan anderen, positief bent, liefhebbend, medelevend en laat zien door je actie dat je afgelopen lessen hebt geleerd, kun je disharmonische ervaringen minimaliseren!

2. Naarmate je Meester van het levensbewustzijn verkrijgt en bewuste onthechting ontwikkelt, zul je veel minder beïnvloed worden door wereldse gebeurtenissen dan in het verleden. Een Meester van het Leven geniet van alle warmte en vreugde die het leven te bieden heeft, maar maakt zich los van de negativiteit door het door hem heen te laten stromen zonder hem te beïnvloeden.

3. Je hebt altijd een vrije wil in hoe je reageert op elke situatie. Als je reageert met positieve emoties, mededogen en integriteit, heb je waarschijnlijk je karmische lessen geleerd en hoef je in de toekomst geen vergelijkbare situatie te ervaren.


De Universele Wet van 1

Elke ziel, levend en ontheemd, is verbonden op het niveau van het collectieve onbewuste, diep in het hogere zelf. We maken allemaal deel uit van een energieke gestalt genaamd God en omdat we een deel van God zijn, zijn we God. Het is het doel van de Gestalt om de energie naar voren te verplaatsen, waardoor meer energie wordt gecreëerd. Dus, door harmonisch samen te leven, verhogen we elk onze vibratiesnelheid en intensifiëren we de vibratie van de hele gestalt. Wanneer we disharmonisch zijn, verminderen we de vibratie van de hele gestalt, omdat we één zijn, alles wat je denkt, zegt en doet, invloed heeft op elke andere ziel.


De Universele Wet van Manifestatie

Alles manifest begint als een gedachte, een idee. Ideeën en ervaringen creëren overtuigingen die op hun beurt je werkelijkheid creëren. Als je niet tevreden bent met je huidige realiteit, moet je je overtuigingen en je gedrag veranderen. Geloofsovertuigingen kunnen worden veranderd wanneer je diegene herkent die niet voor je werken, en beginnen met programmeren wat succes en harmonie in je leven zal creëren. Binnen fysieke en spirituele wetten, kun je elke realiteit manifesteren die je wenst te ervaren.


De Universele Wet van Bewuste Verwijdering

De aardse leringen van Boeddha kunnen het best worden samengevat met een van zijn uitspraken: "Het is uw weerstand tegen datgene wat uw lijden veroorzaakt", en door lijden bedoelde hij alles wat niet werkt in uw leven; relatieproblemen, verlies van geliefden, eenzaamheid, ziekte, ongelukken, schuldgevoel, geldelijke ontberingen, onvervulde verlangens, enzovoort. Wanneer je accepteert wat is, aanvaard je de onveranderlijke werkelijkheden in je leven zonder je tegen hen te verzetten. Sommige dingen zijn feiten. Ze bestaan, en het maakt niet uit in hoeverre je ze weerstaat, er is niets dat je eraan kunt doen. Verander wat je kunt veranderen, maar heb de wijsheid om onveranderlijke situaties te accepteren zoals ze zijn, zonder mentale of fysieke energie te verspillen en te proberen te veranderen wat je niet kunt veranderen. Uit de acceptatie komt onthechting voort. Het vermogen om van alle positieve aspecten van het leven te genieten, maar om het negatieve door jou heen te laten stromen zonder weerstand en zonder je te beïnvloeden.


De Universele Wet van Geloof

Vanuit het perspectief van Karma en de Wet van Eén, hoe meer je geeft, hoe meer je zult ontvangen.
Hoe meer u anderen helpt, hoe meer u zelf zult helpen. De kracht van deze wet werkt ook in uw dagelijks leven.


De Universele Wet van Gemeenschap

Wanneer twee of meer mensen met vergelijkbare trillingen worden verzameld voor een gedeeld doel, wordt hun gecombineerde energie gericht op het bereiken van dat doel verdubbeld, verdrievoudigd, verviervoudigd of meer. Dit esoterische bewustzijn is gebruikt door covens, esoterische religies, genezingsgroepen en recentelijk wereldwijde meditaties voor wereldvrede.


De Universele Wet van Weerstand

Wat u weerstaat, trekt u naar u toe, en u zult zijn invloed op uw leven bestendigen. Verzet is angst, dus het is iets dat je moet Karmisch oplossen. De Wet van Verzet verzekert je dat je de angst loslaat door hem tegen te komen totdat je gedwongen wordt om ermee om te gaan door bewuste onthechting te leren.


De Universele Wet van Aantrekking

"Waar je aandacht naar toe gaat, stroomt je energie." Je trekt aan wat je bent en dat waarop je je concentreert. Als je negatief bent, val je in en ervaar je negativiteit. Als je liefhebt, teken je en ervaar je liefde. Je kunt alleen die kwaliteiten aantrekken die je bezit. Dus als je vrede en harmonie in je leven wilt, moet je vredig en harmonieus worden.


De Universele Wet van Reflectie

Deze wet zegt dat de karaktereigenschappen waarop je reageert in anderen, je herkent in jezelf, zowel positief als negatief. Het heeft vier primaire manifestaties:

1. Dat wat je bewondert in anderen, erken je als bestaand in jezelf;
2. Datgene waar je weerstand tegen hebt en sterk op anderen reageert, is zeker in jezelf te vinden;
3. Datgene waar je je tegen verzet en op reageert in anderen, is iets waarvan je bang bent dat het in je bestaat; en,
4. Datgene wat je in jezelf weerstaat, zal je bij anderen niet waarderen.
Met andere woorden, je hebt ervoor gekozen om op het manifeste vlak te incarneren om te leren om boven het effect van angst uit te stijgen. Die angsten zullen altijd weerspiegeld worden in jouw reacties op anderen. Dus je doelen zijn heel duidelijk als je eenmaal herkent hoe je ze waarneemt. Als je de angst loslaat, sta je automatisch open voor het uiten van meer onvoorwaardelijke liefde.


De Universele Wet van Onvoorwaardelijke Liefde

De uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde zal uiteindelijk resulteren in harmonie. Onvoorwaardelijke liefde is geen romantische liefde. Het is de acceptatie van anderen zoals ze zijn zonder oordeel of verwachtingen. Het is totale acceptatie van anderen zonder te proberen ze te veranderen, behalve door ons eigen positieve voorbeeld. De wet van onvoorwaardelijke liefde zegt: "Als je je uiterste best doet om onvoorwaardelijke liefde tot uitdrukking te brengen, kom je automatisch boven angst uit, en als je je angsten transcendeert, sta je automatisch open voor de uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde.


De Universele Wet van Magnetische Affiniteiten

Door Astrologisch de tijd en plaats van je geboorte te kiezen, bepaal je de aard of de effecten die je in je leven zult ervaren. Aan de andere kant, voordat we geboren worden, nemen we beslissingen over de levensduur die we zullen aangaan. Je koos je ouders, andere zielen om met je in wisselwerking te staan, en de astrologische configuraties van je geboorte die je karakter, persoonlijkheid, vermogens, beperkingen en timing voor sterke en zwakke punten bepalen. Als dit allemaal te ingewikkeld lijkt om echt te zijn, wees je ervan bewust dat je slechts vijf tot tien procent van de capaciteit van je hersenen gebruikt. En de hersenkrakers zeggen dat het menselijk brein 200.000 keer de capaciteit heeft van de beste computer die ooit is gebouwd. Zulke berekeningen als ik net heb beschreven, zouden voor zo'n computer geen probleem zijn.


De Universele Wet van Overvloed

Je hebt in jezelf alles wat nodig is om van je aardse incarnatie een paradijs te maken als je ervoor kiest om datgene te accepteren wat je goddelijke geboorterecht is. We leven in een heelal van overvloed, hoewel de meerderheid van degenen die onze planeet bevolken, het lijkt te beschouwen als een universum van schaarste.


De Universele Wet van Goddelijke Orde

Als je de Wet van de Goddelijke Orde probeert te begrijpen, onderzoek dan de natuurlijke balans van de natuur, want het werkt ongeveer hetzelfde. Alles is zoals het zou moeten zijn, hoewel de mensheid (onze energie-gestalt) nog lang niet het potentieel van volledige harmonie ervaart. Er zijn geen ongelukken. Je energie, vertaald in gedachten, woorden, emoties en daden, veroorzaakt al je ervaringen. Dit zorgt ervoor dat je altijd de leerkansen hebt die je nodig hebt om je Karma op te lossen, en, net als bij jou, creëren de collectieve gedachten, woorden, emoties en daden van de mensheid de omgeving voor ons allemaal. Als genoeg zielen hun energie richten op vrede, zullen we vrede hebben. Als de meerderheid van de zielen vervuld is van woede, moeten we misschien allemaal oorlog ervaren. We zijn allemaal één, en net als de vele subpersoonlijkheden in jou zullen de dominante eigenschappen van de mensheid (de hele gestalt) naar boven komen om onze groep Karma op te lossen.