Inleiding


Groeten Lieverds, Wij zijn de Galactische Federatie. Wij zijn de Star-Alliance die vanuit het astrale met u samenwerkt. We werken samen met wat jullie patriotten onder jullie noemen op een missie om de planeet aarde te bevrijden van haar bezettingsentiteiten en hun duistere agenda. We zijn geen politieke organisatie. Politiek behoort tot jouw wereld. Voor ons zijn jullie politieke systemen behoorlijk verouderd en hebben ze geen zin voor de manier waarop onze gemeenschappen zijn opgebouwd en gestructureerd. We zijn lang geëvolueerd en hebben verantwoordelijkheid genomen voor onszelf, zowel individueel als voor een race/ras. 

ONTWAKINGSPROCES
Het ascensieproces op jullie planeet is echter gebonden en afhankelijk van een ontwakingsproces dat niet kan plaatsvinden zonder het begrip van jullie mensen van hun politiek, de corruptie, de leugens, manipulatie, totale mind-control en alle duisternis die eraan verbonden is. Daarom moeten we in onze communicatie met u blijven praten over politiek en overheidsgedrag. We willen jullie de betekenis van specifieke individuen op jullie planeet meedelen die een bondgenootschap met ons hebben gesloten en dezelfde missie hebben en dezelfde doelen delen. Teamlicht is geavanceerder dan velen van jullie denken. Net zoals er de Star-Alliance is, is er ook de Earth-Alliance. Het een kan de noodzakelijke resultaten en vooruitgang niet bereiken zonder het ander. We willen dat u begrijpt dat alleen omdat u leert dat uw regeringen corrupt zijn en dat ze u en de bevoegdheden die u hen over u heeft gegeven, hebben gebruikt en misbruikt, dit niet betekent dat ze allemaal slecht zijn.

ITS NOT ALL BAD
Er zijn goede mensen op jullie planeet op alle gebieden van beroep en instellingen. Net zoals niet alle mensen slecht zijn, zijn niet alle politici slecht. Er zijn er nogal wat die volledig onderscheid kunnen maken tussen goed en kwaad, die de corruptie die al heel lang achter de schermen aan de gang is, niet langer willen tolereren. 

THE TOP IS THE PROBLEM
Als race / ras  sta je op het punt om de kleinste details te leren over het kwaad waartoe die corrupte politici in staat zijn. Begrijp dat de meeste van hen niet menselijk zijn. Evenmin zijn het op zijn zachtst gezegd welwillende buitenaardse rassen. We sturen meestal informatie over de VS omdat daar het kasteel is dat als eerste moet vallen. De manier van handelen die in Amerika zal worden ondernomen, zal de uitkomst van gebeurtenissen in de rest van jullie wereld bepalen. Alles begint daar. Als het kwaad eenmaal is verslagen in de Verenigde Staten van Amerika, zullen alle andere landen dit voorbeeld onmiddellijk volgen. De aanstaande presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten van Amerika markeren een mijlpaal in de evolutionaire geschiedenis van de mens. De huidige president van de Verenigde Staten van Amerika, zijn familie en zijn regering hebben hun leven gewijd aan het dienen van het hogere goed van de mensheid. Toch zijn er mensen die ALLES proberen om hen in diskrediet te brengen, zodat ze het kunnen overnemen en de volledige controle over de mensheid hebben. Sommigen van jullie krabben aan de oppervlakte van hun duistere agenda, maar je bent nog niet eens begonnen met het ontrafelen van het kwaad dat ze hebben gepland voor de planeet aarde en haar bewoners. Ze hebben decennialang heel hard geprobeerd hun agenda te pushen, maar ze werden in toom gehouden door de lichtkrachten. Hoewel de oorlog tussen licht en donker grotendeels afwezig is geweest in je bewuste gewaarzijn, worden er voortdurende gevechten gevoerd.

 
FULL DISCLOSURE
Je begrijpt dat wij, als vertegenwoordigers van de Galactische Federatie, niet fysiek kunnen ingrijpen om te doen wat gedaan moet worden. We moesten een bondgenootschap sluiten met degenen die in fysieke vormen leven, die de onvermijdelijke taken voor het succesvolle bevrijdingsproces van de aarde konden volbrengen. Degenen onder ons die in fysieke vormen incarneerden en de afgelopen decennia de lichtfrequentie op aarde begonnen te stabiliseren, hebben dit scenario mogelijk gemaakt. Je hebt een geweldige primaire taak volbracht en we eren jullie, sterrenzaden, voor je krachtige bijdrage tegen alle verwachtingen in. 2020 is het jaar van openbaring. En terwijl velen van jullie wachten op de zogenaamde Full Disclosure, willen we jullie informeren dat deze onthulling op jullie planeet al aan het gebeuren is, en het is begonnen in maart 2020. De waarheid komt elke dag naar buiten. Velen besteden hun tijd en middelen om u de waarheid te brengen in de vorm van films, artikelen, boeken, podcasts, afbeeldingen, alternatieve mediakanalen, enz. Inmiddels moet je hebben geleerd dat de entertainmentindustrie op jouw planeet een grote verscheidenheid aan artiesten, acteurs en atleten omvat die zijn gepusht en ondersteund om roem en macht te bereiken met maar één doel voor ogen: volledige controle door indoctrinatie met afleiding. Het belangrijkste doelwit was de jeugd. Als we zeggen dat volledige onthulling al is begonnen, willen we eraan toevoegen dat dit alleen duidelijk is voor degenen die zijn gestopt met tv kijken en de uitzendingen van mind control door de reguliere media volgen. Het is alleen duidelijk voor diegenen onder jullie die extra moeite doen en daarom weten dat deze mensen slecht zijn en wat hun verborgen agenda is.  Begrijp dat alles op uw planeet keuze is. De waarheid kennen is een keuze. Volledige openbaarmaking ontvangen is een keuze. De informatie is er al. Maar ben je er klaar voor? Heb je de keuze gemaakt om je allerlaatste waanideeën los te laten? Ben je klaar om je illusies los te laten die je blijven meesleuren in het verhaal van een gebroken wereld die aan het sterven is aan een pijnlijke dood?

ITS REALLY ON SINCE 2019
2020 is als een tornado die over je planeet raast en je probeert op te zuigen. Langzaamaan wordt het menselijk ras bewust van het feit dat er een verborgen oorlog gaande is in jullie wereld. De oorlogsstokers vechten voor je bewustzijn. Het gebied dat ze proberen binnen te vallen, is jouw geest. Dat is waar de zetel van de ziel is. Dat is waar ze uiteindelijk eigenaar van proberen te worden. Ze willen je zuurstof ontnemen, want dat is het verschil tussen leven en dood. Begrijpt u wat er met uw kinderen gebeurt als ze gecompromitteerde zuurstof blijven inademen door onnodige maskers? De neurologische effecten en de dood van hersencellen zijn onomkeerbaar en verlagen het gemiddelde menselijke IQ verder. Je toch al beperkte mogelijkheden en geestesfuncties zullen de komende jaren drastisch worden verminderd door alleen maar een masker te dragen, dat ook een symbool is van inwijding in het occulte.

 

THE CODEX
We hebben u onze beste ambassadeurs gestuurd en degenen die reageren op een bepaalde blauwdruk die wordt geactiveerd door de binnenkomende foton-gamma-lichtstralen, waardoor ze namens ons kunnen spreken. Maar als ze praten over de waarheid die niet in je verhaal past, val je ze aan en wil je ze verantwoordelijk maken voor je keuzes. Plots vertel je ze dit of dat is niet waar wij, de Galactische Federatie, voor staan ​​of zouden moeten zeggen. Temidden van de grootste planetaire oorlog en de enorme slavernij van een heel ras, hebben we onze grootste dichters, filosofen, intellectuelen of kunstenaars niet gestuurd. We hebben onze meest ongelooflijke, machtige en dapperste krijgers naar de aarde gestuurd. Toen we de roep om hulp van de bewoners van de planeet aarde hoorden, besloten we dat het tijd was om in te grijpen, maar we konden niet alleen landen en het overnemen. Dat zou een schending van je vrije wil zijn geweest, en dat is een schending van de hoogste galactische codex.