✦ De 144.000 LichtwerkersTHE RISE OF 144.000 WARRIORS OF LIGHT

De 144.000 Lichtwerkers en Lichtstrijders werden genoemd in het boek Openbaring, op de Esmeralda-tabletten, door het Ashtar Commando, Sananda, Indianen en vele anderen. Er werd een grote oproep gestuurd naar alle lichtwerkers in de bekende universums om hier te komen om deze planeet te helpen en te begeleiden tijdens het proces van Ascentie. Ze zijn een van de meest mysterieuze groepen die in de Bijbel worden genoemd. Het Openbaring-boek en de Smaragdgroene tabletten voorspellen de komst van 144.000 Lichtwerkers die de Aarde zullen redden van de "Duistere Krachten" tijdens het Kali Yuga "EINDE VAN DE TIJD". De meeste van de 144.000 Lichtwerkers zijn nu hier en in het proces van "Ontwaken" voor hun goddelijke doel en missie op aarde. De meeste van de 144.000 zijn sterzaden die zijn geïncarneerd van meer ontwikkelde planeten, hoewel sommige van de 144.000 gevorderde inheemse zielen op aarde zijn.

 

ONTWAKEN

De meeste van de 144.000 zijn nu in het proces van "Ontwaken" en komen uit hun lange mentale en spirituele winterslaap, in het besef dat ze hier zijn om te helpen bij de grote transformatie van de aarde. Cellulaire herinneringen van de 144.000 werden gepland, getimed en geactiveerd om op dit moment te "vertrekken" en ontwaken tot hun ware identiteit, missie en doel om op aarde te incarneren op dit cruciale moment in de geschiedenis van de aarde. We kwamen aan en gingen het 11e uur binnen van de Grote Verandering die op aarde plaatsvond, en het was tijd voor elk van de overgebleven 144.000 om de droom van halfwaardetijd uit hun ogen te vegen, hun voorhoofd te raken en de droom van materialisme ongedaan te maken. . word wakker en wijd jezelf aan de titanische taak om deze planeet te redden!  De slaapmassa's van de aarde zullen de planeet niet redden. Alleen de 144.000 Lichtwerkers kunnen de planeet redden.

MAAR ALLE 144.000 LICHTWERKERS MOETEN NU HUN PLAATS IN DE GRID INNEMEN
De tijd van verwarring, aarzeling en uitstel is voorbij! Er is een planeet om te redden. En wij zijn degenen die zich hebben aangemeld om u te redden! Een lid dat de publicatie ervan niet vindt en er niet vanuit gaat, kan de hele missie in gevaar brengen. Als dat galactisch serieus klinkt, is het dat wel. Als je denkt dat we op een andere "routinemissie" zitten, denk dan nog eens goed na. Dit is de grootste missie die de Grote Witte Broederschap de afgelopen 200.000 jaar heeft ondernomen. De ogen van de hele melkweg zijn op ons gericht. Op zoek om te zien of we het hebben gehaald of niet. Observeren of de aarde zal worden gered of vernietigd. Uiteindelijk zal het licht zegevieren !!! "

THE TIME IS NOW LIGHTWORKERS
144.000 zielen zijn naar de aarde gekomen om de aarde te bevrijden maar faalde voor duizenden jaren. Het programma koppelt de linker brein NIET met het rechter brein wat zorgt voor dualiteit. door die dis-connectie weten ze ons te controleren. De mensen weten niet meer wie ze waren voordat ze hier op aarde kwamen. En alle informatie komt van buitenaf en van de illuminatie. Zodat wij gehersenspoeld meedoen met het negatieve. En hun in stand houden. Ze hebben het geld. Ze putten de aarde uit voor hun machts doeleinde en laten ons als slaven werken, zodat wij hun dienen. Alle buitenstaan dingen zijn een illusie. De grote ontwaking is begonnen wat de linker met het recht brein samensmelt naar hun orginele staat. Dit allemaal dankzij goddelijke hulp en trillingen, dit is een onstoppelijke gebeurtenis voor alle mensen. Naar een volledig bewust zijn. 

"Er is maar een kleine populatie voor nodig om het bewustzijn van een hele beschaving te veranderen. naar schatting is momenteel slechts 10-15% van de bevolking van de aarde verlicht! Er zijn slechts 144.000 bewuste zielen nodig om een nieuw paradigma van de werkelijkheid tot stand te brengen met zijn eigen inheemse frequentie en dimensionaal vlak van collectief bewustzijn"