Ascentie Energieën


MAART 2022

BELANGRIJKE ARCTURISCHE TRANSMISSIE OVER DE HUIDIGE ASCENTIE-ENERGIEËN
  Opnieuw weven de spelers die de MSM beheersen hun waanvoorstellingen door een mix van verhalen die doorweven zijn met enkele waarheden. Dit is de verfijning die zo velen van jullie ervan weerhoudt te ontwaken voor de waarheid die mensen gevangen houdt in een doos van verward onderscheidingsvermogen. Zo gepolijst zijn deze misleidingen geweest dat velen het opgeven te proberen te onderscheiden wat ze denken dat wel en niet is en in een staat van onwetendheid willen blijven of in een bestendigd waanvoorstellingen 5D, een belletje rinkelen? Niet alles is wat het lijkt op dit moment, en om deze reden moet je in neutrale observatie blijven, dit zal je de hoogste niveaus van onderscheidingsvermogen geven. Je wordt met opzet getriggerd, wat je trillingsfrequentie en auraveld verder uitput.


WE WILL PROTECT YOU
Er gaan op dit moment levens verloren met betrekking tot de huidige gebeurtenissen, maar we kunnen u garanderen dat WO III binnen de grenzen van de huidige situatie een onmogelijkheid is. De Arcturiaanse raad en anderen zullen niet toestaan ​​dat wapens van deze aard worden gebruikt en de ogen zijn gericht op alle technologieën van dit soort en zullen onmiddellijk worden ontwapend bij activering. Dit is een realiteit, want wat jou op je terra beïnvloedt, beïnvloedt alle wezens in het universum en Gaia kan nu niet terugkeren naar de oude tijdlijnen omdat ze voor onbepaalde tijd gesloten zijn.

Nu-clair-e vermogens zijn lange tijd waargenomen op jullie planeet, inclusief de krachtcentrales die leylijnen en elektromagnetische rasters op jullie aarde verstoren, die de Arcturianen en andere raden vaak corrigeren. Degenen die in de fabrieken werken, hebben zelfcorrigerende anomalieën opgemerkt die tot op de dag van vandaag voor hen ... onverklaarbaar zijn. Zo velen van jullie komen nu in je ware krachten en soms kunnen paranormale gaven tot actie worden gebracht door trauma of gebeurtenissen die de noodzakelijke verandering vereisen. In jullie wereld heb je een gezegde "Noodzaak is de moeder van de uitvinding" en in dit geval zal chaos in jouw wereld meer van je vaardigheden activeren en ze online brengen, waarvan je er veel niet van op de hoogte was.

FROM THE GREAT RESET TO THE GREAT AWAKENING
Wat jullie chaos noemen, is soms een snelle noodzaak om een ​​hogere tijdlijn mogelijk te maken. Kijk naar wat er voortkwam uit jullie pandemieën en de veranderingen die het daarna onderging. Wat jullie 5D noemen, is een klein deel van de collectieve waarheid die in feite multidimensionaal is. Jullie zijn allemaal aan het upgraden en stijgen, maar wat jullie 5D noemen, zal niet in één klap aan jullie worden overhandigd samen met het koninkrijk der hemelen, of wat jullie een zonneflits noemen of iets dergelijks. Nieuwe fundamenten moeten worden gebouwd op vruchtbare en schone grond, niet bovenop de oude, zodat het opnieuw kan worden aangetast door degenen die de gevangenen van de gevangenis niet willen laten beseffen dat ze daadwerkelijk in één waren, betreft de waarheid van beide zaken op aarde en galactisch.

LIGHTCODES FROM THE CENTRAL SUN & THE SOLAR FLASH
Het zonneweer dat op dit moment binnenkomt, zal toenemen en dat geldt ook voor je upgrades om mee om te gaan, aangezien het perfect op tijd aankomt, zoals de ouden voorspelden. Je komt niet in nieuwe informatie, maar je herinnert je oude codes binnenin. Breng meer tijd door in de natuur en ga naar de zon. Neem de codes in je op en ga zo nodig in een maanbad. Elke nieuwe maan die nu aankomt, brengt een krachtige schone lei met zich mee voor manifestatie. Schrijf bij elke nieuwe maan alles op wat je wilt creëren en spreek het uit, want je moet je concentreren op de wereld die je wilt creëren en niet op dat wat afbrokkelt. Zo begint de schepping.


VERSTERK JE AURA VELD EN CREER JOU KOGELVRIJE VEST
Versterk uw auravelden door minder tijd door te brengen met uw flatscreens en apparaten die uw energieën beïnvloeden en deze sterk uitputten. Je kunt niet naar binnen gaan en de antwoorden op de huidige gebeurtenissen zoeken met het spervuur ​​van constant amusement waaraan jullie jezelf 24 uur per dag onderwerpen. Dit maakt deel uit van de afleiding, vooral voor degenen die MSM kijken voor antwoorden op wat er gebeurt in de huidige schermutseling. Sta jezelf toe om je te vervelen. Het is op deze momenten dat je intuïtie en verbeeldingskracht oplaaien en je in staat stellen om door nieuwe tijden te navigeren en waarheden te zoeken over kwesties waar je verkeerd op bent gewezen.