✴︎ Engelen


Hoewel we allemaal altijd engelen om ons heen hebben, communiceren onze beschermengelen niet altijd op eenvoudige of duidelijke manieren met ons die gemakkelijk te interpreteren en te begrijpen zijn. Meestal komt engelenbegeleiding in mysterieuze tekens en synchronistische gebeurtenissen die je moet inzien en begrijpen. Bedenk dat engelen hemelwezens zijn die in een rijk leven dat op een hogere vibratiefrequentie bestaat dan de fysieke wereld.  Als hemelse boodschappers van onze hoogste waarheid, God of Bron, zijn engelen gebonden door de wetten van God en kunnen daarom niet tussenbeide komen in de gebeurtenissen in ons leven zonder onze directe toestemming. Dit is de reden waarom Engelen hun aanwijzingen naar ons sturen in tekens en symbolische boodschappen.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


BESCHERMENGEL
Iedereen heeft een eigen beschermengel. Zelfs mensen die niet in dergelijke dingen geloven, worden beschermd door hun beschermengel. Je denkt misschien dat je het niet waard bent om een ​​beschermengel te hebben, maar het goddelijke maakt geen fouten. De beschermengel is een engel-spirituele vorm die je wordt toegewezen als je wordt geboren en die je blijft helpen en helpen in elke fase van je leven. Zal voor je zorgen en heel erg veel van je houden.


MEERDERE ENGELEN
Ja, je krijgt niet alleen een beschermengel bij de geboorte, maar ook een verscheidenheid aan engelen waar je op elke plaats om hulp en leiding heen kunt ''bellen'' wanneer je maar wilt. Elke engel is samengesteld uit Goddelijk Licht en is gebonden om te reageren op al je gebeden om bescherming liefde en begeleiding te verzekeren. Deze geestelijke engelen brengen geluk in ons leven. Ze bieden bescherming en laten nooit je gebeden ongehoord los. Je moet dus nooit verlegen zijn om een ​​engel om hulp te vragen. Het beste deel is, je kunt zoveel engelen om je heen hebben als je wilt; er is geen limiet!


HOE KAN JE HET VERSCHIL ZIEN TUSSEN EEN WERKELIJK GIDS / AARTSENGEL EN EEN BEDRIEGER? 

Door de gevoelens en informatie die je van ze krijgt. Bedenk dat onze engelen en gidsen zeer verlichte wezens zijn die nauw samenwerken met God. Ze zijn vervuld van Licht, Liefde en Mededogen. Ze zullen je nooit vertellen om iets "negatief" te doen, zoals jezelf of anderen schaden. Ze zouden nooit "eisen" dat je iets doet. Ze zouden je nooit aanmoedigen om negatieve dingen te doen of te zeggen. Dit zou het werk zijn van geesten op lager niveau. Onze gidsen zijn verantwoordelijk en deskundig. Ze zullen ons aanmoedigen om onze capaciteiten op een positieve manier te verkennen.  Ze zullen ons in de juiste richting wijzen voor opbeurend of verhelderend leesmateriaal, of groepen van gelijkgestemden waar we aan mee kunnen doen. Ze zullen boodschappen overbrengen die ons zullen helpen bij onze spirituele groei. Ze zullen ons aansporen om ons ego zelf te verlaten en meer op God gelijk te worden, dus we kunnen streven naar nog hogere niveaus van inzicht en kennis. Hun leringen zullen van positieve aard zijn, niet negatief. Dat wil niet zeggen dat ze soms niet ongeduldig of streng met ons kunnen zijn; dat kunnen ze zeker zijn. Zoals ik al zei, nemen ze hun werk zeer serieus. 


TOESTEMMING GEVEN
Ze helpen je wanneer je hen toestemming geeft.  Beschermengelen eren je vrije wil om je levenslessen te leren, je eigen beslissingen te nemen en gaan zelfs op het verkeerde pad als dit je keuze is. Ze willen je echt helpen, maar zullen dit zelden doen tenzij je om hun hulp vraagt ​​en hen toestemming geeft om je direct te begeleiden en te helpen. Daarom is de eerste stap om te nemen als je je beschermengelen wilt ontmoeten, vragen! Je intentie is enorm krachtig. 


GENDER?
De meeste verwijzingen naar engelen in religieuze teksten beschrijven ze als mannen, maar soms zijn het vrouwen. Mensen die engelen hebben gezien, melden dat ze beide geslachten ontmoeten. Soms verschijnt dezelfde engel (zoals Aartsengel Gabriël) in sommige situaties als een man en in anderen als een vrouw. De kwestie van engelen geslacht wordt zelfs nog verwarrender wanneer engelen zonder waarneembaar geslacht verschijnen. Door de hele geschiedenis heen hebben mensen gemeld dat ze engelen tegenkwamen in zowel mannelijke als vrouwelijke vormen. Omdat engelen geesten zijn die niet gebonden zijn door de fysieke wetten van de aarde, kunnen ze zich in elke vorm manifesteren wanneer ze de aarde bezoeken. Dus kiezen engelen een geslacht voor welke missie ze ook doen? Of hebben ze het geslacht die de manier beïnvloeden waarop ze voor mensen verschijnen? Ja!

 
LICHTWEZENS
Meestal zijn engelen lichtwezens die nog niet eerder op aarde geïncarneerd zijn. (Hoewel er uitzonderingen zijn) Ze werken nauw samen met God en mensen, helpen ons te verheffen, aan te moedigen en troosten wanneer we in nood zijn. Ze kunnen ons ook belangrijke berichten bezorgen, of een specifieke genezing faciliteren waar we misschien behoefte aan hebben. En brengen ons inspiratie en kansen.