De Voorbereiding voor een Nieuwe Realiteit


Of we ons er nu bewust van zijn of niet, we bereiden ons allemaal voor op een nieuwe realiteit. Deze nieuwe realiteit waar we ons onbewust of bewust op voorbereiden, is er eigenlijk altijd geweest, maar onze driedimensionale lichamen waren, en zijn meestal nog steeds, te primitief om buiten de beperkingen van hun driedimensionale fysieke vorm te kunnen waarnemen. 

WE ARE IN A GAME OF REMEMBERING
Echter, meer en meer van de mensheid begint zich de vierde, vijfde en verder gelegen frequenties van hun ware Galactische Zelf te herinneren. En meer en meer mensen beginnen zich hun eigen Hoger Dimensionale "Galactische Zelf" te herinneren.

THE AWAKENING JOURNEY CAN BE LONELY, JUST REMEMBER THAT YOU SHOULD BE GRATEFULL TO SEE IN A WORLD THAT'S BLIND
Waarom vertellen deze mensen niet aan iedereen dat ze deze prachtige informatie zien? Het antwoord op die vraag is dat de meeste mensen ze niet zouden geloven en waarschijnlijk zouden lachen om hun "herinnering" aan hun eigen Hoger Dimensionale Zelf of ze zouden berispen. Natuurlijk, voor het grootste deel van de mensheid, wordt hun Hoger Dimensionale Zelf niet gezien via hun driedimensionale visie, of gehoord via hun driedimensionale gehoor, en gewoonlijk totaal onbekend door hun driedimensionale zelf.

STEP OUT OF THE MATRIX
De meeste mensen hebben het zo druk met "rondkomen", dat ze zich niet bewust zijn van hun aangeboren, Hoger Dimensionale Zelf! JA, alle mensen hebben een Hoger Dimensional Zelf, maar de meeste mensen weten niet dat ze hun eigen Hoger Dimensionale Zelf hebben dat in de hogere frequenties van de werkelijkheid bestaat. Erger nog, ons Hoger Dimensionale Zelf wordt vaak vergeten omdat we het te druk hebben om ons driedimensionale zelf bij te houden. Waarom zou iemands lagere zelffrequentie, die hun driedimensionale zelf is, meer kracht hebben dan hun aangeboren vijfdimensionale zelf? Het antwoord is simpel!

"They Have To Release The Old ..
TO RECEIVE THE NEW - TO SHIFT"