Arcturian Ruimteschip


BINNEN IN HET ARCTURISCHE RUIMTESCHIP ATHENA
Starship Athena is de beste van alle Arcturische ruimteschepen en helpt de aarde te beschermen tegen alle negatieve bedreigingen. We willen je meenemen aan boord van het Arcturian Starship Athena. Door dit geweldige ras te begrijpen, kunnen we ons eigen leven en persoonlijke ontwikkeling helpen en door hun systemen te bestuderen, kunnen we weten wat we willen creëren.  Het Ruimteschip Athena is niet gemaakt van materiaal zoals plastic en keramische tegels van silica zoals onze ruimteschepen. In plaats daarvan is de Arcturian cruiser gemaakt van materialen die gedeeltelijk organisch lijken te zijn door degenen die getuige zijn geweest van dit grote majestueuze ruimteschip. Deze organische kwaliteit geeft het sterrenschip een bijna levende kwaliteit, aangezien de Arcturiërs leven in alle dingen zien emuleren vanuit de Ene Bron. Het Arcturian Star-schip zou voor ons onmogelijk zijn om met onze ogen te zien (tenzij de Arcturianen dat wilden) omdat het in een andere dimensie en op een veel hogere trillingsfrequentie bestaat.

HIGH FREQUENCY
Het begrijpen van deze hoge trillingsfrequentie is de sleutel tot het begrijpen van de mechanica van Athena. In de machinekamers bevindt zich de stroomvoorziening waarvoor het schip zichzelf voortbeweegt. De motor is niet gebaseerd op raketten of een ander soort verbrandingssysteem dat we kennen, maar het schip wordt voortgestuwd door lichte kristallen. Deze kristallen zijn in staat lichtenergie van de zonnecentra om te zetten en die energie te transmuteren om het ruimtevaartuig van stroom te voorzien. (dit valt misschien samen met bewijs dat onlangs door NASA is gevonden van enorme UFO's die om de zon cirkelen) Athena is ook uitgerust met een kamer die alleen kan worden omschreven als een grote database van de melkweg.

TECHNOLOGY AND SAFETY
De Arcturische kennis van de galaxie en de bewoners van hen is vrij uitgebreid en hun kennis wordt in deze kamer bewaard. Een andere kamer die sterk lijkt op de energie in deze kamer, is een communicatieruimte. De Arcturianen gebruiken deze twee kamers in combinatie met elkaar om informatie te verzenden en te communiceren met andere Arcturianen en andere rassen via wat we telepathie zouden noemen. Naast deze kamers heeft het Starship vele commandokamers voor navigatie, comfortabele woonruimten en zelfs kamers Ruimteschip Athena voor recreatie die de Arcturiërs aan hun thuissysteem doet denken. Er is veel discussie over de wapensystemen van de Arcturiërs. Sommigen die deze grote wezens channelen, hebben beschreven dat ze helemaal geen wapens nodig hebben en volkomen vreedzaam zijn, terwijl anderen hebben kunnen vaststellen dat het ras een of andere vorm van wapens en bescherming voor hun voertuig bezit. Van onze beste bronnen zijn beide conclusies een vorm van de waarheid. Het Arcturian Starship is inderdaad uitgerust met geavanceerde afschermings- en verdedigingsmechanismen. Bovendien is het Starship Athena uitgerust met een vorm van wapens, echter niet zoals we het misschien zouden denken.  De Arcturische wapensystemen hebben de mogelijkheid om een ​​doelwit volledig te elimineren en te desintegreren. De wapens veroorzaken geen pijn, maar hebben de mogelijkheid om reptielen en grijze buitenaardse aanvallen te stoppen. 

Gechanneld door Norma J. Milanovich