Ashtar Update


Groeten, Ik ben Ashtar-commandant van de Galactische Federatie van Werelden, vandaag met jullie allemaal in verbinding met updates over onze vooruitgang achter de sluier. Ik zou graag de verschillen tussen uw en onze realiteit willen noemen. Je 3D-realiteit en onze 5e dimensie en hoger zijn heel verschillend. Voor de mensheid is het op dit moment moeilijk om onze hoge dimensies te begrijpen en te bevatten. Er zijn veel misverstanden geweest over ons tijdsbestek en uw tijdsbestek op aarde. In onze wereld manifesteert alles zich onmiddellijk en moeiteloos. Op jullie planeet gebeurt alles heel langzaam en het duurt lang voordat de manifestatie tot bloei komt. Jullie proces om van 3D naar 5D te gaan was te traag, dus heeft Prime Creator de tijdlijnen aangepast om jullie Ascentie te versnellen. Blijf alsjeblieft geduldig met de transformatie die nu op Moeder Gaia plaatsvindt. Het komt eraan, niets en niemand kan het niet meer stoppen. Vader Prime zegt "Blijf stevig en wees sterk".


MISSION LIBERTION EARTH
Als galactische commandant draag ik veel zware verantwoordelijkheden en ik ben blij dat mijn vloot jullie planeet helpt haar vrijheid terug te krijgen. Onze schepen hebben dagelijkse ontmoetingen met de Duistere Krachten die zich blijven verzetten en vechten met Lichtkrachten. Het is een lange reis geweest voor ons en voor jullie naar jullie bevrijding in dit Ascentieproces. We zijn bijna klaar met het voltooien van onze missie op aarde. We vernietigen constant de schepen van de Duistere en verminderen met succes hun aantal. De meeste veldslagen vinden plaats boven Washington DC en in Texas. Koningin An-Ra van de Grote Raad en Saint Germain blijven alle negatieve entiteiten verwijderen die het systeem binnendringen en proberen de distributie van Nesara Gesara-fondsen aan de mensheid te stoppen.

CHAOS
Er is veel onrust en chaos in jullie wereld. Uw regeringen blijven beperkingen opleggen in uw dagelijks leven door u te claimen en u dood te jagen met de C0r0na√iru $, waarvan u inmiddels weet dat het in werkelijkheid geen enkele bedreiging vormt voor uw gezondheid. Hun angsttactieken werken tot dusver alleen bij degenen die niet wakker zijn. Deze maskers die je draagt, houden deze valse √iru $ niet tegen, in plaats daarvan veroorzaakt het alleen ademhalingsproblemen voor iedereen. Ook hebben de C0VID-negentien vaxxine $ nanotechnologie in zich, iedereen die gevaxxineerd zal worden, zal door de negatieven worden gecontroleerd. Uw regeringsfunctionarissen hebben indoctrinatie en angst in uw herinneringen gegraveerd tot het punt dat alles wat de media of ze zeggen, veel mensen over de hele wereld hen geloven zonder het in twijfel te trekken, alsof dit de waarheid is.

VERHOOG JE BEWUSTZIJN | ONDERSCHEIDINGSVERMORGEN
Gebruik alstublieft uw onderscheidingsvermogen over wat de echte waarheid is en wat niet. Ze manipuleren en hersenspoelen iedereen om de echte perceptie van deze realiteit te verstoren. De menselijke beschaving moet begrijpen dat ze voor zichzelf op moeten komen en hun vrijheid terug moeten krijgen. Onthoud, jullie kwamen allemaal hier vanuit verschillende sterrenstelsels en jullie zijn krachtige wezens met ongelooflijke krachten, die je verloor na de DNA-manipulaties. Je doel hier is om Licht te brengen en Moeder Aarde te bevrijden uit de Duisternis, die hier duizenden en duizenden jaren verbleef. Dit is het moment voor jou om terug te vechten en een einde te maken aan deze slavernij.