Starseeds van Sirius


Als je ooit hebt gedroomd van een hemel met twee zonnen, de ene groter en de andere kleiner, of gebiologeerd was door de roodoranje lucht van de ondergaande zon, heb je misschien onbewust de tijd herinnerd dat je in Sirius woonde. Als je je aangetrokken voelt tot de kleur blauw of je houdt van de kleurencombinatie: blauw-rood, blauw-roze of blauw-amarant, ze lijken op de geliefde wereld van Sirius. Starseeds van Sirius zijn zeer sterke karakters. Ze schijnen geen angst te kennen, ook al zijn hun zielen zachtaardig, vriendelijk en gevoelig.

A SIRIAN WARRIOR
Ze werken allemaal nauw samen met Aartsengel Michael, een Warrior Angel die het zwaard van de waarheid draagt. De blauwe kleur wordt geassocieerd met de aartsengel Michael en elk Siriuswezen. Sirians hebben deze innerlijke kracht, ze kennen hun waarheid en zijn bereid ervoor te vechten! Meestal zijn het evenwichtige, beheerste en rustige mensen. Ze zijn moeilijk te bereiken.

AM NOT A LOW VIBRATION BUT DONT PUSH ME
Maar als iemand echt de grens met hen overschrijdt, zal die iemand geschokt en verrast zijn als hij wilskracht, kracht en het vermogen ontdekt om te vechten voor wat hij denkt dat juist is in zo'n kalm en rustig persoon. Sirians houden van een eenvoudig en ongecompliceerd leven met zijn eenvoudige genoegens. Ze zijn niet geïnteresseerd in de gepolijste gevel en oppervlakkige details - mooie kleding, een indrukwekkend huis, sieraden en een dure auto.

VOORBEELDEN KENMERKEN
Hun uiterlijk is heel eenvoudig. Een dame met een geweldige smaak ziet er eenvoudig en elegant uit met een minimum aan make-up die haar ogen accentueert, een glimlach, een scherpe geest en een goed hart. Syriërs hebben een nieuwsgierige geest en zijn hongerig naar kennis. Als kind is de kleine Siriaan stil en serieus met zijn neus in het boek. Ze worden aangetrokken door wiskunde, natuurkunde, vol met hun eigen originele ideeën, stellen veel vragen en willen alles tot op de bodem uitzoeken. Sirians zijn de beste wetenschappers, uitvinders en docenten. Ze zijn diep, stil en serieus. 

MEESTAL
Zijn het eenlingen, maar ze zijn er dol op! De typische Siriaan is een ding op zich, een introverte persoon die niet van gezelligheid houdt. Ze kunnen hun tijd beter gebruiken! Ze zouden het liefst thuis zijn om een ​​boek (of mijn blog) te lezen met hun hond of kat. Sirians zijn eenzame wolven. Maar als je op persoonlijk vlak dichter bij Sirius komt, zul je de grappige kant ervan ontdekken. Ze nemen zichzelf niet al te serieus, ze houden van komedie en plezier in hun leven! Ze zijn dieren- en natuurliefhebbers, ze houden van honden, katten, paarden, grote wateren en vaak dolfijnen. 

SIRIUS-B
Sirians - voormalige inwoners van Sirius B - kunnen een carrière in de oceaanecologie nastreven, geleid door hun passie voor de zorg voor het watermilieu. Honden stammen ook af van Sirius, dus het delen van een leven met een hond is zo vertrouwd en geweldig voor Sirius. Katten herinneren hen aan de Lyriërs die hun thuisplaneet ontvluchtten na de vernietiging, en velen vonden hun nieuwe thuis in Sirius. Syriërs en Lyriërs hebben een sterke band opgebouwd. Lyriërs zijn kattenmensen. Door op aarde in het menselijk lichaam te incarneren, behouden ze het uiterlijk van een kleine kat - ogen en neus.


& LYRIAN ORIGIN
Interessant is dat de Lyrian soms op aarde incarneert als een echte kat om zijn goede vriend Sirian te ondersteunen in zijn levensmissie. De Sirians zijn er, net als de Pleiadiërs, in geslaagd een evenwicht te vinden tussen de linker- en rechterhersenhelft. Ze zijn anderzijds intellectueel, logisch en liefdevol. Ze zijn aardig en slim. Maar ze houden meer van het hele universum dan van een specifiek persoon. Je kunt de energie die van Sirius uitgaat voelen als heel kalm, rustgevend, warm, omhelzend, koesterend en wijs. Over de balans tussen yin-yang-energie, vrouwelijkheid en mannelijkheid gesproken - elk Sirius Wezen draagt ​​het Goddelijke Vrouwelijke in zich.