Ascending Symtomen


Het Ascentieproces is de vereniging van onze hogere en lagere niveaus: de ziel, de geest en het lichaam worden één. Voor velen betekent dit dat je je cellulaire structuur verandert om een ​​hogere frequentie in het fysieke lichaam te accommoderen. We zeggen voor velen omdat het Ascentieproces uniek is voor elk individu. Je hogere zelf heeft ervoor gekozen hoe je deze integratie van hogere en lagere niveaus zult bereiken. Dit zijn allemaal keuzes. Laten we ons concentreren op de symptomen en de verwarring over deze mysterieuze pijnen en pijnen die verschijnen tijdens het ontwakingsproces of de ascensie. Afmetingen zijn gebaseerd op frequentie; hoe hoger de frequentie, hoe hoger het dimensionale niveau. Terwijl de aarde van frequentie verandert tijdens de verschuiving, moeten de fysieke wezens die op haar oppervlak leven op dezelfde frequentie trillen om te kunnen bestaan ​​(of te overleven). Aangezien de aarde haar trillingssnelheid verhoogt, moeten wij dat ook. Het is een gezamenlijke inspanning, maar laten we voor de eenvoud gewoon praten over de frequentie.

 

CRYSTAL CLEAR
Alleen kristallijne substanties kunnen bestaan ​​in de hogere dimensies, of snellere trillingen. Kristallijne structuren trillen met een hogere (snellere) frequentie dan koolstof. Mensen evolueren; we veranderen van een op koolstof gebaseerde structuur naar een kristallijne structuur. Deze kristallijne staat wordt belichaamd door ons fysieke zelf. Dit is de terugkeer van de Christus, a.k.a. Cryst, Christusbewustzijn of kristallijn bewustzijn waar iedereen het over heeft gehad. De terugkeer van de Christus is de terugkeer van de goddelijke Mens (God-mens). Jij bent het, het gebeurt in jou, met de steun van het universum en vele kosmische factoren, en het is een prachtig proces.


ORIGINAL CRYSTAL BODY'S
Dit is een terugkeer naar onze oorspronkelijke structuur, een kristallijn bewustzijn, met de toegevoegde evolutionaire stap om de kristallijnen structuur in het fysieke voertuig te belichamen. Het is nog nooit eerder gedaan en de verandering in frequentie brengt veel uitdagingen met zich mee. Alle levensvormen op aarde worden kristallijn. We hebben nu een grote versnelling terwijl we de galactische donkere kloof oversteken. Dit heeft invloed op alles wat we weten. Oceaan-, planten- en dierenrijken evolueren; we gaan allemaal naar een nieuwe staat van zijn. Paden naar deze hogere frequentie zijn er in overvloed, en als u zich bewust bent van de symptomen, kunt u zowel uw eigen proces als dat van anderen ondersteunen.

 

KUNDALINI SYMPTOMEN
Basissymptomen weerspiegelen vaak Kundalini-symptomen, of de opkomst van kristallijne levenskracht in het lichaam. Dit zijn aanpassingen; energetische aanpassingen om de nieuwe frequentie te integreren. Je hoeft je helemaal niet bewust te zijn van het Ascentieproces om deze symptomen te ervaren. Veel mysterieuze aandoeningen worden verkeerd gediagnosticeerd of onderdrukt met medicatie (wat meestal leidt tot disharmonie op een ander gebied; die energie moet ergens heen). Raadpleeg zoals altijd een arts of genezer (bijv een osteopaat) als u de symptomen nog niet kunt bevestigen met uw hogere niveaus. Vraag iemand die u vertrouwt of u denkt dat hij of zij u lichamelijk letsel toebrengt of omstandigheden waarin u zich niet prettig voelt. Voor velen zijn deze basissymptomen een wake-up call wanneer de doktoren geen oorzaak kunnen vinden. Deze basissymptomen zijn vroege signalen van het Ascentieproces. Je zou er binnen een paar maanden doorheen kunnen schieten, ze kunnen een tijdje blijven hangen en af ​​en toe opduiken. Het is uniek voor iedereen, dus heb niet het gevoel dat u zich op een 'beginnersniveau' bevindt, omdat u zich in de basiscategorie bevindt. Het is geen race, er is geen triatlon om te winnen. Onthoud dat dit grote energetische en fysieke aanpassingen zijn die in uw lichaam plaatsvinden.

 

BASIS ASCENTIE SYMPTOMEN
- Veranderende slaappatronen: rusteloosheid, nachtelijk zweten, twee of drie keer per nacht wakker worden.

- Je moe voelen nadat je wakker bent geworden en overdag slaperig

- De club van 03.00 uur: wakker worden tussen 03.00 en 04.00 uur en wakker blijven, rondkomen met minder slaap

- Perioden van overweldigende vermoeidheid (sommige worden verkeerd gediagnosticeerd als CVS)

- Verandering in eetgewoonten: vreemde onbedwingbare trek, af en toe een toename of afname van de eetlust, nieuwe allergieën voor bepaalde voedingsmiddelen

- Wazig of mistig zicht, glinsterende objecten, glinsterende deeltjes, lichtflitsen

- Horen: audiodyslexie, vreemde stemmen horen

- Ascension tinnitus: oorsuizen: Witte ruis met piepjes, tonen, muziek of elektronische patronen

- Trillingsgriep: hoge temperaturen, nachtelijk zweten, pijnlijke botten en gewrichten, nekpijn, griepachtige symptomen

- Incidentele sinusproblemen: niesaanvallen, loopneus of keelpijn die geen verkoudheid of allergie is

- Geestelijke verwarring: concentratieproblemen

- Jeuk, vibrerend, prikkelend, tintelend, prikkelend of kruipend gevoel

- Energiestoten of sensaties van elektriciteit die door het lichaam circuleren

- Onvrijwillige lichaamsbewegingen: spierspasmen, schokken, trillen, beven; het voelen van een innerlijke kracht die iemands lichaam rondduwt (dit wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd)

- Het hele lichaam voelen trillen: vergelijkbaar met aardbevingssensaties, vooral 's nachts of in een ontspannen toestand

- Hoofdpijn, druk in de schedel

- Gevoelloosheid of pijn in de ledematen

- Verlies van spierkracht in handen, veroorzaakt door veranderingen in het circulatiesysteem.

 

DNA UPGRADE SYMPTOMEN
- Pijnen en blokkades: vaak in de rug en nek

- Hartkloppingen en fladderen: opening van het hartchakra, opruimingen

- Hoge hartfladders: hoog centrum van borstfladders is de opening van het hoge hartchakra

- Verbeterde reuk-, tast- en / of smaakzin.

- Incidentele ademhalingsmoeilijkheden: bronchitis in ernstige gevallen

- Veranderingen in het immuunsysteem en het lymfestelsel: klieropflakkeringen

- Spijsverteringsstelsel verandert

- Depressie zonder reden: gevoelens van verlies of isolatie

- Spanning, angst of stress: voelen dat er iets aan de hand is

- Duizeligheid: evenwicht verliezen, het gevoel hebben dat uw lichaam wervelt

- Levendige dromen, gewelddadige of dramatische dromen. ET dromen

- Emotionele uitbarstingen of stemmingswisselingen

- Gewichtstoename, meestal rond de buik (Boeddha-buik)