Maart Update 2022


 QUOTE GFOW: “WE ZIJN ERG BLIJ MET DE VOORUITGANG OP AARDE” 
Beste Familie en vrienden, ik ben hier om jullie een update te geven. Er zijn een paar dingen die ik met jullie wil delen. Ik wil je namelijk er aan herinneren dat jullie degenen zijn die zich al heel lang op dit moment hebben voorbereid. En zelfs nu moet er nog wat voorbereid worden. Ik ga je wat informatie geven over de duisteren. Je zult merken dat ze steeds wanhopiger worden. Ze zullen er alles aan doen om te voorkomen dat het licht op dit moment zijn missie op aarde voortzet.


HOLD THE LINE ... UHM LIGHT
Als lichtwerker is het niet alleen jouw taak om het licht vast te houden, maar ook om al deze trucs uit te roepen die tegen jou, tegen ons allemaal kunnen worden gebruikt. Het zal in veel opzichten een uitdaging zijn omdat ze velen zo diep hebben geprogrammeerd met hun bedrog dat het soms moeilijk is om het te herkennen wanneer het recht voor hun neus gebeurt. We bevinden ons in een tijd van grote transitie. Het zal voor sommigen moeilijk zijn om de nieuwe manier van leven te accepteren en eraan te wennen. Velen zijn geprogrammeerd door middel van hersenspoeling en mind control die hen gedurende hun hele leven is aangedaan.

MIND CONTROL
De duistere krachten hebben veel manieren gebruikt om de mensheid te beheersen. Je zult je ongemakkelijk voelen wanneer je met dit type persoon wordt geconfronteerd, omdat je ziel weet dat er iets mis is met hen. Dit kan je een vals gevoel van superioriteit over anderen geven, omdat ze niet zijn zoals jij. Maar gewoon medelevend zijn en doen wat liefde in elke situatie zou doen, zal iedereen helpen genezen en uiteindelijk de planeet van de duisternis, hoe diep die ook is. Er zijn mensen die hun eigen pad zullen kiezen, wat niet het leven op de nieuwe aarde inhoudt, maar er zijn er veel meer die voor licht en liefde kiezen, en dit zijn degenen die zullen worden verwelkomd op de nieuwe aarde, waar alle zielen gelijk zullen zijn.

STAY GROUNDED
Het is belangrijk dat je geaard, gecentreerd en in je hart blijft. Blijf gefocust op je missie. Laat u niet afleiden. Ik ben de hele weg bij je. Je kunt niet falen. Je weet dit op zielsniveau. Ik ben hier nu, en ik houd ruimte voor ieder van jullie. Ik wil dat mijn energie naar je toe stroomt en je helpt stabiliseren in deze tijden, zodat je intuïtie sterk zal zijn en dat je onderscheidingsvermogen ook sterk zal zijn. De aarde gaat door haar eigen transformatie, net als de mensheid en de hele schepping. Jullie zijn allemaal sterk. Jullie zijn allemaal wijs. Jullie hebben allemaal veel gevechten en veel trauma's in je leven meegemaakt. Het is tijd om je kracht terug te nemen.

SPIRITUAL TOOLS
Je krijgt de tools aangereikt om dit te doen. Niet allemaal tegelijk, maar beetje bij beetje omdat er zoveel werk verzet moet worden. Je zult versteld staan ​​hoeveel energie je hebt als je het op de juiste manier gebruikt! Er is nog zoveel meer dat ik je zou willen vertellen, maar je zult gaandeweg leren. Onthoud dat ik bij je ben. Wij engelen zijn allemaal bij je en kijken uit voor ieder van jullie in je eigen individuele situaties. Jullie zijn zulke geweldige zielen, en ik hou zo veel van jullie! Weet dat je geliefd en beschermd bent. Je hebt niets te vrezen.