5d-Technologieën


Beste zusters en broeders van planeet Aarde, We zijn hier om je te bedanken voor je stap in de manifestatie van je wens voor vrijheid van de controle door middel van mentale programmering door de negatieve krachten.  We zijn hier om jullie te begeleiden naar ascentie in de vijfde dimensie, omdat jullie klaar zijn om samen met ons een nieuwe realiteit te creëren. Na vele incarnaties op aarde hebben jullie het vermogen gemanifesteerd om voorbij de illusie te kijken en het grotere geheel te zien achter wat is gemaakt om echt te lijken. Als je eenmaal spiritueel groeit en je jezelf kunt voorbereiden om je vrienden in de 5e dimensie te helpen, zullen we gemakkelijk met je kunnen communiceren. Tot die tijd wensen we u echter ook op wetenschappelijke wijze vooruitgang door onze geavanceerde technologieën te delen. De Supership Galactische Transporter, die vracht en personeel van de Galactische Federatie vervoert, zal op jullie planeet aankomen wanneer de frequenties gestabiliseerd zijn, en als we tot een wederzijdse overeenkomst kunnen komen, kunnen we jullie bezoeken voor technologie-uitwisseling.

EVERYTHING WILL CHANGE
Er zijn twee wetenschappen: de ene is subjectieve wetenschap en de andere is objectieve wetenschap. Spiritualiteit is voor subjectiviteit wat wetenschap is voor objectieve actualiteit. Spiritualiteit (innerlijke wetenschap) wordt gebruikt voor innerlijke vooruitgang. Technologie (uiterlijke wetenschap) wordt gebruikt voor externe vooruitgang. Spiritualiteit wordt ontdekt in de innerlijke wereld, net zoals wetenschap wordt ontdekt in de uiterlijke wereld. Hun strategieën zijn identiek. Het wordt "observatie" genoemd in de wetenschap en "bewustzijn" in spiritualiteit. Het wordt 'experiment' genoemd in de wetenschap en 'ervaring' in spiritualiteit. Beide wetenschappen moedigen je aan om zonder vooroordelen of overtuigingen deel te nemen aan het experiment. Je staat gewoon open voor elke realiteit die zich voordoet, zelfs als het in tegenspraak is met je vooroordelen. We moedigen je aan om voor beide wetenschappen te solliciteren. Ze zijn gunstig voor zowel interne als externe evolutie. De innovatieve technologieën die we zullen demonstreren, zullen uw leven veel gemakkelijker maken op manieren die u zich nooit had kunnen voorstellen. Er zullen onbeperkt gratis dingen voor je zijn. Stelt u zich een wereld voor waarin u zich geen zorgen hoeft te maken over het betalen van rekeningen, hard werken en van salaris naar salaris leven. Dat is de wereld die we u vandaag willen helpen creëren.


WE ARE CREATORS NOT SLAVES

De robotrevolutie is onvermijdelijk. Robots doen al het werk. Mensen zullen alleen creatief werk doen. De machines doen alle handmatige taken. Veel dingen zullen worden geautomatiseerd en het belangrijkste werk van mensen zal creativiteit zijn. Alle burgers op de planeet zijn welkom om hun eigen 3D-printers te hebben, zodat ze items voor eigen gebruik kunnen maken en kunnen profiteren van de productieprocessen die over de hele melkweg worden ontwikkeld zonder naar verre planeten te hoeven reizen. Je kunt je niet voorstellen hoe het hier is. Zoveel boeken, voedsel, kleding, elektronische gadgets, medicijnen en meer - u kunt ze gewoon afdrukken wanneer u ze nodig hebt. Je hoeft nergens meer geld voor te gebruiken. Naar de supermarkt gaan om ingrediënten te kopen behoort tot het verleden. 3D-printers printen gewoon je eten, wat je ook wilt eten. De aankoop van huizen en auto's zal achterhaald zijn. De AI-robots printen het huis of de auto's die u wenst uit het CAD-model. U krijgt een breed scala aan CAD-modelbibliotheken te zien waaruit u kunt kiezen. U kunt ook spraakopdrachten gebruiken om uw eigen aangepaste model te ontwerpen of de nodige aanpassingen aan een bestaand model aan te brengen. Om je gewenste dingen te produceren, is er een eindeloze voorraad grondstoffen uit de melkweg samen met een digitale proceskaart. Als de grondstof is opgebruikt, wordt er onmiddellijk een waarschuwing van uw kant naar het centrale logistieke team van Galaxy gestuurd en wordt de essentiële grondstof binnen enkele seconden geleverd. We hebben een uitstekend supply chain management systeem. Alles zal geautomatiseerd worden.