Ruimteportalen & Reizen


Ons melkwegstelsel werkt als één enorm heel systeem, volledig met elkaar verbonden via een interstellair communicatieweb. Via onze portalen in de bibliotheek van Porthologos kunnen we met iedereen contact opnemen of overal in ons universum en daarbuiten reizen. Er zijn ruimtehavens in het binnenste van de aarde, in haar bergen, onder de oceanen, in de Holle Aarde-holte, die je meeneemt op uitstapjes naar je zonnestelsel, zodat je uit de eerste hand het leven op de planeten om je heen kunt aanschouwen. Je zult onder de indruk zijn van de majesteit van de aarde en onder de indruk van Gods schepping, altijd nederig en respectvol als je ervaringen en overtuigingen drastisch veranderen in een weten dat je tot nu toe is ontgaan. 

JE BENT IN VOOR DE SPANNING VAN JE LEVEN
Dus houd vol terwijl de aarde door haar veranderingen gaat, en weet dat je veilig en verzorgd zult zijn, waar je bestemming ook is. Elke ziel zal worden verantwoord en er zal voor elke ziel gezorgd worden in het grote spel dat leven op aarde wordt genoemd. Het is nu de eindscène en je staat op het punt om je bogen te pakken en het oppervlaktepodium voor altijd te verlaten. Je zult weer verschijnen in een ander groots spel, maar deze keer speel je je rollen op een bewuster niveau, met meer controle over je lijnen en acties en meer controle over je leven. Wij in de Holle Aarde zullen deze keer bij jullie zijn en jullie helpen en aanmoedigen om je volledig bewuste staat te bereiken, zodat de hele planeet samen kan beginnen aan de volgende etappe van de reis door het leven.


WIJ REIZEN DOOR ONS UNIVERSUM
Mijn dierbare vrienden van de aarde: ik ben Mikos en ik spreek tot jullie vanuit de Grote Grot onder jullie steden. Deze grot beslaat de hele omtrek van het centrum van de aarde. Ons leven hier is gezegend met overvloed op alle mogelijke manieren. Als je je fantasie door de sterren zou laten dwalen, alles wat je kunt bedenken en meer, zijn we gezegend mee. Alles wat we ons kunnen voorstellen, kunnen we voor onszelf manifesteren. Dat is de aard en de natuurlijke wet die overal in onze Melkweg bestaat. We zijn allemaal Vrije Wezens, vrij om te reizen en vrij om in onze geliefde Aarde te blijven. Je denkt misschien dat onze leefruimte krap is, maar het is ruim, aangezien onze bevolking klein is in vergelijking met jullie miljarden. We reizen vrij in onze wereld en hebben geen paspoorten nodig. Onze reismiddelen zijn niet-vervuilend en gebruiken alleen elektromagnetische transportmiddelen en kristalkracht.

GEHEIMHOUDING & MANIPULATIE
Uw regeringen aan de oppervlakte gebruiken deze ook terwijl ze het geheim goed verborgen houden voor uw bevolking. Met alle stroomuitval in Californië zullen uw mensen binnenkort wakker worden met de onbeperkte toevoer van zonne- en windenergie en water-/waterstofenergie. We zijn vrij om te komen en gaan wanneer we willen, en we verlaten vaak ons ​​huis voor korte trips naar andere sterrenstelsels. We bezoeken uw oppervlaktesteden zelden, maar bekijken ze liever op onze computerschermen. Dit is de veiligste en meest uitgebreide manier om uw activiteiten wereldwijd te volgen. We zijn altijd wakker als je ons roept, omdat we zijn afgestemd op je frequentie en je oproep onmiddellijk kunnen horen en voelen. Met een overvolle liefde in ons hart groeten wij u voor uw toewijding aan onze missie. 


WIJ KOMEN EN GAAN DOOR DE OPENINGEN BIJ DE POLEN

Onze ruimtehaven bevindt zich in de holle aarde, in directe lijn met de openingen op de Noord- en Zuidpool. We zitten niet vast op de aarde zoals jullie, maar kunnen vertrekken wanneer we willen. We zijn niet beperkt in beweging en kunnen naar believen door het heelal reizen. Er zijn geen fysieke beperkingen, want we passen de Universele Wetten van Energie toe en gebruiken de reeds bestaande snelwegen door het hele Universum. We kunnen niet verdwalen, want alles is in kaart gebracht en alles staat in constante communicatie met al het bestaande. We maken gewoon gebruik van dit live netwerk dat altijd uitzendt en er moeiteloos doorheen gaan. We zijn niet geïsoleerd van de rest van het leven in ons Universum dat jij bent. Wij zijn niet beperkt in beweging, u bent dat wel. Omdat we hier in het centrum van het binnenste van de aarde zijn, ben je hier bij ons in bewustzijn. Want bewustzijn is een plaats die steviger is dan je fysieke plaatsen. Dus ja, je zit aan de oppervlakte aan je bureau en neemt dit dictaat op, maar in bewustzijn ben je bij ons in de Holle Aarde. Je bent letterlijk op twee plaatsen tegelijk. Begrijp je multidimensionaliteit nu? Nu je op beide plekken tegelijk bent, laten we je onze plek zien. Terwijl je ons landschap scant, zie je de openingen van de Holes at the Poles. Deze openingen zijn breed genoeg voor sommige Moederschepen om binnen te komen. Je kunt de ruimtehaven zien, honderden kilometers verspreid in een cirkel, afgewisseld met bloemen, grassen, struiken, bomen en watervallen. Het ziet er niet uit als je kale, betonnen vliegvelden, verstoken van leven; maar eerder als een tuin met spaceshuttles en ruimteschepen die vredig in onze wereld zijn genesteld.

VRIJE ENERGIE VOERTUIGEN
We weten nauwelijks wanneer ze komen en gaan, omdat ze geen harde geluiden maken, en we horen nauwelijks geluid wanneer ze landen of opstijgen. Ze zijn in volledige harmonie met onze liefdesvibratie en bewegen in stilte. We kunnen hun bewegingen visueel zien terwijl ze gracieus door de Polen heen en weer vliegen. Maar dit is de omvang ervan. Er is geen verstoring van geluid of trillingen, en er is geen vervuiling en geen vernietiging van onze omgeving. Dit is nogal een contrast met jullie oppervlakteluchthavens, nietwaar?