Lichtwerkers versnellen de Evolutie


Het is moeilijk te begrijpen dat de wereld aan het veranderen is als je alleen maar chaos en vernietiging ziet. Maar achter de schermen werken heimelijk, jarenlang ongezien, talloze groepen Lichtwerkers die de evolutie van het bewustzijn versnellen. Lichtwerkers zijn individuen die naar de aarde zijn gekomen om vrede en harmonie te stichten, de armen te dienen, de planeet te genezen en een nieuw tijdperk van liefde en begrip tot stand te brengen. Hoewel de meeste Lichtwerkers onlangs op deze planeet zijn geïncarneerd, is jullie ziel in vele andere levens op veel andere planeten geweest. Gebeurtenissen kunnen op vele manieren worden geïnterpreteerd, maar als je de hogere wetten begrijpt en het goddelijke doel kent, zie je gebeurtenissen in een heel ander licht. De hogere orde die de gebeurtenissen regeert, maakt zichzelf steeds meer bekend en de oude manieren om dingen te doen die het hoogste goed van de mensheid niet dienen, worden steeds meer benadrukt. Nu deze planeet op het punt staat te worden bevrijd, is de meest effectieve manier om van deze planeet een paradijs te maken, te volgen wat je weet dat het zal helpen. Er zijn momenteel enkele grote veranderingen op de planeet aan de gang - ze zijn misschien moeilijker te zien, maar ze zijn er. De hele wereld ondergaat een transformatie op planetair niveau. Het wordt aangedreven door fundamentele veranderingen in de biosfeer van de aarde en de beschaving wordt meegesleurd in het proces.


VERHOOG JE VIBRATIE
Er ontstaat een nieuwe wereld. Het is niet gemakkelijk te zien of te begrijpen, maar het is er. Je kunt het in je diepste zelf voelen, als een instinct. De planeet Aarde staat voor een belangrijke overgangsperiode. De aarde beweegt zich naar nieuwe horizonten. De ambities zijn groter dan ooit. Je betreedt een opwindend nieuw tijdperk waarin mensen meer verbonden, innovatiever en meer bewust zijn dat jullie allemaal deel uitmaken van één planeet. Aangezien vrijwel elk levend wezen onlosmakelijk verbonden is met de aarde, moet je de aarde bedanken voor het in stand houden en beschermen van elk levend wezen. Het is jouw verantwoordelijkheid om je dankbaarheid te tonen voor de natuurlijke hulpbronnen van de aarde. Als jij voor de aarde zorgt, zal de aarde voor jou en je kinderen zorgen. Het is belangrijk om elke dag wat tijd in de natuur door te brengen. Het kost niet veel tijd, slechts een paar momenten met je blote voeten op de grond, en dat is heel goed voor je ziel. Wanneer je dit doet, verbind je je met de aarde. Je maakt verbinding met het goddelijke. Wanneer je verbinding met de goddelijkheid in je groeit, ontwikkelt dit de kwaliteit van vertrouwen in jezelf. De Goddelijke Essentie heeft altijd het beste met je voor. Het is niet een of andere kracht van buitenaf die je controleert. Deze essentie is je interne begeleidingssysteem en wanneer je in de volledige luistermodus bent, ben je beter in staat om de berichten ervan te horen.


GODDELUCKE ESSENTIE
Net zoals de Goddelijke Essentie in je is, omringt het je ook en omvat het alles in het universum. De energie van de Goddelijke Essentie stroomt door je fysieke lichaam en ook door onze aarde, de ruimte en al degenen die deze planeet bewonen. Het omhult iedereen, van degenen die zijn geboren tot degenen die zijn overleden. Het is een onderdeel van alles en iedereen. Door in het huidige moment te zijn, sta je jezelf toe te ervaren wat er is, zonder interpretatie of oordeel. Door in het huidige moment te zijn, ontwikkelt de kwaliteit van vertrouwen in jezelf zich vanzelf. En hoe meer vertrouwen je in jezelf ontwikkelt, hoe meer je mee kunt gaan met de stroom van het leven en sereniteit en vreugde kunt ervaren. Al deze ervaringen dragen bij aan een verruimd bewustzijn waardoor je nieuwe energiebronnen kunt aanboren die je in staat stellen je vibratie te verhogen en je bewustzijn uit te breiden.