Gezonde Aura


De aura is het energieveld dat rond het lichaam straalt. Het wordt gecreëerd door de productie van energie in de chakra's, en elk chakra draagt ​​bij aan de opbouw en instandhouding van het auraveld. Als je chakra's minimaal open en / of beschadigd zijn, kan je aura er dof en zwak uitzien. Terwijl je, als je in goede gezondheid verkeert en emotioneel redelijk open bent, je meer open en actieve chakra's zult hebben en een sterkere, levendiger en veerkrachtiger aura. Als uw aura nogal samengetrokken is, kan het zijn dat deze slechts een voet van uw lichaam verwijderd is. Als u een overbelaste aura heeft, kan deze zich overal van 1,5 meter tot een afstand van een halve mijl van uw lichaam uitbreiden. Geen van deze auratypes is ideaal. Een samengetrokken aura zorgt ervoor dat iemand zich meer gespannen, angstig en afgescheiden voelt. Dit type aura kan ook worden veroorzaakt door dat soort gevoelens. Een overbelaste aura kan resulteren in ruimtelijkheid, escapisme en de neiging om de emoties, gedachten en zelfs pijn van anderen te voelen en over te nemen in het hele gebied dat je aura bedekt. Een overbelaste aura kan ook het resultaat zijn van dezelfde gevoelens en situaties die het vaak veroorzaakt. Met andere woorden, de oorzaak van ongezonde aura-omstandigheden neigt er ook toe om meer van dezelfde aandoeningen te regenereren die ze veroorzaakten.


11 STAPPEN OM JE AURA TE ZUIVEREN
Waar je naar streeft, is een aura die eivormig is en gelijkmatig verdeeld boven, onder, achter, voor en aan de zijkanten van je lichaam. Door te experimenteren, ben ik gaan geloven dat een aurastraal van niet meer dan twee tot drie voet in elke richting de meest beheersbare en wenselijke grootte is, vooral in openbare situaties. Wanneer ik een natuurlijke omgeving binnenga, laat ik bewust mijn aura uitzetten. Het verdiept mijn gevoel van verbondenheid met God / Godin / Alles wat is door de schepping. Ik voel een gemeenschap met de planten, het water en de natuurgeesten, en ik ontvang veel genezing en kalmte van het zenuwstelsel.

Wanneer ik echter rechtstreeks vanuit de natuur de stad of andere openbare ruimtes in ga, trek ik mijn aura altijd weer terug tot binnen twee tot drie voet om me heen. Als ik het vergeet, voel ik het echt. Ik word me onnodig bewust van de levensagenda's van andere mensen en voel soms zelfs hun pijn. Dus ik heb de neiging om het me snel te herinneren.

 

1. Aard uzelf.

2. Voel met gesloten ogen het gebied rond uw lichaam. Strek eerst uw adem ongeveer 30 cm in uw auraveld door uw intentie te gebruiken. Terwijl je in dat gebied inademt, krijg je een algemeen idee of je aura samengetrokken en dik, zwak en verdreven, of levendig en zacht aanvoelt.

3. Observeer met je ademhaling en visualisatie (of gebruik je intuïtie of luister naar een bericht) hoe ver je aura zich voor je van je lichaam uitstrekt.


4. Observeer de breedte van uw aura aan weerszijden van uw lichaam.

 

5. Zie en voel nu je aura boven je hoofd en onder je voeten. Vergelijk de twee gebieden.


6. Gebruik je ademhaling, gevoelens, visie en andere natuurlijke middelen om de ruimte te identificeren die je aura achter je rug bedekt. Hoe verhoudt dit zich tot het voorgebied?


7. Nu u meer weet over de aard van uw eigen aura, past u uw aura aan om precies een eivorm van twee tot drie voet om u heen te vullen. Gebruik je adem, visie en duidelijke intentie om dit te bereiken. In het begin vind je het misschien handig om je handen te gebruiken om fysiek rond je lichaam uit te reiken en aan de aura te trekken of te duwen waar je maar wilt. Voor de meesten van jullie houdt het aanpassen van je aura in dat je hem naar binnen trekt en de randen duidelijker maakt. Voor de rest van jullie moet je je aura naar buiten duwen om de ruimte te vullen. Als je een beginner bent, heb je misschien een probleem om je aura helemaal onder de knie te krijgen. Doorzettingsvermogen en oefening zijn in dit geval het beste tegengif.