Schijn je Licht


DE 9D ARTURISCHE RAAD 20 MAART 2022
"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We maken graag contact met jullie allemaal. We zijn geïnteresseerd in de evolutie van jullie bewustzijn als collectief omdat we geïnteresseerd zijn in de evolutie van ons bewustzijn. Voor ons is het proces vrij eenvoudig. Er is niets dat de evolutie van ons bewustzijn in de weg staat. Niets en niemand kan ons tegenhouden, ook wijzelf niet. We ervaren het gewoon, en dat doen we van moment tot moment.

 

YOU FASCINATE US
Jij, aan de andere kant, hebt zoveel om over na te denken, zoveel dat je zorgen baart, en er zijn belemmeringen voor de evolutie van je bewustzijn vanwege degenen die er baat bij hebben je bang, verdeeld, en klein en machteloos te houden. En dus is je reis fascinerend voor wezens zoals wij die het zo gemakkelijk hebben. We profiteren ook van de evolutie van jullie bewustzijn, omdat we verbonden zijn. We zijn allemaal met elkaar verbonden in dit universum en we zijn ons zeer sterk bewust van deze waarheid.


WE WILL HELP YOU

We willen dat je de evolutie van je bewustzijn kunt ervaren op een manier die dichter bij de onze ligt, omdat we genieten van de rit hier in de negende dimensie, en meestal doe jij dat niet. Veel van de pijn en de strijd die je daar ervaart, is te wijten aan programmering die je hebt aangenomen als je overtuigingen, en dat is iets waar we je graag mee willen helpen. Een van de zwaardere overtuigingen die we jullie allemaal zien rondslepen, is dat je op dit moment iets zou moeten doen wat je niet doet. Je hebt de neiging om je te concentreren op wat er niet in je leven gebeurt, en hebt de neiging om jezelf heel hard te veroordelen voor wat je niet bereikt.

WE WILL SHOW YOU THAT YOUR LIGHT IS THE KEY
Als je weet dat je wel een doel voor jezelf hebt, is dat nog erger dan wanneer je gewoon het gevoel hebt dat je hoort te doen wat je niet doet. Het is iets dat je erger vindt. Het is niet inherent slechter. Dat is gewoon hoe je het ervaart. Wij zijn hier om u te helpen. We zijn hier om jullie er allemaal aan te herinneren dat de enige taak van het licht is om te schijnen. Het enige waar je je op moet concentreren, is het licht in jezelf vinden en het zo helder mogelijk laten schijnen.