We zijn Meesters


TRUST THAT YOU ARE MASTERS TO RISE
U streeft naar een volledig gebruik van uw hersenen, meer dan de slechts 8 tot 10 procent die momenteel werkzaam is. De complete universele geschiedenis van jezelf zit in met licht gecodeerde filamenten die in je lichaam zijn verstrooid door wezens die niet wilden dat je erg getalenteerd was, omdat ze je dan niet konden beheersen. Leer de echte lessen van je de geschiedenis, en leer de kennis te gebruiken om jezelf te helpen. Beweeg zonder oordeel vreugdevol door het leven in plaats van drama aan te trekken waarin je steeds in dezelfde spiraal blijft zitten.. Terwijl alle twaalf strengen DNA zich beginnen te vormen, zullen alle problemen die je niet hebt aangepakt en die je niet vreedzaam hebt opgelost in je persoonlijke geschiedenis, chaos in je lichaam vormen. Gevoelens en herinneringen zullen naar boven komen, waardoor je de kans krijgt om de structuur van je wezen te ervaren en te onthullen wie je bent door gebeurtenissen en overtuigingen die ingewikkeld in je zijn verweven. 

ALL THE ANSWERS ARE INSIDE (THE LAST PLACE YOU WILL LOOK)
We herinneren je aan wat je van binnen weet. We zijn op deze planeet gekomen om je geheugen te activeren - om het menselijk ras door licht te inspireren, zodat je je begint te herinneren wie je bent en je eigen realiteit gaat creëren. Je zult de frequentie op de planeet veranderen en het rechtmatige eigendom van jezelf en dit territorium claimen. U zult de gelegenheid aangrijpen om de situatie onder de knie te krijgen, aangezien u vertrouwt op vermogens waarvan u niet dacht dat u ze had. We hebben een grote genegenheid voor jullie allemaal omdat jullie ons hebben geholpen - jullie hebben ons geholpen iets af te leveren. 

YOU ARE LIVING A LEGEND
Jullie planeet is een zeer wonderbaarlijke plek, en er zijn mensen die jullie planeet van een afstand zien en veel dingen beseffen. Je ziet je planeet niet van een afstand. Je ervaart je planeet uit de eerste hand. Het is nog maar een aantal jaren geleden dat jullie voor het eerst plaatjes van de aarde, bekeken vanuit de ruimte, werden getoond, die jullie allemaal een visueel beeld van jezelf als geheel boden. Als iemand je vanuit de ruimte zou bestuderen, zouden jullie er allemaal hetzelfde uitzien als die persoon niet zou weten hoe hij de trillingen die je uitzendt, moet aflezen.

QUOTED
"Dit is de moeilijkste tijd om te leven, maar het is ook de grootste eer om nu te leven en deze tijd te mogen zien. Er is geen andere tijd zoals nu. We zouden dankbaar moeten zijn, want de schepping heeft geen zwakke geesten gemaakt. om in deze tijd te leven. De ouderen zeggen 'dit is de tijd waarin de sterkste geesten zullen leven en degenen die lege hulzen zijn, degenen die de verbinding hebben verloren, zullen het niet overleven.' We zijn meesters geworden in het overleven - we zullen overleven - het is onze profetie om dat te doen. De mensheid moet verschuiven van het leven" op "de aarde, naar het leven met haar."  - Tiokasin Ghosthorse

GECHANNELD DOOR BARBARA MARCINIAK