♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 Dennenaalden Thee , Zeoliet , 5HTP en nog veel meer! We bezorgen ook in het buitenland*

 Ascenderen


Oké, voordat we incarneerden, tekenen we  een zielencontract om hier op aarde te zijn om de bewustzijnsverandering te ervaren, of we besloten om alleen te leven om de derde dimensie te ervaren. Voor degenen die getekend hebben om alleen de 3e te ervaren, zullen geen verschuiving in bewustzijn hebben, wat betekent dat ze geen interactie zullen aangaan met degenen in de 4e Dimensie. Echter, degenen in de 4e en 5e Dimensie zullen de gelegenheid hebben om te communiceren met degenen op de 3e, net zoals geesten met ons hebben gewerkt vóór de verschuiving. Er zijn sommige mensen die zeggen dat iedereen die de verschuiving niet meemaakt, terug zal worden gebracht in de geestenwereld. In de geestenwereld zullen ze studeren en leren over 4 Dimensionaal leven. Als ze eenmaal hun vibraties hebben verhoogd, zullen ze uiteindelijk terug naar de aarde worden geïncarneerd nadat deze volledig is getransformeerd in een universele wet van één.

 

 Wat is Ascentie?

Ascentie is een bewuste keuze om deel te nemen aan evolutie, Ascentie gaat niet over het verlaten van de planeet, gered worden door buitenaardse broeders of naar de hemel vliegen. Het gaat niet om het online zien van de Verschuiving, of wachten tot de buitenwereld het bewijs levert van innerlijke verandering. Ascentie is een bewuste keuze om aan evolutie deel te nemen. Als het bewust geactiveerd wordt, beïnvloedt het Ascentieproces elk aspect, niveau en laag van iemands wezen. De fysieke, emotionele, mentale, egoïsche en spirituele structuren ondergaan een acute transformatie en evolueren om te voldoen aan de eisen van een hoger bewustzijnsniveau.


THE GREAT AWAKENING ON GAIA
The Awakening Phenomenon is een van de meer indrukwekkende effecten van de Shift. Temidden van de externe veranderingen - politieke, sociale, financiële, spirituele, solaire en planetaire - ondervinden mensen diepgaande interne veranderingen als gevolg van de oplopende frequenties. Dit verhoogde bewustzijn geeft wijsheid, kennis en een verbinding terug met goddelijke aspecten van het Zelf die al duizenden jaren sluimerend waren.

 

Planetaire Ascentie is een Verandering in Frequentie

Afmetingen zijn gebaseerd op trillingen. Elke dimensie heeft een reeks frequenties die de realiteit of ervaring binnen die dimensie creëren. Alles wat op een planeet leeft, moet resoneren met het trillingsniveau van die planeet (of hoger), anders kan het niet bestaan ​​in die realiteit. Naarmate de frequentie van de aarde verandert, wordt alles op haar oppervlak beïnvloed door deze toename in frequentie. Integratie is essentieel om een ​​permanente staat van hoger bewustzijn te bereiken. In het Ascentieproces is het essentieel om de lagere emotionele, egoïsche en mentale constructies die hogere bewustzijnstoestanden blokkeren, te zuiveren en opnieuw te trainen. Dit bevrijdt het ware Zelf om te doen waarvoor het hier kwam; ontwaak en belichaam een ​​unieke uitdrukking van de Bron.  Het vertrouwen op externe modaliteiten, kanalen en oude paradigma's New Age-methoden hebben het ontwakingsproces voor nogal wat mensen beperkt. Velen zijn nu klaar om de taak van zelfbekrachtiging op zich te nemen, hun goddelijke menselijke staat te reactiveren en Kristallijn bewustzijn te bereiken.

Ongelooflijke Mogelijkheden voor de Aarde en de Mensheid

De verschuiving, sprongtijd, evolutionaire upgrades in bewustzijn en het ascensieproces zijn al jaren besproken in spirituele kringen, en al millennia in oude culturen. Golven van unieke kosmische energie stromen al decennia door onze melkweg, en het venster van versterking is aangebroken. Het is niet het einde van de wereld. Het is het begin van een nieuw paradigma, en grote veranderingen zijn doorgaans ruw. De verschuiving is een verschuiving in bewustzijn; een dramatische verandering in de parameters waarmee we de werkelijkheid ervaren. De fysieke, mentale, emotionele, spirituele en dimensionale veranderingen die hier plaatsvinden, zijn nog nooit eerder ervaren. Het is een fantastische tijd om hier te zijn en de evolutie uit eerste hand te ervaren.

 

Kan ik dat Wel?

Elke dimensie heeft een reeks frequenties die de structuur creëren om een ​​bepaald soort realiteit te ervaren. De driedimensionale werkelijkheid is de laagste dichtheid (frequentie) die een menselijke uitdrukking van bewustzijn kan ervaren. Er zijn veel bijwerkingen van de oude 3D-realiteit, waaronder de illusie van lineaire tijd, het onvermogen om hogere dimensies waar te nemen en spiritueel geheugenverlies waarbij de herinnering aan vorige levens, ervaringen in andere dimensies en de verbinding met de rest van het universum wordt vergeten. . Dat alles verandert tijdens de verschuiving. Dit is de reden waarom het fenomeen ontwaken zo wijdverbreid is; we worden wakker uit het geheugenverlies van 3D en maken opnieuw verbinding met hoger dimensionaal bewustzijn.

 

Apocalyps en de Planeet

Alles wat het leven op een planeet wil ervaren, moet resoneren met het trillingsniveau van die planeet om te kunnen bestaan ​​binnen de parameters van die realiteit. De frequentie van de aarde neemt toe en blijft stijgen, wat betekent dat alles in, op en rond haar oppervlak wordt aangetast. Een hogere frequentie overwint altijd de lagere trillingen. Terwijl de parameters voor 4D-realiteit oplossen, ondersteunt de planeet de ervaring van een hogere dimensie. Deze verandering in dimensionale structuur wordt heel duidelijk voor de ontwaken. Apocalyps betekent het opheffen van de sluier - de onthulling van hogere dimensies die ooit verborgen waren door de dichtheid van 3D-realiteit.

De Revolutie Is de Evolutie van Bewustzijn; De hele Planeet en al haar Bewoners ervaren de Verschuiving, ongeacht hun Bewustzijn ervan.