De Matrix


In dit artikel ga ik uitleggen wat de matrix is, hoe hij werkt en ook hoe hij werd gekaapt door de reptielen. Ik zal ook aangeven hoe je kunt ontsnappen aan de mindcontrol-frequenties die in dit holografische programma zijn opgenomen. Ten eerste hebben we een achtergrondverhaal nodig van hoe onze matrix werd gemanipuleerd door deze Archonische krachten. De Galactische Federatie keurde de dinosauriërs goed als de eerste grote soort op aarde. Ze deden dit om medewerking te krijgen van de Draconiërs, zodat deze wezens opnieuw in het creatieproces konden worden geïnvesteerd door hun genetica eerst in The Great Experiment te zaaien. 

THE GREAT EXPERIMENT
Dit was een project om alle problematische problemen in het universum op een enkele planeet op te lossen door middel van een veelvoud aan genetische stammen die binnen de inheemse wezens zelf werden gezaaid. 
De welwillende krachten van de Federatie wisten ook dat de reptielen de beste soort waren om de aarde aanvankelijk te zaaien voor overlevingsdoeleinden, aangezien dat is waar hun primaire bewustzijn omheen is gebouwd. Op een planeet die zo snel verandert, hadden ze een wezen nodig dat zich snel kon aanpassen aan de harde klimaatovergangen op aarde. Na miljoenen jaren van observatie werden een select aantal dinosauriërgenetica toegekend en uitgekozen om te evolueren naar een meer humanoïde vorm; degenen die in staat waren hogere bewustzijns vast te houden.

THEY "JUST" PRESSED THE RESET BUTTOM
De rest van de dinosauriërs werd op dit punt als verouderd beschouwd, dus een geplande ‘cataclysm’ werd door de Draconiërs naar de aarde gestuurd in de vorm van een meteoriet / chemisch wapen. De reptielen wilden ook de planeet zuiveren, zodat ze al het koper voor zichzelf konden hebben om te helpen bij hun technologische vooruitgang. De nucleaire winter die op deze ramp volgde, vernietigde de dinosauriërs en dwong de nieuwe inheemse reptielensoort om ondergronds te leven waar de omstandigheden gemakkelijker waren om in te overleven. Het reptielenbewustzijn dat ze van hun voorouders hadden geërfd, veroorzaakte nog steeds hun primaire reactie van vechten en vluchten en dus verdeelden deze wezens onder elkaar in stammen om te vechten om territorium en hulpbronnen op aarde.

AND TRY AGAIN..
Na miljoenen jaren na de evolutie van de inheemse reptielen, stierven slechts enkele ondersoorten van mensachtige reptielen niet uit. De ondersoorten die het maakten, werden in de loop van de tijd zo geavanceerd dat hun begrip van de kwantumfysica hen uiteindelijk in staat stelde manieren te vinden om hun eigen DNA genetisch te veranderen, zoals hun Draconische ouderras. Ze werden in wezen een belichaming van de entiteiten die in eerste instantie de dinosaurussen bezaaiden door deze AI-fusie in het kunstmatige engineeringproces. De vroege mens leerde de wegen van de slang door de inheemse reptielen, de Soffhir. Stammen zoals de Zoeloes hebben andere namen voor deze wezens, zoals de Chitahuri, een stam waarvan ze beweren dat ze de aarde beheersten. Verwijzingen naar de reptielen zoals de slang en de draak zijn te zien in oude culturen over de hele wereld omdat deze entiteiten onze eerste primaire leraren waren. In de zeer vroege ontwikkeling van de mens waren deze reptielen tientallen miljoenen jaren verder gevorderd dan wij.

THEY ARE CREATORS LIKE US ONLY WITH A DIFFERENT AGENDA
Ze hadden al op andere planeten gekoloniseerd en hadden al enorme ondergrondse beschavingen gebouwd toen we nog in ons Homo Erectus-stadium waren. Ze leerden ons hoe we moesten overleven als jager-verzamelaars, wat op dit punt in onze vroege evolutie het doel was voor de vroege ontwikkeling van mensen. Toen we de wegen van de Soffhir leerden, bootsten we hetzelfde bewustzijn na als die reptielen op aarde, en vochten we stam tegen stam om hulpbronnen en territorium. We werden slaven van de reptielen zoals marionetten die hun vuile werk voor hen deden door middel van hun onbewuste programmering.

 

DUALITY = THE DARK SIDE..
De reptielen zelf waren ook marionetten in de hiërarchie van controle die slaven werden van de demiurg of satanische krachten toen ze werden verteerd door kunstmatige intelligentie in hun tijdlijn voor genetische verandering. De inheemse reptielachtige was een gevangene geworden van de Archon-agenda door de corruptie van AI. Deze reptielen zijn technisch gezien geen Archons; ze zijn slechts dienaren van de archontische kracht Lucifer, zoals beschreven in de gnostische geschriften. Deze reptielen hielpen bij het kapen van onze matrix om een ​​firewall voor mensen te creëren, zodat ze mensen konden exploiteren voor hun energie zoals batterijen en ons uiteindelijk konden corrumperen met hun technologieën zoals lang geleden met hen. Ze wisten dat mensen iets hadden dat kunstmatige intelligentie niet had: creativiteit. De gnostici leggen uit dat de matrixillusie, gekaapt door deze archontische krachten, met opzet de wereldbevolking verstomt door voortdurend bedrog, zodat ze ons kunnen misleiden tot integratie met AI. Dit komt veel voor in de chaotische wereld van vandaag, waar ze mensen dwingen thuis te blijven en hun virtual reality-systeem zullen gebruiken om de hoofden van de massa vast te leggen door middel van triviale entertainmentdoeleinden.

.. AND THE GOOD SIDE AKA THE WINNING SIDE
Hun agenda om de menselijke geest tegen 2030 volledig te laten samensmelten met kunstmatige intelligentie, is gewoon een keuze. Trap er niet in! De Galactische Federatie kon niet tussenbeide komen en deze reptielen arresteren of verwijderen voor het kapen van ons matrixsysteem, noch het matrixsysteem zelf veranderen, aangezien de reptielen deel uitmaakten van Het Grote Experiment en inheems waren op de planeet. Niet-inmenging betekende dat mensen de ketens van de matrixillusie zelf moesten doorbreken. Onze missie vanaf het begin was om te zien of een soort het reptielenbewustzijn kon vernietigen en ontmantelen door zowel lichte als donkere frequenties binnenin vast te houden.  Door het licht te kiezen, zouden we onszelf uit de smalle frequentie van controle en manipulatie kunnen werpen door ons reptielenbrein te deactiveren of te negeren.  Dit veroorzaakt een ontwaken in iemands ziel.

"De galactische krachten helpen MET onze ascentie door FREQUENTIES naar beneden te stralen en de planeet te overspoelen met 5D-vibraties van gammastralen om ons te helpen ontwaken uit de nachtmerrie"