Van 3d naar 5d


Je hoeft niet “religieus” te zijn om in Christusbewustzijn of Verlichting te wandelen. Het universum is bewust, en bewustzijn is in wezen energie. Onze ziel is een afdaling van die energie in dit fysieke, 3D-aardse vlak. Wij zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben, niet andersom. Alles waar Jezus, Boeddha en andere geascendeerde meesters en spirituele leiders voor stonden en hun volgelingen leerden hoe ze lichaam, geest en ziel op één lijn konden brengen om Eenheid te bereiken met;


DE SCHEPPER, GODDELIJKE BRON, GOD, HET UNIVERSUM
U kunt het echter gemakkelijk labelen. Na 3 jaar onderzoek en geleerd te hebben door persoonlijke ervaring, KUNT u zowel in Wetenschap als in Spiritualiteit & Religie geloven, aangezien de twee zeer met elkaar verweven zijn en één en hetzelfde. De strijd heeft altijd de kloof tussen religie en spirituele ascentie overbrugd, maar vanuit een hoger perspectief is er geen verschil. We hebben het uiteindelijk over hetzelfde. Hun praktijken van zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, vergeving, mededogen, dankbaarheid, opmerkzaamheid en meditatie, gezonde grenzen, niet-gehechtheid, verantwoordelijkheid, bevrijding van slachtoffer of gebrek aan mentaliteit, acceptatie etc. waren allemaal middelen om verbinding te maken met de Hogere Macht terwijl ze bezig waren dat geldt ook voor de hoogste frequenties. 

ALLES IS ENERGIE
Alles is energie en zendt trillingen uit in het Universum… onze gedachten, emoties, acties, enz. En als zodanig zijn we multidimensionale wezens. De universele wet vertelt ons dat energie (ook bekend als onze ziel / bewustzijn - aarde, lucht, wind, vuur) niet kan worden gecreëerd of vernietigd. Spiritualiteit identificeert zich met Eén Schepper vs. religie en identificeert zich met De Schepper als “God”. Spiritualisten geloven dat we een actief aandeel hebben in de strijd tussen Licht en Duisternis, Hart versus Ego, of Liefde versus Angst. En het is waar. We zijn veel machtiger dan we zijn geprogrammeerd om te geloven. We hebben allemaal zulke kracht en gaven gekregen van Onze Schepper en in de loop van de tijd zijn we verblind, verloren of 'vergeten' hoe we deze intuïtieve vermogens moesten gebruiken, of wat gewoonlijk de chakra's zouden worden genoemd, of energiecentra in het menselijk lichaam.

CIVILIZATIONS AS EARTH CHAKRA'S
De beschavingen zijn zeven cycli van materialisatie en vergeestelijking op aarde. In het begin van de Aardetoestand condenseerden de Aarde en andere planeten vanuit een oorspronkelijke puur spirituele staat door de stadia van "vuur", "gas", vloeibaar en vast, om uiteindelijk te culmineren in de huidige Aarde. Elke vooruitgang van de fundamentele wortelrassen was bedoeld om een ​​hoofdchakra (energiedraaikolk of energie "generator") in de soort in het algemeen te ontwikkelen, met als einddoel een totaal van zeven chakra's die op aarde worden geactiveerd. De eerste en de zevende beschaving zijn de hoogste eindpunten in de totale cyclus, waarbij Atlantis het midden- of dieptepunt is. Elk niveau in ons zonnestelsel betekent hogere niveaus van fysiek en etherisch bestaan ​​in ons zonnestelsel. De eerste Straal geeft energie aan het 1e chakra om het 7e chakra te activeren, enzovoort. Chakra's zijn componenten van de aura (elektro-fotomagnetisch veld in de zeven lagen of aurische lichamen die een mens omringen), en de aura en chakra's doordringen elkaar. Elke chakra voedt zich in een van de aurische lichamen.
De beschavingen zijn zeven cycli van materialisatie en vergeestelijking op aarde, die de energieën van de chakra's activeren.Gedurende ons hele leven zijn onze energiecentra (energielichaam) geblokkeerd geraakt, wat een verscheidenheid aan aandoeningen veroorzaakt en we moeten het evenwichtswerk doen om ze opnieuw uit te lijnen en te activeren. Gebed en meditatie kunnen en moeten bijvoorbeeld naast elkaar bestaan.

'Als je Wilt dat je Leven Verandert, Moet Jij Veranderen' 


OVERGANG BEWUSTZIJN
De ego en onderbewuste programmering ontwikkeld in de eerste 6 jaar van het leven is wat onze 3D menselijke "verpakking" controleert en houdt ons op "automatische piloot" totdat we een spirituele "ontwaken" ervaren die een verschuiving naar hoger bewustzijn en / of frequentie veroorzaakt. Iets zal dit triggeren, waarschijnlijk een dieptepunt bereiken en door de "Dark Night of the Soul" en / of "Ego Death" gaan, zoals dat voor mij het geval was. Cijfer synchroniciteiten zijn meestal ook een goed teken van ontwaken.

ONZE GEDACHTEN CREEREN ONZE REALITEIT

Is wat Boeddha zei en het is waar. We hebben de kracht om de hersenen te deprogrammeren en opnieuw te trainen om onszelf opnieuw uit te vinden en alles wat we in het leven kiezen te manifesteren, maar niet zonder het innerlijke energiewerk te doen, en het is beslist WERK.