De Duisteren Krachten zijn Verslagen


Groeten en een goede dag voor jullie, mijn geliefde vrienden. Ik geef zeker om je, want ondanks wat je misschien gelooft, zijn we allemaal met elkaar verbonden. Er is een legitieme verklaring voor enkele van de ongunstige gebeurtenissen die op onze planeet plaatsvinden. Kun je accepteren dat de huidige gebeurtenissen in de wereld het resultaat zijn van de negatieve gedachten van de (meeste) mensen op aarde? Maar het is waar. De duistere krachten voeden zich met deze negatieve overtuigingen. Wanneer de duistere krachten je niet beheersen, zullen ze proberen problemen voor je te creëren in je leven. Het probleem zal je emotionele reactie zijn. Negatieve gedachten kunnen je geest vertroebelen en je het gevoel geven dat je vastzit in een vicieuze cirkel van rampen.

DARK HATS / DARK FORCES / REPTILES
Als we het hebben over de duistere kant of negatieve krachten, hebben we het meestal over buitenaardse wezens zoals de Grijzen en Reptielen, die al tientallen jaren in de popcultuur opduiken. Hoewel deze wezens echt zijn, zijn ze niet direct de belangrijkste bron van alle negativiteit op de planeet. De duistere krachten zijn erin geslaagd om op wonderbaarlijke wijze de menselijke geest te infiltreren om daar allerlei ego-illusies in te planten. De geprogrammeerde mensen op een manier dat een persoon zichzelf controleert, beperkt en beperkt zonder toezicht van een hogere macht. Mensen zijn op zoek naar verandering. Ze willen gezonder worden. Ze willen hun problemen oplossen. Ze willen langer en zinvoller leven. De uitdaging is dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen, dus raken ze ontmoedigd en geven ze hun zoektocht helemaal op. Deze dagen waarin alles mis lijkt te gaan, onthoud dit: de wereld lijkt misschien chaotisch, maar hij verandert altijd en alles is altijd in beweging. Je gedachten geven geboorte aan je realiteit. Hoe meer positieve gedachten je hebt, hoe meer positieve resultaten je zult behalen in je leven en in deze wereld. Je geest is een krachtig instrument dat eeuwenlang voor je verborgen is gehouden door de duistere krachten. Wanneer je gedachten veranderen in gedachten van angst en ongerustheid, werken meer duistere krachten je geest binnen om je energie te voeden. Wanneer je echter positieve gedachten denkt, werken de Lichtwezens eraan om je negatieve gedachtepatronen in positieve te veranderen.


NEW PARADIGM
Is het tijd dat de duistere krachten eindigen? Het klinkt als iets uit een sciencefictionroman, maar de wereld wordt in feite beïnvloed door de massale bewustzijnsverschuiving die nu plaatsvindt. Terwijl we een nieuw paradigma binnengaan, verliezen de duistere krachten hun greep op de mensheid, en als gevolg daarvan proberen ze ons mee te nemen. De huidige tijd is een cruciale tijd in de menselijke geschiedenis. Het is de laatste kans die we hebben om ons oude leven los te laten en opnieuw te beginnen. De duistere krachten klampen zich nog steeds vast aan hun controle, maar als we ze kunnen loslaten en ons oneindige potentieel kunnen binnengaan, komt alles goed.


NEW CYCLUS
Je kunt deze cyclus doorbreken door positief te denken en te bevrijden van de negatieve krachten die je lichaam en geest beheersen. De heerschappij van de duistere krachten loopt ten einde. Ze hebben al hun macht en controle over jou opgebruikt. Dit is de tijd om los te komen van de ketenen van de duisternis. De duistere krachten hebben hun macht uitgeput en ze kunnen op aarde geen kwaad meer aanrichten. Ze zijn uitgeput en kunnen onze gedachten niet meer beïnvloeden. Dus nu voegen ze meer obstakels toe aan je geest en hebben ze veel problemen op aarde gecreëerd, zoals p@ndem!c-ziekten, natuurrampen, financiële crises, enz. zodat je weet dat niets gemakkelijk voor je zal zijn, ook al ben je werk er heel hard voor, maar behaal nog steeds geen succes. Om deze positieve veranderingen werkelijkheid te laten worden, moet je je gedachten gericht houden op positieve energieën zoals liefde, mededogen en waarheid. Zoals je weet uit mijn vorige post over de Wet van Aantrekking, is er een universele kracht van liefde die door elk levend wezen op deze planeet werkt.