Maan Water


WAT IS MAANWATER? BY QUINN EN BOWLES!
Zoals de naam al doet vermoeden, is maanwater gewoon water dat de tijd heeft gehad om onder het licht van de volle maan te zitten en een deel van zijn kracht op te nemen. De waardering van de mens voor de maan is zeker niets nieuws, maar de exacte oorsprong van maanwater is onduidelijk. Voor zover we kunnen zien, heeft de praktijk van het maken van maanwater zijn oorsprong in hekserij en bestaat deze al sinds de 19e eeuw. Maanwater kan ongelooflijk verfrissend zijn, energetisch gezien, en het is "een krachtig reinigingsmiddel voor het lichaam en huis"


HOE MAAK JE HET?

1. Kies waar je het in gaat bewaren (glas)
Zoek een glazen pot om met water te vullen, bij voorkeur vers regenwater. Als je een specifieke intentie of doel in gedachten hebt dat je met de maan wilt manifesteren, kun je ook wat plezier hebben en een container kiezen die bij je intentie past. Als u van plan bent uw maanwater te drinken, zorg er dan voor dat het water dat u gebruikt veilig is om te drinken. U kunt ervoor kiezen om uw pot onbedekt te laten als u dat wilt, maar als u een deksel of deksel gebruikt, blijft het water schoon. (De maan kan het nog steeds bereiken!)

 

2. Zoek een plek met direct maanlicht
Vervolgens leggen Quinn en Bowles uit, zet je pot met water op het terras, de vensterbank of waar dan ook waar het aan het maanlicht wordt blootgesteld.

3. Zeg een bevestiging of gebed
Denk even na waar je dit maanwater voor wilt gebruiken. 'Zeg een bevestiging of gebed boven de pot om een ​​intentie voor je ritueel bij volle maan te maken,' zeggen Quinn en Bowles. Het is ook een goed idee om in het sterrenbeeld te kijken waar de volle maan zich in bevindt bij het instellen van intenties, om te werken met de energieën van de huidige cyclus, voegen ze eraan toe. "Als je bijvoorbeeld bedoelingen hebt met betrekking tot liefde, kies dan een volle maan van Stier of Weegschaal om je manifestatie een extra boost te geven."

4. Voeg kristallen toe
Voor extra versterking plaats je je favoriete kristallen bovenop je pot om het water op te laden en het een extra boost te geven. Quinn en Bowles merken op: "Seleniet, helder kwarts en maansteen zijn allemaal geweldige opties om energie op te ruimen en intuïtie te benutten."

5. Laat ze een nacht staan
Zodra alles op zijn plaats zit en je intentie is bepaald, laat je de pot gewoon een nacht in het maanlicht staan, en 's ochtends is hij klaar voor hoe je hem ook wilt gebruiken!