Voeding

Het is essentieel dat je verstandig eet om de kracht van je immuunsysteem te versterken. De essentiële voedingsstoffen die aanwezig zijn in levend voedsel voeden uw cellen - granen, noten en rauwe groenten en fruit brengen de pH-waarden in uw lichaam in evenwicht richting alkalisch. Het persen van rauwe groenten of fruit zal ook het lichaam alkaliseren en zeer snel energie leveren. Alcohol, vlees, koffie, chocolade, wijn - alle verrukkelijke lekkernijen - maken het lichaam zuurder, en als het lichaam te zuur is, is de kans groter dat ziekte optreedt. Staten van emotionele nood zoals angst, zorgen, twijfel, chronische onzekerheid, woede, wrok, jaloezie en wraakzucht beïnvloeden ook de chemische balans van het lichaam in de richting van een zure pH. Het handhaven van de alkaliteit in het spijsverterings- en darmstelsel van het lichaam is een zeer praktische benadering voor een optimale gezondheid; een alkalische pH helpt het lichaamsgewicht in evenwicht te brengen, en het brengt ook het innerlijke terrein in evenwicht door een natuurlijke immunisatie tegen ziekte te creëren. Voedingsenzymsupplementen zijn pH-balancerend en helpen bij de spijsvertering.

SPIRITUEEL VOEDSEL
Eet verstandig met respect voor alles wat de aarde te bieden heeft. Voeg meer rauw levend voedsel toe aan je dagelijkse voeding, en je lichaam zal behoorlijk positief reageren op de levenskracht-energieën. Planten gedijen op zonlicht, dat het laatste nieuws van de zon naar elk deel van de plant brengt. Varieer je voeding, eet met de seizoenen, zorg ervoor dat je je goed voelt bij het voedsel dat je eet en drink veel goed, zuiver water. U kunt uw voedsel energie geven door uw handpalmen te gebruiken, die van nature zeer sterk geladen zijn met energie. Druk ze voorzichtig tegen elkaar en open dan je handen, handpalmen naar beneden, over je eten. Hardop of stil, met je ogen open of gesloten, bedank oprecht voor het voedsel dat je eet; vermeld uw intentie om uw eten te eren en al degenen die betrokken zijn bij het proces om het naar uw tafel te brengen. Vraag dat wat je eet in harmonie is met je lichaam voor gezondheid, vitaliteit en helderheid van geest. U kunt leren eten voor uw gezondheid en uw voedsel uw medicijn laten zijn. Van jezelf houden betekent praktische actie ondernemen - jij moet degene zijn die hygiënische en voedingsverbeteringen introduceert. Begin de dag met een warm glas water met een scheutje citroen om het lichaam te alkaliseren. Voeg een groene drank vol essentiële voedingsstoffen voor planten toe aan je ochtendroutine. 

DO'S & DON'TS
In veel gebieden is de bodem door overmatig gebruik en slecht beheer volledig ontdaan van mineralen; daarom heeft voedsel vaak een tekort aan voedingsstoffen en ontbreken de essentiële mineralen die nodig zijn om het innerlijke terrein van je lichaam in goede staat te houden. Zoals elke goede dierenarts weet, wordt een tekort aan mineralen al lang erkend als de belangrijkste oorzaak van een slechte gezondheid bij landbouwhuisdieren. Bovendien is er een echt gebrek aan liefde voor het land in de moderne wereld; de mensheid is het belang vergeten van communicatie met de natuur door bewuste aandacht. Wanneer het bewustzijn van de aarde wordt erkend als een levensvatbare aanwezigheid onder boeren, zal de kwaliteit van uw voedsel aanzienlijk worden verbeterd. Ook al wordt er door de zon enorm veel energie geleverd om je voedsel te vitaliseren, het is essentieel dat voor het grotere welzijn van de mensheid veel bewuster wordt omgegaan met alle voedselbronnen. Het land reageert op de bedoelingen, houdingen en stemmingen van degenen die het verzorgen. Voedsel dat met liefdevolle zorg en met bewuste aandacht voor harmonie met de natuurkrachten is verbouwd, wordt superkrachtig met vitale kosmische krachten.

HOGE VIBRATIE VOEDSEL
Biologisch tuinieren - je eigen voedsel verbouwen - co-creëren met Gaia - Wilde eetbare planten - wild voedsel foerageren! Bronwater uit de bron - of gefilterd water met mineralen druppels - Himalayazout, Keltisch zeezout of andere gemineraliseerde zouten - Kruidenthee - recepten met zaden, bladeren, wortels, paddenstoelen en cacao - Green Smoothie-recepten - met een lage glycemische waarde - Sapvasten en Superfoods

 

STRAAL JE ETEN IN
Al het voedsel, vooral rauw voedsel, heeft een hoog percentage water. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Masaru Emoto uit Japan heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe woorden als trillingen de structuur van de waterkristallen veranderen. We bevelen zijn boek "The Hidden Messages in Water" ten zeerste aan. Door positieve woorden uit te spreken, zoals 'liefde' of 'dankbaarheid', ontstaan ​​prachtige kristalstructuren in de microscopisch kleine foto's van water. Het uitspreken van woorden met een lagere frequentie, zoals 'haat' of 'dom', creëert disharmonische structuren in het water. Wees voorzichtig met uw woorden en gedachten - aangezien ons lichaam voor 70% uit water bestaat, kunnen woorden de structuur van ons ook op cellulair niveau veranderen! Geef je eten en water mooie structuren en hogere vibraties voordat je ze consumeert!