♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 ook kan je hier jou kerst cadeau (pakketjes) vinden 🎄 We bezorgen ook in het buitenland*

 Formatie


WAT IS EEN FORMATIE?
Als je met een formatie werkt - werk je met een heilige geometrische vorm. Deze heilige vorm verankert verschillende dimensionale ruimtes zodat je je kunt openen voor de inwijdingsprocessen die plaatsvinden binnen je energetische veld en de cellen van je lichaam.

 

Dimensionale Ruimtes

De Formatie geeft je de kans om te beginnen met werken in andere dimensionale ruimtes dan de derde dimensie. Het neemt je mee naar de vierde-, vijfde- en zesdimensionale rijken waar je kunt werken met lichtaspecten van het Zelf. Er is een puur aspect van liefde dat wordt vastgehouden in deze dimensionale ruimtes, een liefde die transformatie en genezing creëert in het fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Deze ruimte geeft je toegang en de gelegenheid om met een aspect van je hogere zelf te werken en deze lichtenergieën van je zelf direct in de cellen van je fysieke lichaam te verankeren. Als je toegang krijgt tot dit licht van het Zelf en het verankert in de cellen, is er een kans dat fysieke genezing plaatsvindt. Dit licht werkt ook in het emotionele lichaam. Emotie wordt in de cellen vastgehouden en als dit licht binnenkomt, kan de emotionele energie worden vrijgegeven. Het zal je openen voor nieuwe staten van realiteit terwijl je door de verschillende dimensionale staten navigeert die binnen de dimensionale ruimtes van de Formatie worden vastgehouden. Het zal je helpen om te versnellen naar een diepere verbinding met je eigen Licht Zelf. Je wordt door deze liefde ingewijd. Elke keer dat je in dit energetische voertuig werkt, zul je meer ontvouwen. Elke keer dat je besluit om met een Formation-reis te werken, zul je energetisch uitbreiden en transformeren. Elke keer dat je terugkomt van een Formation-reis, zullen je cellen zich uitbreiden met je energetische licht.

 

Energetische Transformeren

Elke reis is uniek en uniek ontworpen, helemaal voor jou. Er is een goddelijke orkestratie die alleen voor jou opengaat om je in te ontvouwen, om toegang te krijgen tot leer van de waarheid en begrip van jezelf. Terwijl je elke reis voltooit, worden je cellen gewekt met je licht, je begint een veel bewustere staat van bewustzijn op energetisch niveau te bereiken. De spirituele rijken zijn in staat om veel gemakkelijker met je in contact te komen als je wakker wordt, naarmate je meer van je licht in je cellen ontvangt. Je raakt zelfs nog bewuster verbonden terwijl je geboren wordt en ingewijd wordt in je lichte Zelf. Weet dat je verliefd wordt terwijl je je ontvouwt. De formatie creëert een voertuig voor u; dit voertuig stelt je in staat om toegang te krijgen tot en vervolgens te verankeren in energetische afstemmingen met andere heilige dimensionale ruimtes. Dit betekent dat de Formatie zelf je meeneemt naar vierde-, vijfde- en zesdimensionale openingen, waar je jezelf kunt helen en transformeren op vele niveaus.