✴︎ Tekenen Openen Derde Oog


Hoewel het nu bekend staat als de pijnappelklier, is het voor liefhebbers van het paranormale door de eeuwen heen bekend als het derde oog. Het derde oog is een geweldige manifestatie van paranormale krachten en diep inzicht. Misschien heb je tijden meegemaakt dat je voelde dat je kon voelen dat er iets op het punt stond te gebeuren, dagen voordat het echt gebeurde. Deze gevallen kunnen overweldigend zijn als u niet weet waar het vandaan komt en waar het mee te maken heeft. Je moet altijd kennis blijven opdoen om je spirituele reis zo soepel mogelijk te maken.

Als u denkt dat uw derde oog open is, maar u kunt er niet 100% zeker van zijn, lees dan de onderstaande lijst om er zeker van te zijn dat u op de goede weg bent.

 

1. EEN TOENEMENDE DRUK IN JE HOOFD
Dit is het meest voorkomende symptoom van een open derde oog; u zult een toenemende druk tussen uw wenkbrauwen gaan voelen. Dit kan gewoon een polsslag zijn of een intens gevoel van iets dat zich in het midden van je voorhoofd uitbreidt. Spirituele experts op : https://www.thirdeyeparanormalsociety.com/ raden u af om u hier zorgen over te maken, omdat het volledig goedaardig is en na verloop van tijd zal verdwijnen. Ze zeggen ook dat het schijnbaar uit het niets komt, en dat een gevoel van warmte op je voorhoofd alsof iemand het aanraakt, redelijk normaal is. Dus maak je geen zorgen als het gebeurt.

2. HELDERZIEND / VOORUITZIEN
Mogelijk ervaart u gevallen van een grotere vooruitziende blik op toekomstige gebeurtenissen. Het kan een klein rukje in je maag zijn dat je alarmeert dat er iets gaat gebeuren voordat het gebeurt. Negeer dit gevoel of deze intuïtie niet, en laat u erdoorheen leiden. In het begin is het misschien eng, maar op het moment dat je je realiseert dat deze kracht volledig door jou wordt beheerst, zul je het gemakkelijker hebben om je de weg te laten wijzen.

3. GEVOELIGHEID VOOR LICHT
Naarmate uw derde oog groter wordt, zult u merken dat u vatbaarder bent voor lichtgevoeligheid. Dit komt door het feit dat je, letterlijk, de wereld in een nieuw licht waarneemt. U kunt de verschillende kleurschakeringen ook levendiger waarnemen. Over het algemeen zal alles met betrekking tot zicht en licht worden verhoogd. Het kan zijn dat gepolariseerde zonnebrillen hierbij helpen.

4. GELEIDELIJKE VERANDERINGEN
Omdat je meer synchroon loopt met je spirituele zelf, zul je de vruchten plukken van je nieuwe kijk op de wereld. U zult merken dat u rustiger, vergevingsgezinder en liefdevoller bent. Deze veranderingen kunnen ook van invloed zijn op uw dieet, omdat u wegblijft van bewerkte voedingsmiddelen om uw derde oog helder te houden. U zult misschien geen reden vinden voor deze goede veranderingen, maar u kunt er zeker van zijn dat het uw intuïtie en spirituele krachten zijn die u naar gezondere levenskeuzes leiden. Houd deze veranderingen in de gaten, want ze zijn een veilige manier om te verifiëren dat uw derde oog inderdaad groter wordt.

5. MANIFESTATIE VAN BEVOEGDHEDEN
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn paranormale krachten die zich manifesteren bij mensen met een actief derde oog niet ongewoon. Telepathie en helderziendheid zijn hier twee van de meest prominente voorbeelden van. Hoe onbekend u dit ook mag zijn, u hoeft zich geen zorgen te maken. Omarm je krachten en koester ze.