; The Big Shift


Geliefden, we groeten jullie. Op dit moment op jullie Aarde is er een energetische diversiteit die zich opbouwt tussen het spel van illusie en Waarheid. De driedimensionale illusie, dit drama is explosief. Tegelijkertijd breidt het Licht zich uit, groeit het dagelijks. Jullie planeet ondergaat een snelle wedergeboorte en jullie gaan naar een complete metamorfe verschuiving binnen jullie fysieke, energetische en emotionele lichamen. Deze keer luidt ‘de grote verschuiving’ in als je het einde van je kalenderjaar nadert. Lichtgolven worden in beweging gezet door het aardse vlak en creëren nieuwe energetische vormen die op jullie planeet worden gemanifesteerd. Deze hogere trillingsvormen worden tot stand gebracht om de geboorte en vervolgens de stabilisatie van een hogere orde van multidimensionale rasters te ondersteunen. Deze rasters hebben het heilige ontwerp voor deze tijd.


YOU ARE ENERGETICALLY BEING PREPARED
Je wordt energetisch klaar gemaakt om een ​​essentiële rol te spelen in je Hart bij het vormen van een alliantie met deze Grids. Jij, je Hart, gaat in feite een getransformeerde rol spelen door een natuurlijke energetische uitbreiding te worden van het multidimensionale frequentienetwerk. Je natuurlijke erfgoed is er een van elektrisch van aard zijn. Als je een schakel wordt binnen de Netwerkvibratie, word je teruggestuurd, opnieuw gekalibreerd naar je natuurlijke staat van multidimensionaal zijn. Al je systemen, waaronder je pijnappelklier, hersensynapsen, ruggenmergvloeistof, heiligbeen en fysieke cellen in je lichaam, worden elektrisch opgewaardeerd. Je energetische veld ondergaat een magnetische upgrade; je wordt klaargemaakt voor deze monumentale verschuiving die volledig gemanifesteerd zal worden door je nieuwe jaar tijdlijn.


BALANS
Je hebt balans in je leven nodig om deze snelle verandering te ondersteunen. Deze stabiliteit door evenwicht kan alleen worden bereikt door een bewust keuzeproces om een ​​diepere schakel in je Hart op te bouwen. Alleen jij kunt deze voortdurende opbouw van herverbinding in je Hart bereiken door bewuste keuze. Uw bewuste handeling van ‘kiezen’ is ongelooflijk krachtig en is een essentieel onderdeel van uw ontwakingsproces. Het Hart is je centrale toegangspunt tot het Universele Godbewustzijn. Je hebt een uniek ontwerp, een heilige afdruk in je hart, en je wordt ontvangen en herkend door deze afdruk. De Magnetische Kern op jullie planeet zal in de laatste weken van het kalenderjaar van rol veranderen. De magnetische kern zal als middelpunt fungeren en een hoger vibrerende vorm van verlichting naar buiten over de planeet uitzenden.


DE MAGNETISCHE KERN
De Magnetische Kern zal deze hogere orde van licht naar buiten uitstralen, die bestemd is om de aarde te baden, en alle levensenergie die op de planeet aanwezig is, doordringen. De magnetische kern kan worden vergeleken met een centraal wiel met spaken. Scherven van licht zullen naar buiten stralen. Deze spiralen van licht zullen naar de individuele frequentie van de goddelijke aanwezigheid van je hart worden getrokken. Door deze herverbinding zul je deel uitmaken van de creatie-energie van de Aarde.