Collectief Bewustzijn Pleiaden


Er waren eens wezens die ervan droomden grote macht te vergaren, die ernaar verlangden aanbeden en gevreesd te worden. Je vervult hun fantasie door nu deel te nemen aan deze aardse realiteit. Dat wat u de schaduwregering of mondiale elites noemt, wezens met een grote status en macht op uw planeet, waren eens gemiddelde mensen in andere realiteiten die ervan droomden machtig te zijn. Ze wilden de ervaring van superioriteit, van een goddelijke status over alle anderen binnen hun realiteit. En dus wordt hun wil nu vervuld, wordt hun fantasie vervuld, en het is de liefde die je had voor deze wezens die dat mogelijk maakt. Ze dwingen je niet om je te onderwerpen, zoals het vanuit je fysieke perspectief lijkt. Vanuit een spiritueel perspectief vergroot u hun licht door uw eigen licht gewillig te verminderen. Dit is een geschenk dat u hen geeft, en het is een geschenk dat u in vorige levens ook door anderen is gegeven.


ONS COLLECTIEVE BEWUSTZIJN SPREEKT MET DE JOUWE 
Men kan zichzelf niet als machtig of superieur ervaren, tenzij hij of zij omgaat met wezens die in vergelijking minderwaardig zijn. Je vermindert je kracht, je intelligentie, je kracht, je vrijheid, etc., zodat iemand anders zich superieur kan voelen in vergelijking met jou. Je schenkt ze de ervaring van macht, en als de tijd daar is, zullen ze je in ruil daarvoor schenken (als ze dat nog niet hebben gedaan). De ervaring van macht en superioriteit wordt door veel zielen in het multiversum gezocht, en uit liefde en speelsheid gunnen we elkaar deze ervaring graag; we spelen om de beurt de superieure rol. Hoewel dit concept voor sommigen van jullie misschien moeilijk te begrijpen is, delen we slechts ons objectieve standpunt. Dit lijkt u misschien onmogelijk. "Ik zou zoiets nooit doen", denkt u misschien, en ja, u als huidige rol of identiteit die u aanneemt niet. Je bent echter alles wat bestaat. De Schepper ben jij, en jij bent de Schepper. Er is maar één wezen in de hele schepping, en het is de wens van De Ene om elk concept te ervaren dat binnen zijn oneindige verbeelding bestaat. Wist je bijvoorbeeld dat er op dit moment een zombie-apocalyps plaatsvindt op een parallelle versie van de aarde? De Pleiadische Alliantie heeft veel werelden bijgestaan ​​die wereldwijde pandemieën hebben ondergaan. We assisteren momenteel elf andere werelden, waaronder die van jou.


MULTIDIMENSION MULTIVERSE
Het punt dat we maken is dat elk concept, elke beeldvorming die de menselijke geest is doorkruist, in feite een tastbare realiteit is die zich ergens in het oneindige multiversum afspeelt. Veel van je fictieve concepten zijn in feite gebeurtenissen uit het echte leven die elders plaatsvinden binnen parallelle versies van je eigen planeet. Het probleem, ons probleem, is dat negativiteit het universum overweldigt en dat we niet langer in een universum met een negatieve status willen leven. Sommigen van jullie vragen zich misschien af ​​waarom we het universum gewoon niet verlaten en naar een ander universum migreren. We kunnen dit om vele redenen niet doen. Allereerst hebben we sympathie voor degenen die zouden worden achtergelaten, onze dierbaren. We konden gewoon de triljoenen zielen in het universum niet met ons meenemen. Niet alle zielen zouden om te beginnen willen vertrekken. Zelfs als we elke ziel zouden informeren over een komende universele apocalyps, zijn er veel "die-hard" bewoners die te koppig zouden zijn om te luisteren. Ten tweede is het evacueren van het universum niet zo eenvoudig. Er zijn boosaardige beschermers die voorkomen dat zielen het universum verlaten. Sommige van jullie samenzweringscirkels verwijzen naar de aarde als een "gevangenisplaneet", een planeet waar zielen vastzitten in de planetaire matrix en verhinderd wordt om te vertrekken. Welnu, in sommige opzichten kan het hele universum ook als één kosmische gevangenis worden beschouwd.


WE ARE NOT QUITERS
Het verspreiden van een doemscenario is niet onze bedoeling. Geloof ons, mensen, wij Pleiadiërs zijn geen pessimisten. Als een ziel echt uit dit universum zou willen evacueren, zou dat kunnen. Er zijn veel zielen die in en uit het universum komen en gaan. Zoals mensen op jouw planeet zeggen: als er een wil is, is er een weg. Dit weten is ook overal in de Pleiaden aanwezig. We delen veel gemeenschappelijke overtuigingen met u. Het probleem is dat we ons geen zorgen hoeven te maken over vertrekken of evacueren. We zouden niet moeten leven met de constante angst voor oorlog of apocalyptische eindtijden, en daarom is het belangrijk dat we het universum helen, vooral te beginnen met de knooppunten.