Spiritueel Evolueren


De aarde kan niet genezen worden totdat wij als soort spiritueel evolueren. Evolutie moet alles omvatten, van basisethiek tot hogere moraal en Ka-ontwaken; van het niet fysiek vervuilen tot het zuiveren van onze negatieve gedachten en gevoelens, die psychisch en spiritueel vervuilen. De aarde kan het ons niet veroorloven om door te gaan als een spiritueel onverantwoordelijk ras. Alleen door een geweten te ontwikkelen, te ontwaken voor de heiligheid van al het leven en ervoor te kiezen om deze gewaarwordingen te eren, zullen we bewoners van deze planeet worden op een niet-schadelijke en herstellende manier. Het is duidelijk dat we die keuze moeten maken om te overleven, en om de vier evolutionaire principes te omarmen:

1. Ons doel hier is om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel te evolueren.

2. Ieder mens is een goddelijke essentie gemaakt van licht en liefde waarvan de aard goedheid is.

3. Vrije wil is een absoluut universeel recht; onberispelijkheid roept het zelf op om zijn vrije wil in geloof en vertrouwen over te geven aan de goddelijke wil.

4. Het hele natuurlijke bestaan is heilig buiten de manier waarop het dient of voldoet aan de behoeften van het individuele zelf.

Er is genoeg kennis van de bedreigingen voor de toekomst van onze planeet dat we moeten kiezen om nu te evolueren. Elk van de volgende zaken, om er maar een paar te noemen, zou zeer snel het einde van het leven op aarde kunnen veroorzaken als we niet veranderen: de vernietiging van de regenwouden en oerbossen, de dood van onze oceanen, ondergronds kernafval, nucleair afval. explosies ... ETC. Het is niet langer een veilige optie om onwetend, onverschillig, onbewust en onverantwoordelijk te blijven. 

Onze gedachten, overtuigingen, gevoelens en houding ten opzichte van onszelf en anderen zitten achter elke destructieve en onbewuste handeling - of achter de omstandigheden waardoor onze planeet en wijzelf kunnen genezen. Het is onze keuze. Deze energieën dragen constant bij tot de cocreatie van onze wereld op elk niveau. Gedachten zijn meetbare energie, en beweging van energie heeft invloed op alles eromheen. Als we eenmaal duidelijk zijn over de basis van het zijn van "goede" mensen, gaat de hogere evolutie door. Er is altijd een volgende stap om echt de beste te zijn die we kunnen zijn. Hiervoor zijn we allemaal uiteindelijk verantwoordelijk. Hopelijk vervult het verlangen naar - en de verwachting om de beste te worden die we kunnen zijn, elke dag van ons leven. Dit verlangen kan ons motiveren om door te gaan en nooit zo tevreden te worden dat we stagneren. Natuurlijk is acceptatie van onszelf waar we ook zijn, elk moment van elke dag, ook essentieel voor onze groei. Zonder dat kwijnen we weg in een laag zelfbeeld en zelfbestraffing. Toch is ons spirituele verlangen naar God, verlichting, goddelijke liefde en een einde aan afscheiding de bron van onze prestaties. Het is de enige inspiratie van onze ziel.

Sinds Christus het voorbeeld heeft gegeven voor wat we zullen worden, hebben we bijna twintig eeuwen de tijd gehad om de controledrama's, karmische patronen en planetaire gedachtevormen die zich manifesteerden uit te spelen. We hebben alle verslavingen en obsessies gezien en ervaren die ons machteloos en met een laag zelfbeeld hebben gehouden. Het zijn de zeven karmische patronen van de solaire ring die in hoofdstuk 4 worden opgesomd en die ons verslaafd hebben gehouden sinds de kolonisatie van dit zonnestelsel begon: arrogantie, verslaving, vooroordelen, haat, geweld, slachtofferschap en schaamte. Het enige wat ons nu overblijft, is het zoeken naar de hogere waarheid en macht die een einde zullen maken aan deze waanzin en ons helpen een wereld van soevereine, zelfrespecterende Christuswezens te worden. Pleiadisch Lichtwerk is zeker niet de enige manier waarop dit kan gebeuren. Elke spirituele groep of genezingspraktijk die dergelijke beweringen doet en gelooft dat ze de enige manier zijn, moet beslist worden vermeden. Degenen die zich tot dit werk aangetrokken voelen, zijn echter degenen voor wie het bedoeld is, en voor hen is het belangrijk. Ik vroeg de Pleiadiërs eens: "Waarom, als dit werk de sleutel is tot het verankeren van de Christus Aanwezigheid in het lichaam, is het dan nodig dat het hands-on wordt gedaan om maximale resultaten te bereiken? Schept dat geen exclusiviteit? Christus deed het niet" Ik heb geen hands-on healing-sessies nodig om in het lichaam te verankeren. Waarom wij wel? "