De 5e Dimensie


De vijfde dimensie: het is waar je vandaan komt, waar je heen gaat als je sterft en waar je heen gaat als je opstijgt. Dit gebied is de innerlijke wereld van het Goddelijke, het rijk waar God, Godin en Geest bestaan. Het is het rijk van de geest, van oneindige mogelijkheden, van hoger bewustzijn en verlichting. Op dit vlak kun je hier alles veranderen - een beperkende overtuiging, een traumatische ervaring, een beperkende gedachte, een pijnlijke emotie. Je kunt hier onmiddellijk alles genezen - fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alle dingen zijn hier mogelijk. Alles wat je ooit zou willen weten over je spiritualiteit is in dit vlak vervat. Het is net als internet, maar dan met 1000 keer meer kracht en informatie. Je kunt verbinding maken met alle spirituele dimensies van het universum. De kracht van de vijfde dimensie is de kracht van helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en Helderwetendheid. Het is het vermogen om alle dingen te weten. Het is de uitbreiding van bewustzijn naar een hoger trillingsniveau. Het is innerlijke helderheid, liefde en universele genezing. Telkens wanneer je je iets voorstelt, of het nu in je wakkere leven is of in je dromen, manifesteert het zich. Dit is de kracht van de vijfde dimensie.


IN 5D THERE IS NO MANIFESTATION DELAY AS IN 3D
De vijfde dimensie is het rijk van je verbeelding die tot leven komt. Het is waar al je wensen zich manifesteren. Wanneer je je iets voorstelt, is de vijfde dimensie haar vaardigheden aan het scherpen om dat beeld tot stand te brengen. Soms door technologie. We hebben apparaten die we replicators of 3D-printers noemen. Ze zijn technologisch zo geavanceerd dat zelfs voedsel kan worden gerepliceerd. Het is natuurlijk, biologisch en bevat alle essentiële voedingsstoffen en liefde van moeder natuur. In 5D is alles anders. Veel van de tijdrovende fysieke processen die momenteel een noodzaak zijn in uw wereld, zijn niet nodig. In 5D manifesteren dingen zich onmiddellijk. Maar niet altijd uit het niets. Op dezelfde manier waarop we helende technologieën en apparaten hebben gemaakt, zoals bijvoorbeeld de med-bedden of orgelreplicators, hebben we ook machines ontwikkeld die dingen kunnen repliceren of zelfs helemaal opnieuw kunnen maken. Andere keren kun je de kracht van je bewustzijn gebruiken om iets in de schepping te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is aan het beeld denken, en je vijfdimensionale frequentie doet de rest.

 

VISUALISEER
Je verbeelding kan ook iets fysieks in je wereld manifesteren. Als je droomt over het winnen van de loterij, kun je actief je fantasie gebruiken om dat winnende lotnummer te manifesteren. Bedenk gewoon wat het nummer zou zijn als je de loterij zou winnen. En omgekeerd manifesteert de vijfde dimensie zich ook in je dromen. Als je droomt over een romance of evenement, betekent dit dat deze geliefde of dit evenement al plaatsvindt in de vijfde dimensie. De vijf fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensies (ook wel realiteitsniveaus genoemd) zijn met elkaar verbonden. Gedachten kunnen bijvoorbeeld ons fysieke lichaam beïnvloeden, emoties beïnvloeden ons spirituele lichaam en je spirituele lichaam je astrale lichaam. 


HEAVEN ON EARTH
De Vijfde Dimensie is een bron van oneindig potentieel, kracht en kennis. Je kunt hier alles in je leven doen door je perspectief te veranderen, van jezelf te houden, in de geest te zijn, je beste vriend te worden en jezelf te genezen. Op dit moment ben je wakker, elke dag breidt je bewustzijn zich uit. Je wordt je steeds meer bewust van je vibratie. Al snel zullen je vaardigheden verbeteren en op een dag zie je duidelijk waar je gedachten en woorden je brengen. Je gedachten en woorden worden krachtiger. Waar je je op focust, is wat je creëert. En waar je je op focust, breidt zich uit. De vijfde dimensie is een hoge vorm van energie. Het is de energie van liefde, mededogen en vergeving. Het is de energie die geneest, de energie die transformeert, de energie die zegeviert over alle negativiteit en ongelijkheid. Het is de energie van goddelijk bewustzijn. Het is de energie van de goddelijke vonk. De kracht van de vijfde dimensie is onmiddellijke genezing. Niemand hoeft te sterven, ergens een injectie mee te krijgen of in een ziekenhuisbed te worden gelegd.


ONLY LOVE AND LIGHT IN THE 5TH DIMENSION
Het kan elke ziekte, elke mentale of fysieke ziekte, elk ongeluk, elke natuurramp, elke oorlog, elke hongersnood, elke ziekte, elke epidemie, elke waanzin, elke mentale afwijking, elke fysieke pijn of verwonding, elke fysieke misvorming, elke fysieke beperking, elke sociaal onaanvaardbare toestand, elk onrecht, elke misdaad, elke wreedheid, elke onderdrukking, elk kwaad, elke angst, elke schuld, elke schaamte en verdriet, en eenzaamheid, elke besluiteloosheid en hopeloosheid. Al deze worden getransmuteerd op het moment dat het menselijk collectief zijn laatste verschuiving naar 5D-bewustzijn maakt.