Liefde


DE PLEIADEN ZEGGEN - WAT DE WERELD NU NODIG HEEFT IS LIEFDE
Wij, de Pleiadiërs, zijn erg bedroefd door de zaken op planeet Aarde, en daarom hopen we een beetje wijsheid en ideeën aan te bieden die zullen aanmoedigen en helpen. Onze belangrijkste boodschap aan u is om zelfverzekerd te zijn en ernaar te streven om te weten wie u bent. Door te weten wie je bent, zul je gevoeliger en opener worden voor de menselijke conditie. Je zult natuurlijk het verlangen voelen om het denken van anderen te helpen verruimen, terwijl jijzelf verruimd wordt in je eigen manier van denken. Gedurende je hele leven heb je informatie aangetrokken die ervoor zorgt dat je je laag voor laag ontvouwt, wat je helpt om de spirituele rijken duidelijker te begrijpen. Deze ontplooiing van jezelf is een nooit eindigend proces, en het zal werken om je wakker te maken voor een beter begrip van de wereld om je heen. Naarmate je meer kennis opdoet en toevoegt, zal je verbazingwekkende en voortdurende transformatie helpen om je kijk op een hogere, meer spirituele plek te veranderen.


ZE VERTELLEN DAT JE DE MACHT HEBT OM ALLES TE ZIJN
Terwijl je informatie hebt opgenomen en je spirituele evolutie hebt versneld, ben je ook sterker geworden. Weet dat niets buiten jou, of buiten jou, jou beheerst, maar dat jijzelf de kracht van alles wat je bent bevat en beheerst. Het is belangrijk dat je dit begrijpt, want het is vaak gemakkelijk te geloven dat de kracht buiten jezelf ligt. Je bent je eigen geest, maar tegelijkertijd ben je één met de hele schepping. Het is om deze reden dat we er allemaal naar moeten streven om met elkaar te verbinden, om elkaar te helpen, of het nu in deze dimensie is of oversteken naar andere dimensies.


WE ARE ALL PIECES OF THE PUZZLE

Terwijl we nu naar jullie toe komen, met stukjes wijsheid, weet dat je ook je eigen stukjes wijsheid naar anderen kunt brengen. Begrijp dat je zonder twijfel kunt helpen om de innerlijke sferen en de geest van anderen te transformeren. Dit is nu zo ontzettend belangrijk, vooral met de manier waarop het met de wereld gaat. We moeten ons allemaal verbinden en elkaar voelen, en helpen als we kunnen om de geest van de schepping te versnellen. Als je tijdens een gesprek met anderen in je eigen waarheid gelooft en je hart en ziel aanboort voor inspiratie, zul je altijd merken dat de Geest in je je zal helpen.

MY SOURCE IS SOURCE
Het maakt niet uit waar je oorspronkelijk antwoorden hebt gevonden, je innerlijke bronnen worden de jouwe als je toegang krijgt tot informatie, neemt wat je nodig hebt en weggooit wat je niet nodig hebt. De Pleiaden roepen ons aan om te ontwaken.


Let Love Flow Meditation
Audio – 12,0 MB 229 downloads