Bericht van de Arcturians


9D ARCTURIAN COUNCIL
"Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We komen graag met jullie in contact. We hebben het grootste respect voor de mensheid, omdat het pad dat je hebt gekozen, gevuld is met meer uitdagingen dan wij hier in de hogere rijken zouden willen overwegen. We zien jullie als pioniers die bereid waren de diepten van duisternis en de diepten van wanhoop te verkennen, en dat allemaal met het doel nieuwe ervaringen op te doen die zouden leiden tot de verdere uitbreiding van de Bron. Nu, zoals we dat zeggen, willen we je eraan herinneren dat je de Bron bent. De Bron is geen Wezen dat buiten jou bestaat; De bron zit in jou, en dat geldt ook voor al het andere.


"WE ARE ONE"
Wat we weten is erg moeilijk voor jullie allemaal, is de aanvaarding van de waarheid dat zelfs een persoon of een overtuiging die je veracht in je bestaat en niet gescheiden is van jou. Dat betekent dat de mensheid nederigheid nodig heeft om bij de volgende stap in de evolutie van je bewustzijn te komen. Je kunt niet gewoon hoog boven alles op een regenboog blijven en neerkijken op alle anderen. Trap niet in de val door te denken dat u alles doorhebt, dat u alles correct doet en dat u over de juiste overtuigingen en informatie beschikt. Dat zou saai zijn, je groei dwarsbomen en een soort doodservaring zijn die niet echt bestaat.


YOU ALWAYS KEEP EVOLVING
Je stopt nooit met groeien. Je stopt nooit met uitbreiden, en je stopt nooit meer te worden van wie je werkelijk bent. Om al deze dingen te kunnen doen, had je het einde van het spectrum nodig dat het verst van de Bron verwijderd was, het verst van het licht en de liefde die je ware aard is. Wat is meer bron-achtig dan in staat te zijn de duisternis lief te hebben en degenen die in het donker opereren? 
Als je echt begrijpt wat de verschuiving in bewustzijn is, dan weet je dat het niet alleen om een ​​zonneflits en drie dagen duisternis gaat. Als je echt weet waar de verschuiving over gaat, dan weet je dat de echte gebeurtenis is dat je meer op Bron Energie gaat lijken, en dat betekent erkennen dat het allemaal in je zit, zelfs degenen die je wilt veroordelen, zelfs de overtuigingen die je niet kunt begrijpen hoe iemand zelfs maar kon entertainen.