⋇  De Tijden


1:11
Roep de Engelen aan om je te helpen met je gedachten en woorden. Alles manifesteert zich snel momenteel. Je begint een nieuwe periode in je leven! Laat je angst en zorgen los.

2:22
Je pas geplande ideeën wortelen zich in de realiteit. De manifestatie hiervan zal al snel zichtbaar worden. Je mag er op vertrouwen dat alles goed zal verlopen. Heb vertrouwen. Alles komt goed. Maak je nergens zorgen over, want de situatie lost alles op ten goede.

3:33
Je wordt volledig omringd met de liefde, bescherming en begeleiding van opgestegen meesters. Opgestegen goden en meesters proberen je aandacht te vestigen op een zaak die hoogstwaarschijnlijk gerelateerd is aan je missie in het leven. Heb je de laatste tijd een indicatie genegeerd? Als dat zo is, voelt u zich waarschijnlijk vastgelopen. Met deze numerieke reeksen waarschuwt de hemel je dat je, je eigen aandeel moet hebben in het creatieproces. Dit betekent luisteren en het volgen van goddelijke begeleiding om bepaalde beslissingen te nemen.

4:44
De Engelen omringen je nu en verzekeren je van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, want de hulp van de Engelen is vlakbij. God en de engelen willen dat je weet dat je erg geliefd bent. Ze vragen je om even te stoppen en deze liefde waar te nemen, omdat het veel van je vragen zal beantwoorden en eventuele moeilijkheden zal oplossen!

5:55
Maak je borst maar nat en doe je veiligheidsriemen om, want er komen belangrijke veranderingen in je leven aan en je moet er klaar voor zijn. Vertrouw dat dit ten goede zal zijn en het zal ten goede zijn! Een belangrijke boodschap die je vertelt dat de veranderingen die plaatsvinden in je leven positief zijn. Ze zijn een geschenk van God en in harmonie met wat de goddelijke wil, wil voor jouw hogere zelf.


06:06

Dit is een boodschap van de Schepper over je materiële leven, waarin je wordt gevraagd je minder op aardse verlangens te concentreren. Dit betekent niet dat je jezelf van iets moet beroven, God vraagt ​​je gewoon om een ​​meer spirituele benadering te kiezen om aan je behoeften te voldoen. Weet dat Hij in je is en de bron is van alles wat je nodig hebt. Het is genoeg voor jou om geloof en dankbaarheid te hebben en open te staan ​​voor de tekenen of kansen die je brengen wat je nodig hebt.

 

07:07

Een “goed” dat rechtstreeks van God komt, die je prijst voor het mentale, spirituele en fysieke werk dat je tot nu toe gedaan hebt. Dankzij het pad dat je hebt gekozen om te volgen, help je jezelf en veel andere mensen, en God vraagt ​​je om je geweldige werk te blijven doen.

 

08:08

Een boodschap van de Schepper waarin wordt gezegd dat de naderende conclusie van bepaalde situaties binnen het goddelijke plan valt. Het is een antwoord op je gebeden en komt overeen met wat God voor je wil. Vraag God om je te helpen de angsten en zorgen weg te nemen die je zou kunnen waarnemen over de veranderingen waarmee je te maken zult krijgen.

 

09:09

Dit is een boodschap van de Schepper dat je verteld wordt dat de omstandigheid van je leven die net is geëindigd, geleid is door het Goddelijke. Niets is ooit echt verloren. ‘Er is geen dood en er is geen ongeluk’. De recente verandering waarin een belangrijk aspect van je bestaan ​​tot een einde is gekomen of een wijziging is in feite een antwoord op je gebeden. God wil je laten weten dat hij niets wegneemt of enig verlies veroorzaakt. In plaats daarvan waren jullie je gebeden of de missie die je hebt gekozen om deze verandering op te roepen door de kracht die God je heeft gegeven. Vergeef iedereen die erbij betrokken is, zodat je de nieuwe en prachtige fase van je leven met lichtheid kunt beginnen en je vrij kunt voelen

 

10:10
Goddelijke leiding van Spirit en de Engelen vragen je jouw gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de Engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan! Een bericht dat je intuïtief en leiding van je engelen ontvangt door je ideeën, gedachten, visies en gevoelens. Besteed in dit geval speciale aandacht aan je intuïtie en onderneem positieve acties. Het moedigt je aan verder te gaan in je leven met vertrouwen en geloof dat je op alle mogelijke manieren op de goede weg bent. Wees niet bang, uw engelen begeleiden en ondersteunen elke stap van uw reis, heb vertrouwen dat zij u in de juiste richting leiden en u zult succes en voldoening vinden op het gekozen pad. Vertrouw op de universele energieën.

⋰ Agaat (Mercy)  11:11 tatoeage samen met me moeder als eer aan de Engelen die ons zo geholpen hebben 


11:11

Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren. Portals openen en portals sluiten en je bent dit allemaal. Creëren van bewustzijn met 11 seconden interval tussen de ene gedachte en de andere. Word één met de ziel in de overvloedige schepping van de verlangens van het hart.

12:12
Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan de spirits om ze te laten helen en transmuteren. Hierin staat 2 voor heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar. Je gedachten zijn als kiemen die op het punt staan ​​te ontluiken. Je hebt misschien al om je heen tekenen van de vervulling van je verlangens opgemerkt. Dit zijn tekenen dat dingen zullen groeien in de richting waarin je had gehoopt. Heb vertrouwen!

13:13
De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen. 

14:14
Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. 4 staat voor: Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid. Engelen benadrukken sterk de noodzaak om nu naar je gedachten te kijken. Ze adviseren je om een ​​wens uit te drukken, omdat je op een moment bent, dat de realisatie van je verlangens garandeert.

15:15
Je gedachte manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. 5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats in je leven die ten goede komen van jezelf. Je gedachten creëren veranderingen in je leven. Blijf je gedachten richten op de richting die je wilt. Als de veranderingen die je ziet aankomen niet de gewenste zijn, stop ze dan of verander ze door je gedachten te veranderen.

16:16
Al je materiële behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je je wenst, en dat is wat je ontvangt. 6 Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele. De 16 (de Perfectionist) is erg in de geest en niet verbonden met het gevoel, dat is het hart. Het geeft aan dat we de intuïtie moeten gebruiken voor een perceptie van onszelf, van anderen, van wat er gebeurt. Wees niet in mentale redeneringen op zoek naar perfectie, maar verwelkom wat we zijn, anderen zijn of wat een gebeurtenis ons wil laten zien. Ga verder dan wat de onvolmaaktheid van materiële vormen lijkt te accepteren, door de perfectie van Liefde!

17:17
Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken, dat je toegewijde manifestatie werk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. 7 Je bent op de goede weg! Ga vooral zo door. Nummer 1 = naar een nieuw begin, motivatie en vooruitgang, individualiteit, zelf-leiding en weerbaarheid, de realisatie en succes. Het getal 7 in resonantie met de energieën van spirituele ontwaking en verlichting, mystiek en paranormale vermogens, innerlijke wijsheid, manifesteren uw wensen en veel geluk. Het symboliseert een integratie van een deel van de vier lagere lichamen met hogere spirituele frequenties binnen het drie-dimensionale vlak, of het niveau waarop je kunt manifesteren van je fysieke realiteit op de aarde.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


18:18

Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. 8 Financiële overvloed komt nu op je pad.

19:19
Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen , let goed op je voeding en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. 9 je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses. Wedergeboorte, vernieuwing, bevrijding. Een lange nachtrust verlicht alle moeilijkheden en ongemakken. Rust en timing.

20:20
Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. 0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je. Wanneer er sprake van deze kwestie is, is er altijd een geest van loyaliteit en vertrouwen in alles. Dit aantal hangt samen met moedige acties, het verdedigen van de zwakken, het nakomen van de beloften en het gegeven woord. Oprechtheid dus.


21:21

Je begint aan iets nieuws en je ontvangt nu ideeën en openbaringen. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen.  We zijn allemaal 1 en daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen. Dit getal 21 suggereert dat er nieuwe mogelijkheden of aanwijzingen voor je kunnen zijn die je nieuwe en opwindende aanwijzingen zullen brengen. Weet dat engelen(spirits, gidsen) aan je zijde staan ​​tijdens deze veranderingen en overgangen om je bij elke stap te begeleiden. Ze moedigen je aan om kalm, evenwichtig en gelukkig te blijven en je zult merken dat alles zal werken voor je hoogste goed, het is een boodschap van je engelen dat je je bewust bent van je gedachten, die ideeën en overtuigingen in de werkelijkheid manifesteren. Nr. 21 moedigt je aan om optimistisch te zijn en een positieve houding te handhaven ten aanzien van de voortdurende veranderingen en / of de omstandigheden in je leven, omdat dit zal helpen om de gewenste resultaten te manifesteren.

22:22
Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. 2 Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar. De hoogste opeenvolging van manifestatie / creatie zonder frustratie. Alle woorden die u denkt, acties en intenties zullen ontkiemen of de regen hen helpt te groeien of niet. Ga uit de polariteit. De tijd gaat door met of zonder jou. Maak het niet automatisch, zeg wat je te zeggen hebt in je leven. Blijf je intenties levend houden, wetende dat wat je plantte met je woorden en acties zal groeien en volwassen zal worden in overeenstemming met de seizoenen van de hemel.

23:23
De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen. Nummer 23 bestaat uit de energieën en attributen van nummer 2 en 3. Nummer 2 resoneert met dualiteit en balans, diplomatie en samenwerking, geloof en vertrouwen, plicht en dienst, en uw goddelijke doel in het leven en de missie van de ziel. Nummer 3 brengt zijn vibraties van vreugde en optimisme, zelfexpressie en creativiteit, expansie en groei, aanmoediging en hulp, en wordt gemanifesteerd en gemanifesteerd en heeft ook betrekking op Opgevaren Meesters. Dit maakt van de 23 een reeks van dualiteit, charisma, communicatie en de samenleving. Boodschap dat opgestegen engelen en meesters je helpen om je geloof en vertrouwen in het universum te behouden, ijverig te werken om je verlangens en ambities te manifesteren in het hogere.

00:00
De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen. De grote leegte, het onbekende dat moet zijn en nog niet is geboren, er nog niet is. Ga naar een hoger dimensionale energiestroom door de tijd wat over te slaan. Het is het creatieportaal vóór de creatie. Je herinnert je dat je altijd één bent met het universum. 


  Engelen Getallen Combinaties

⋰ Foto Unsplash (Free) 

12:34 Opgestegen meesters werken met u samen als mede-scheppers aan uw nieuwe project. Ze vertellen je dat alles goed voor je werkt. Meesters kunnen zien dat het geluk dat je zoekt in de toekomst gegarandeerd is. Geniet van deze nieuwe fase van je leven.

Als er een cijfercombinatie is die je hier niet ziet, kan je kijken wat elk individueel getal betekent en deze bij elkaar voegen, evenals de definitie van de som opzoeken. Blijf nummers toevoegen totdat je een enkel cijfer krijgt. Bijvoorbeeld 615 = (6 + 1 + 5 = 12. Voeg de nummers 12: 1 + 2 = 3 toe). 6 staat voor evenwicht en harmonie 1 vertegenwoordigt zelfactualisatie en initiatie 5 staat voor verandering Hun som is 12, die terugloopt tot 3 (1 + 2 = 3) wat oprechte expressie en creativiteit vertegenwoordigt. Dus als je 615 ziet, moet je misschien evenwicht en harmonie vinden (6) terwijl je (1) enkele veranderingen (5) in je leven in werking stelt die je toestaan ​​om meer onafhankelijkheid (1) en persoonlijke expressie te hebben (3).