Hou Vol


Dierbaren, we zijn hier om jullie nog maar eens te zeggen. Alles is goed. Jullie hebben allemaal zoveel meegemaakt in het afgelopen jaar en velen van jullie voelen zich moe, zwak, uitgeput en vragen zich af waar je leven over gaat. Je vraagt ​​je af wanneer de duisternis die je wordt getoond, allemaal zal eindigen en waarom je überhaupt hier op aarde bent. Velen van jullie voelen zich neerslachtig dat je familie en vrienden nog slapen en waarom je ze bij wijze van spreken niet wakker hebt kunnen maken. Geliefden, denk nooit dat je leven tevergeefs is. Jullie zijn de sterke die het licht vasthouden zodat anderen je kunnen volgen. Het is NU tijd voor jullie allemaal om in dat licht te baden en te ontspannen, wetende dat je goed werk hebt geleverd, gewoon door het Liefdevolle, Vriendelijke, Ondersteunende wezen te zijn dat je bent. Alleen omdat je fysiek geen bewijs van je werk ziet, wil nog niet zeggen dat je niets hebt bereikt, want veel van je werk is inderdaad achter de schermen geweest.

BEDANKT LICHTWERKERS
We zien hoeveel jullie hebben geholpen het LICHT te verspreiden op een planeet die de afgelopen millennia erg duister is geweest. Als het licht zich eenmaal over de wereld heeft verspreid, is er geen weg meer terug naar de duisternis. Velen van jullie hebben met anderen gepraat over je overtuigingen, opkomen voor je rechten en praktisch protesteren in marsen voor Vrijheid over de hele wereld. We prijzen al dit werk omdat dit een groot deel van de mensheid heeft geholpen om wakker te worden.

DE TIJD IS NU GEKOMEN DAT DE HELE MENSHEID ONTWAAKT
De 5e Dimensie bevindt zich niet in een verre toekomst, de 5e Dimensie is NU en jullie kunnen allemaal in deze staat van jezelf leven zonder te wachten tot anderen zich bij je voegen. Jullie weten dit allemaal, diep in je hart. Het is nu tijd om te ontspannen en gewoon te zijn. De tijd is mu om te stoppen met je zorgen te maken over je vrienden en familie, want er wordt voor ze gezorgd en ze zullen je volgen in hun eigen tijd. De tijd is nu voor jullie om vooruit te gaan naar de 5e-dimensionale wereld die jullie zelf hebben gemaakt. De tijd is nu om die dromen te manifesteren die je misschien je hele leven hebt gehad en je afvroeg of ze ooit zouden uitkomen. De tijd is nu voor al die dromen om tot bestaan ​​te komen. Niemand kan je nu stoppen.


NO ONE CAN STOP YOU
Kom op tegen degenen die proberen je dromen weg te nemen. Zoals je zou opstaan ​​tegen een pestkop, sta op tegen degenen die je vrijheden zouden afnemen en ze zullen gewoon langs de weg vallen. Hun macht is van hen afgenomen en jullie zijn de ware soevereine wezens. Als je eenmaal weet dat je een Soevereine Wezen bent, is er geen weg meer terug om weer onder de controle van een ander te staan. Dat is de Wet van het Universum en de duistere wezens weten dit.


LET GO OF THE PAST
Denk niet aan uw vroegere beproevingen en obstakels, genees ze en ga verder. Dierbaren naar een nieuwe prachtige toekomst. Jullie hebben allemaal zo hard gewerkt voor de mensheid en nu is niet het moment om op te geven. Het licht heeft gewonnen en de duisternis trekt zich terug. Het lijkt misschien alsof het omgekeerde waar is, maar dierbaren, het kaartenhuis valt. Zodra een kaart valt, volgt de rest. Zoals al vele malen op jullie alternatieve media is gezegd, leun nu achterover, geliefden, en geniet van de show die op het punt staat plaats te vinden. Je zult veel nieuws in je belangrijkste media gaan zien waarvan je nooit had gedacht dat je het zou zien. Sommige journalisten beginnen te ontwaken en beginnen het valse verhaal uit te dagen. De echte waarheid begint te worden gezien en eenmaal gezien zal het nooit worden vergeten. Je lange winter van ontevredenheid staat op het punt om te veranderen in een zomer van vreugde.